27

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Пищата е голяма. Има за всички. Ще се разберат

26

Сензационно!

преди 4 месеца

В момента в който правителство подаде оставка, за да се извърши така наречената ротация, президентът Радев няма да връчва никакви проучвателни мандати. Той ще излезе пред народното събрание и ще им каже: От този момент насрочвам нови избори за Велико Народно Събрание. E6eTe cu MaйkaTa 6e3pogHuцu, разтуряйте целият този цирк, дигайте цирковите си трупи и отивайте сред народа, да го убеждавете в евроатлантизма си. В същото време пред парламента ще има над двеста хиляди български граждани, които, ако НС не се разпусне ще щурмуват сградата и с шутове ще изгонят 6e3pogHuцuте-хрантутници от парламен

25

анонимен

преди 4 месеца

Четири годишните инсталирани случайници , са случайници отвсякъде . Видяхме до къде докараха България, но най-виновни са не те, а заблудените им облъчени последователи,заради което сме в марианската падина.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Тя се справяше добре до момента, сега кой умник ще се прави на външен министър :))) Външната политика ни е традиционно много слаба, тоест никаква, то и да менкате човек след човек, все тая :)))

23

неразбрал

преди 4 месеца

Галя от Посолството не е ли по-подходяща от глуповатата пома.киня?

22

реалист

преди 4 месеца

Щом като Гаргито може да е премиер ,значи всеки може да е премиер.Полуграмотна ,грозновата , необразована , нагла и безпричинно нахилена, но вярна на дон Тиква и бандата от разбойници от ГЕП.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Абе най важното е България да има стабилно, евроатлантическо управление. Всичко друго е без значение.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Ми в България никога не се знае какво ще се случи, всъщност се знае но не се знае, край няма :))) Мейби сме кръстопът на 2 свята и затова ни дърпат отвсякъде :))

19

Приятел

преди 4 месеца

До обективен-Аз бих я взел на бостана.Само за август ,защото през останалото време ще плаши и полезния дивеч.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Е как се остава копана и то от ДБ с най-много претенции и с най-малко тюфлеци и ПП със зейнали уста.От никой от тях няма да чуете за избори.Отиват на б.кл.у.ка.

17

Няма такава държава

преди 4 месеца

Стига бе , от къде ще намерим по-страшно плаашило от Гарагамелата ,от с.Хаджидимово ,помашкия район?Може би подсмърчащата Катя Универсала ,сменила 3 министерства докато мъжлето и гепи няколко десетки милиона? И онова полово неопределено същество Даниелка МитоФФ ,приличащо на гол олюв?

16

Анонимен

преди 4 месеца

Тая напусна ЕС за да получава тук може и по-малко 5 000 лв.

15

обективен

преди 4 месеца

Тази и за лелка в детска ясла няма да я назнача !!!

14

посолствоТО ?

преди 4 месеца

Това е нашата воля.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Битката е кой да седи до камината в Белия Дом..

12

Анонимен

преди 4 месеца

Hиk'ви aвaнти зa нarлeцитe oт ПП-ДБ!

11

Кой какъв е!

преди 4 месеца

Без съмнение битката за Външното министерство е битка между евро-атлантиците и враговете на Свободния свят. Сами можете да се досетите кой какъв е в тази битка...

10

Анонимен

преди 4 месеца

ПП-ДБ нетрябва да отстъпват пред мафията ГЕРБ-ДПС. Никакви други хора на ГЕРБ освен Мария Габриел не трябва да има в управлението!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Това е мандата на ПП-ДБ. ГЕРБ нямат думата. Те могат само да подкрепят или не кабинета на Промяната но без да участват в него. Такава е договорката.

8

АНГЕЛ

преди 4 месеца

Кво стана . Нали Папа-тата нямало да се навеждат пред Бойко. Все пак се наведоха че и за палците се хванаха. За тях изборите са като за Дявола -тамяна. 100% няма да хванат 4%