16

Анонимен

преди 4 месеца

Олександър , няма деца и майки като при руснаците нали ? Просто и ясно 112 УБИТИ !

15

Анонимен

преди 4 месеца

Израелците са патологични инати, но тяхната икономика няма да издържи на дълга война. Международните рейтингови агенции за първи път в историята си са свалили рейтинга на Израел. Това е началото. Времента са други. САЩ не е с възможностите си отпреди 50-60 години и арабските страни не са това , което са били при предишните войни.

14

Виц

преди 4 месеца

Професор пита студент, как се нарича убийство на невинни, ограждането им с бетонни стени, отнемането на жилищата и имуществото им, арестуването им без съд и присъда. Холокост и антисемитизъм казал студентът. Вече не колега отвърнал професорът, това е самозащита. А ако някой се възпротиви на това, е това е вече антисемитизъм.

13

МОШЕник

преди 4 месеца

Голям театър изиграха нацистите (Израел) и садистите (САЩ). Израел обяви, че ще проведе сухопътна операция в Рафаел, където има 1,5 млн. бежанци. Всъщност въобще не им се влиза там, защото ще ги направят на дроб сърма. САЩ се възпротивиха, уж че щяло да има много цивилни жертви. Затова сега евреите просто ще хвърлят бомби. Естествено този път САЩ няма да са против. Докато се "противяха", конгресът отпусна 14 млрд. помощ на Израел. Тази помощ не е чували с брашно. Да живее д-цията и човешките пра

12

Хора

преди 4 месеца

Хамас убиха около хиляда еврей в окупираните територии!!! а еврейте избиха по последни данни на ООН над 23000 араби и разрушиха Газа?!Добри ученици на Хитлер нали.

11

АнонимеН

преди 4 месеца

ХАМАС СА ГЛУПАВИ! ТРЯБВАШЕ НЕПРЕСТАННО ДА БОМБЯТ ТЕРИТОРИЯТА ОКОЛО ГАЗА КОЯТО СМЯТАТ , ЧЕ ТРЯБВА ДА Е КЪМ ТЯХ И ТАКА ДА ИЗГОНЯТ ИЗРАЕЛЦИТЕ ! А ТЕ БОМБЯТ СТОЛИЦАТА НЯМА КАК ДА СПЕЧЕЛЯТ! ХАМАС ИЗГУБИ И ТЕРИТОРИИ И ЦЯЛА ГАЗА.

10

АнонимеН

преди 4 месеца

ИСРАЕЛ ИСКАШЕ ОТ МНОГО ВРЕМЕ ДА ИЗГОНИ НАСЕЛЕНИЕТО НА ГАЗА И ДА ПРИЛАПА ТЕРИТОРИЯТА ТЪЙ, ЧЕ СЕГА МУ Е ПАДНАЛО И НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ! 5 ПАРИ НЕ ДАВАТ ЗА ЗАЛОЖНИЦИТЕ ТЕ СА САМО ОПРАВДАНИЕ ЗА ДА ПРОДЪЛЖАТ С ПРОЧИСТВАНЕТО НА ГАЗА, НО И ХАМАС НЕ СТРУВАТ ЩОТО ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ПУСНАТ КАТО ВИЖДАТ КАКВО СТАВА

9

Сега

преди 4 месеца

О чудо събудихте се за еврейската касапница!

8

Българка

преди 4 месеца

На Зеленски му трябват такива като нашия Брендо, за да препродава дареното оръжие на Хамас.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Израел не си играе, там дори жените служат наборна служба в армията, но това се дължи на това, че са заобиколени от мюсюлмани :))

6

Тео

преди 4 месеца

Тия там взаимно ще се анихилират! Най-накрая може би на човечеството ще му дойде акъла в главата, че ултра фанатичната религия е нещо лошо. И едните и другите са нетолерантни. И едните и другите ще страдат!

5

Анонимен

преди 4 месеца

Без евреите и сащ света щеше да бъде много по добро място за живеене. Путин вземай пример от ненавижданите юдеи не ги жали тези нацисти в Украйна.

4

Taню

преди 4 месеца

Май вече ич не им е до радостни кючеци...

3

Анонимен

преди 4 месеца

Нетаняху иска да надмине юдейския цар Ирод, който е избил 14 хиляди младенци, всичките под 2 годишна възраст.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Да помислят за в бъдеще дали да продължава Хамас да ги управлява...

1

Христо Христов

преди 4 месеца

Дано същите новини идват и от Украйна, но за натовците!