26

Анонимен

преди 3 месеца

"... жената поискала ограничителна заповед, която е била НА 11 януари от Районния съд в Сливен" - как да разбираме това?!?!

25

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 26 Българи са ве мен, гледах репортажа и жената си криеше лицето от страх :))) Но тя се е хванала с него, той е лежал в затвора и нещо е станало, тъй че кого да обвиняваме в случая :)))

24

Анонимен

преди 3 месеца

Има шофиращи индийки, не са една и две. И защо дане го води на детска градина, като там папото е безплатно за детето, плащат данъкоплатците.

23

Анонимен

преди 3 месеца

То сега да се хванеш с пандизчия и после да се жалваш е малко лицемерно, жените също могат да бъдат психопатки :)))

22

Анонимен

преди 3 месеца

до 23 По-надолу в статията се казва че жената е водила детето на градина с автомобил, който очевидно тя е управлявала и е нямало друг в автомобила, защото оня откачения е залял детето и нея и автомобила. Та няма как да са от брачедите тия едно дето казваш римлянче на детска градина е почти невъзможно, а още повече римлянка да шофира. Не че няма, но при тези два факта 100% са били българи.

21

rambaldievskievich

преди 3 месеца

"Нападателят имал ... значителни криминални прояви зад гърба си." И, къде е бил нападателят? На вън. На свобода. И защо? Заради съда. Т. е. с негова (на съда) помощ. Ще бъдат ли наказани съдиите, дали му свобода, независимо от криминалните му прояви? Не. Защо, тогава, ги издържаме с данъците си? Защото сме робски балъци. 'баси!...

20

бе да питам

преди 3 месеца

що няма снимка на откачалката ?

19

Анонимен

преди 3 месеца

Прочитам отначало Сливен и си викам че тоя ще е от брачедите, но после чета че жената е водила малкия към детската градина и си викам брачедите откога водят децата си на детска градина и сега се чудя тоя от брачедите ли е или не. :))))

18

Бойко Борисов

преди 3 месеца

Да пускате веднага районният координатор на партия ГЕРБ от затвора, зли ПП-ДБ, не ви даваме външно министерство и веднага почнахте с репресията над симпатизантите ми. Да пускате братчеда Сали, той не е виновен, злите гласове които чува под въздействието на наркотици са виновни, той е добро момче, симпатизант е на партията от създаването и, лично аз 5 пъти съм му давал сакото си.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Ще видите, че скоро ще е сред нас и другия път ще успее. Никаква държава, някаква си територийка.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Поредният, който е опитал да вземе ГОЛЕМИЯ БОНУС на Рачков от УинБет и е превъртял!

15

Анонимен

преди 3 месеца

До off - оказва се, че вече е бил в затвора. Прокуроркатя каза 1-3г. за нарушаване на ограничителната заповед, а за "намерението за убийство" до 6г... И двете ми се струват малко за този, особено взимайки се в предвид, че има множество стари престъпления - повлеждяне на чуждо имущество, хулиганство, грабежи, обири, шофиране дрогиран... Конкретно за хора лежали в затвора опита/заплахата за убийство трябва да е поне 15г., а нарушаване на ограничителна заповед поне 10г... Този е доказана и3мeт.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Безнаказания тормоз може да ескалира до престъпление при всеки повод!

13

Анонимен

преди 3 месеца

търсете проблема в наркотиците и алкохола. Никак не са за подценяване.

12

Анонимна

преди 3 месеца

Не бива да се оправдава случай на насилие независимо от жена или мъж. Пазете се от агресивни хора. Някои от тях нямат вид на такива пред хората, но вкъщи тормозят близките си, когато не е на тяхното.

11

Off

преди 3 месеца

До Зоран за дръжаватаИ като се събуди, краката отвити, чаршафите мокри! Тук държава няма - няма да помирише килия дори!

10

Зоран за дръжавата

преди 3 месеца

Този да е с 15 години строг работен режим и без излизане за цялото време. Обезщетение за майката и детето 500 000 лв. и делото да е разрешено още на първа инстанция, по бързата процедура.

9

Далай Лама

преди 3 месеца

Такааааа! Започнахме! Но не казват , че човекът получил сметка за ток 340 лв ! Нямал повече пари да си купи и храна! Честита промяна ! Само че едва сега започва поскъпването - следва двойно увеличение цената на бензина и петорно на тока ! Тогава , променени, ще тръгнем бавно към гробищата!

8

Анонимен

преди 3 месеца

петьо фейка :)))

7

fafla

преди 3 месеца

Поредния ***!