8

Георги Кирков

преди 4 месеца

Те поначало червените съветници в СОС бяха избрани с помощта на герб и паричките на шиши. Нищо ново под облаците в софия.

7

До 3

преди 4 месеца

Че по принцип има задкулисни договорки, има. Обаче е факт, че ГЕРБ си купуват депутати и съветници, ако не стане с добро. Така крадоха депутати от ,,Атака" и СДС през първия си мандат в парламента. После от ,,Реформаторския блок" Москов продължи да министър на здравеопазването и след раздялата между ГЕРБ и РБ и т.н.

6

Анонимен

преди 4 месеца

При нас е странно как се гласува за общински съветници и после те трябва да следват каквото централното ръководство им каже. Ами да гласуваме направо за ръководството, ще си спестим едни пари.

5

Алекс

преди 4 месеца

Не партия,а някаква сбирщина.Другарката си плямпа,всеки прави каквото си пожелае.

4

Радослав

преди 4 месеца

Хаха, старият номер с: аз тях не ги познавам, нищо, че всяка вечер вечеряме заедно! Същият цирк игра и дъртият БКП-еец Бойко, същият цирк сега играят и от Възраждане, хаха! А на Нинова и Костя Копейкин няма ли да искате оставките, че са издигнали кандидати къртици? Нещо от сборищата на комунистите не се ли чува за съдбата на лидерите?

3

Анонимен

преди 4 месеца

И ква стана тя? Председателя на СОС бе избран с подкрепата на БСП и Възраждане. Но и двете партии след това се отрекоха от хората си в общината. Хитро.

2

Сибир

преди 4 месеца

Директно да ги прати с влака в Сибир на заточение!

1

Шаши

преди 4 месеца

Сега, тези ,,съветници" да напуснат общината. Заплатата върви ли им?