102

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 101 - И Хитлер беше последователен и легичен в своите позиции. Единия и другия са военнопрестъпници и като такива ще останат в историята.

101

Анонимен

преди 3 месеца

Стига с тези помощи,с тези помощи избихте над 8000 палестински деца,това ли е лицето на ЕС.

100

Бай Джо

преди 3 месеца

САЩ, това е една печатница с ракети, е и с милиони наркомани и бездомни разбира се!

99

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС няма политици от ранга на Путин, нито в интелектуален план, нито като опит, нито като влияние сред публиката. Освен крясъци, заклинания, пропаганда и на моменти неприкрит расизъм към руския народ, т.нар. ЕС "лидери" няма какво реално да предложат на публиката си. Поради тази причина всяко едно изказване или интервю на Путин ще предизвиква неконтролирана ярост, цензура и страх у тях. Защото е логичен и последователен в излагането на позицията на руското правителство.

98

Анонимен

преди 3 месеца

"ЕС иска да използва украинците като собствена армия, която да се бие с руснаците" - През последните няколко столетия целта на рептилите /либерастите/ е възспирането и унищожаването на православните славяни.

97

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС иска да използва украинците като собствена армия, която да се бие с руснаците. Това е тъпия, елементарен "план" на глупаците. И комай вече и не го крият. Но нямат пари да го финансират.

96

Христо Христов

преди 3 месеца

До Анонимен/91 "Икономиката на ЕС минава на военни релси започваме да се въоръжаваме за войната с Русия." - и правилно! 85% гласуваха у нас, данъците и заемите да отиват за оръжие и мобилизации. Дано Тагарев прати ВСИ!КИ про'с'таци, гласували на 2 Април за ЕС и НАТО - на фронта!

95

Анонимен

преди 3 месеца

Какво ще се случи с помощта за Украйна и Израел? Ще пресъхне. Както са пресъхнали сивите вещества в черепите на байДжо и на този на снимката.

94

Анонимен

преди 3 месеца

Путин е работил и живял години в Германия, и е наясно, че западната аудитория са тъповати и умствено ограничени, и историята на Русия изобщо не ги интересува и не искат и да знаят, нито историята на Русия, нито на други славянски, африкански или азиатска нисши според тях народи. Дългото историческо въведение беше настойча покана - момчета, няма такава държава Украйна, това е Русия, намерете си повод да се изнесете от там, да не стане да бягате като в Афганистан или Виетнам, а може и много по-лошо да стане.

93

Анонимен

преди 3 месеца

Започне ли надпревара във въоръжаването, ЕС губи по всички линии. Защото 1. няма суровини, трябва да внася, а някои компомемти се добиват само в Китай или в Русия; 2. досега си позволяваше лукса да няма практическа армия, което е голям харч, а няма как да си боеспособен само с оръжие на склад; 3. Европейците са , меко казано, разгевезени, няма начин да съберат хора. Вчера в Германия раглеждали вариант а рмията им да служели хора БЕЗ немско граждансво.. 4. Липсата на опит е липса на технологии.

92

Гринго

преди 3 месеца

"Те имат пари за война, но не и да нахранят бедните" - Тупак Шакур, преди повече от тридесет години. Звучи дори някак по-актуално днес. Това е краят на Байдън. Хората са бесни, че с толкова пари може да се реши проблема с бездомните в САЩ, които са адски много, но вместо това с тези пари ще се продължи безмилостно убиване на хиляди хора. Хвала на тази велика демокрация, хвала на този яростен защитник на човешките права!

91

Анонимен

преди 3 месеца

"Вие похарчихте 70 милиарда евро за фалшиви ваксини, които убиха най-малко 12 хиляди граждани на ЕС...След като играехте богинята на здравето, сега играете богинята на войната" Независимият член на Европейския парламент от Хърватия Мислав Колакушич

90

Анонимен

преди 3 месеца

Икономиката на ЕС минава на военни релси започваме да се въоръжаваме за войната с Русия.

89

Анонимен

преди 3 месеца

Европейският съюз реши да направи въоръжените сили и военната индустрия на Украйна "част от собствения си военен капацитет", заяви ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. В Незалежната вече няма военна индустрия, но в Европа има производствени мощности, насочени към нуждите на ВСУ.

88

Анонимен

преди 3 месеца

Путин показа равнище, недостижимо на днешните западни лидери.

87

Анонимен

преди 3 месеца

От бедна страна с ограничен брой външни отношения, след Ислямската революция Иран за 45 години се превърна в голяма регионална сила, която световното мнозинство уважава и кани на масата за преговори. Днес Иран има развита индустрия, редица редки и сложни технологии, някои от които нямат аналози в света. Началото на СВО в Украйна отвори много възможности за Иран, а също така даде тласък на промяна в общественото мнение за Ислямската република в света. На 4 юли 2023 г. Иран стана член на Шанхайската организация за сътрудничество, а на 1 януари 2024 г. се присъедини към БРИКС.

86

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Резултата е, че заради тези санкции срещу различни държави, хората започнаха да избягват долара и се страхуват да ползват долар.

85

Анонимен

преди 3 месеца

Да плащат "гарантите" по Минските споразумения. Там американски представители нямаше...И бай Доню това им намеква. Каза им... Ми плащайте си

84

Анонимен

преди 3 месеца

Вовата почне ли ги укронацистите както Израел в Газа, всичко ще приключи за 3 дни.

83

чували с трупове

преди 3 месеца

След измамата Буча вече за нищо не може да се вярва на еврофашисткия съюз. Като под команда заминаха за Буча, и после навсякъде във медиите на фашистка Европа снимки с Урсула и Борел облечени в черно, с покрусени лица пред чували с трупове, че даже и речи държаха пред чувалите с трупове. Отвратително! Тези хора са извратени, те нямат нищо човешко в себе си. Отвратително, какво правим още в този извратен фашистки съюз!