37

Истината!!!

преди 3 месеца

ГЕРБ-ерите да преглътнат голямото си его и самомнение, да се смирят и да отстъпят Министерството на Външните работи на Продължаваме Промяната! ГЕРБ ги гледахме 12 години и нищо не постигнаха, само застой и хаос, нито в Шенген ни вкараха, нито в Еврозотата! Сега Денков за по-малко от година постигна това, което ГЕРБ за 12 години НЕ можаха! ГЕРБ искат да оберат лаврите от работата на Николай Денков!

36

Анонимен

преди 3 месеца

Депутат Атанасов е на преглед при доктор.- Докторе, нещо странно става с мен. Ям хайвер - излиза хайвер. Ям луканка - излиза луканка. Кажете ми какво да правя?- Ами опитайте се да ядете, каквото ядат и българските пенсионери на минимална пенсия - ще излиза каквото трябва!

35

Анонимен

преди 3 месеца

Току що изгря слънцето и над тая малка главичка! Какви избори, каква борба с корупцията!?! Точно сега ли, гиди калпазани?

34

Анонимен

преди 3 месеца

Хи-хи! Всеки да внимава, какво говори! Търсите съвместен вариант за канал към външния свят? Ха-ха! "КАНАЛ" Какъв канал? Дипломатически, шпионски, контрабанден, наркоканал, Суецки, Панамски, ВиК канал ... Много интересно словосъчетание "канал към външния свят". Какво ли значи?

33

френската схема

преди 3 месеца

Да правят като французите:Съпруга/мъж/ е министър председател. Неговия съпруг/също мъж е министър на външните работи.

32

ха-ха

преди 3 месеца

Ха-ха, ама разбира се , че не ни трябват предсрочни избори ,другарче генералче , ще вземеш а изпаднеш от класациите , после кинти - йок !

31

Гринго

преди 3 месеца

Разбира се че имат канал за външния свят чейнчаджиите - Channel Embassy.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Атанасов няма да се пенсионира доброволно от парламента дори след 20 години

29

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Сега пък имал списък а помниш ли как лъжеше по телевизиите че подслушвали ГЕРБ политици имаше доказателства какво стана а като си следовател от бкп от Разград цял живот защо сега си се сетил за нотариуса българи събудете се правите богат за нищоправене този човек

28

За 27

преди 3 месеца

Ама ти не знаеш колко си прав! Тръгне ли Костадинов към Москва и Киев, току-виж спряла войната. Спре ли войната, няма приходи от оръжие /от онова, дето не го изнасяме/. Спрат ли приходите, няма нищо в бюджета, а без пари, това НС не може ни да свири, ни да пее.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Първо да се изясни Тагарев има ли украинско гражданство и Габриел и Асен Василев имат ли българско гражданство

26

Пешо Пършинга

преди 3 месеца

Джуджето ген.Атанасов е един европейски шмекер в голямата мафиотска плетеница с екзотичните имена на Пепи Еврото,Любо Къдравия,Толупа,Пацо Терасата,Петното,Шиши,Седемте джуджета,Данчо Ментата,Канадеца Киро,Кокора,Мата Хари и още безброй ,,Герой"от последните 30 и няколко години.

25

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Атанасов ти себе си да представляваш пред света с държавни пари кои са гласували за теб бкп следовател от Разград костовист българи защо се оставяте да ви заблуждават нагли

24

Анонимен

преди 3 месеца

Педя човек - лакът лъжи.

23

Анонимен

преди 3 месеца

"O, мyзo! Bъзneй oня rибeлeн cpaм нa Peзилa ДeБeeв..." Oмиp "Гaлeaga"

22

Анонимен

преди 3 месеца

Направете Костадинов външен министър! Да ходи в Москва и Киев!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Най-малкия човек в НС иска да бъде Председател на НС, за да се пенсионира през септември с най-голямата заплата в държавата. Автоматично ще получи обещетение от 10 заплати, което е около 200 000 лева след от удръжките. След това ще получава тавана на пенсията в България. Дребен човек- големи ядове.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Атанасов, да изпратим ли Денков и Габриел на олимпиадата по синхронно плуване?

19

Анонимен

преди 3 месеца

Г-н Атанасов, още ли имате усещането, че някой Ви подслушва?

18

Анонимен

преди 3 месеца

Нали ГЕРБ не се интересували от постове? Ами да запазим положението както е в момента. Просто махнете Калин Стоянов и правителството да продължи да работи! Ако ГЕРБ не ни лъжат, значи трябва да са доволни!