23

Анонимен

преди 4 месеца

"....хората на София се довериха на мен и моя екип..." Кои хора бе - в София гласуваха 1/3 и от тях ти имаше 35%....или ни казваш че гласувалите за другите партии не са хора ?!?! Тва не е като татко ти да ти дава пари да си правиш фирма и да почнеш кариерата като директор.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Аз гласувах за Терзиев защото исках да ликвидира паметника като първа задача и той го направи така успехи виждам го поне с два мандата , а тук русофилите като ми сложат 20 минуса нищо не значи действителността е съвсем друга те живеят пред клавиатурата в този форум иначе са нищо кръгла 0

21

Истината!!!

преди 4 месеца

ГЕРБ и БСП саботират Община София, за да не излязат дългогодишните им злоупотреби с власт, машинациите им и престъпленията!!!

20

Анонимен

преди 4 месеца

Русофилите цакат яко тук те искат кмет да е Альоша но него ще го демонтират скоро.

19

Евроатлантик

преди 4 месеца

Васко захващай се за работа и преименувай всички улици и булеварди които имат руZки имена. Не те ли е срам да работиш на ул. Московска?

18

Анонимен

преди 4 месеца

Всички кореняк софиянци глссувахме за Васил Терзиев!

17

Само хленч

преди 4 месеца

Този сега кой му пречи?.Нали има председател от неговата партия? Нали има кметове по света, които работят в много по-трудни условия. Екрем Имамолу се изправи срещу Ердоан и партията му в Истанбул. Свърши много работа и ще бъде преизбран. От ден едно говори за работа и обединение. Онези какви ли не мръсотии му скроиха, но човека работи и не хленчи. Този имам чувството, че цял мандат ще реве, че му се пречи. Половината му екип с големите обещания за промяна го напусна. И за това ли са виновни ГЕРБ

16

Виц

преди 4 месеца

.. хората на София се довериха на мен и моя екип.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Аз пък много го харесвам Васил Терзиев. Гласувах за него и съм доволна че той е кмет на София.

14

Анонимен

преди 4 месеца

До Аз Като си веган гризкай си краставицата, Терзиев смучи по-питателното.

13

Софиянец

преди 4 месеца

Браво г-н Терзиев! Софиянци твърдо заставаме зад Вас и Ви подкрепяме в борбата ви с мафията ГЕРБ - БСП! Затова гласувахме за Вас! Успехи!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Тъй, де! Временен кмет и временен 5Ra3 няма.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Винаги съм се чудил, кой точно би се отказал от фирма със стотици милиони печалби да влезне в политиката като Терзиев, определено явно се кани да краде за милиарди!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Терзиев ще изкара целия си мандат сега чета русофилите си мечтаят как скоро ще има избори ,изборите бяха вчера и важат 4 години, така че надайте се.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Сега гърбавите са в един отбор с бесепарите, така ли стана сглобката :)))

8

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Тогава хвърляйте оставките всичките и нови избори за кмет и съветници София заслужава дейни политици а не дс червени мшлионерчета които се чудят как да си разнообразят живота нито пък пппппп София събуди се

7

Пловдив

преди 4 месеца

Сделката между пп и герб беше столицата за пп град Пловдив за герб . Важно е краденето и лъжите да продължават когато това не е възможно сделката пропада . Оставка на всички тиквата , кирчо , коко.рчо , свинчо , корнита , соколи разни , възрожденци килия за всички запор на активите им избори 2 в 1 . Мошеници

6

Анонимен

преди 4 месеца

герп-дпс и бкп мразят България.

5

Майора

преди 4 месеца

Терзиев , ти досега нсправи ли нещо , че да се оправдаваш с другите?Та по голям фалшификат от това че спечели изборите с машините и флашките и подписани протоколи от неоторизирани лица има ли? Че ако съда реши може да те отстрани ? Спри се , на манините и таткови синчета все някой им пречи!

4

Пустиняк

преди 4 месеца

Тоя кво се пъчи като мъж.