15

Приятел

преди 4 месеца

Алоо, оператора смъквай цените надолуооо, Алоо, оператора Г-жа Нини Тино-Нинова е голяма работа, Правете каквото Ви Кажем Приветствие от Южен Хавай

14

Shark

преди 4 месеца

До 8 И защо действията и да са популистки? Защо всичко, което се прави с цел да се иска някаква справедливост за хората се определя като популистко? Напълно е права и трябва повече хора да се включим и да ги притиснем тези мошеници. Значи какво излиза, всички сме недоволни от мобилните оператори, аз не познавам човек, който да не е имал проблеми с тях, а когато някой иска да се ангажира да ги възпре бива определян като популист!

13

Пак съм Приятел

преди 4 месеца

С моето уважение към Г-жа Нини Тино-Нинова, искам да изразя личната си подкрепа, и съм дълбоко убеден,ЧЕ ТРЯБВА ДА се намалят цените за пренос на данни и съответни услуги от оператора, НО в СЪЩОТО време ние трябва да настояваме по високи заплати за хората заети в бранша, тоест хората работещи за оператора са доволни, а ОПЕРАТОРА да НЕ Се СТИСКА като ...хайде , че съм възпитан и културен!!!

12

Анонимен

преди 4 месеца

До 11 - ами не плащай бе, тавариш! Гледането на телевизия не е задължително. Същото е и с ползването на телефон. Всяка частна фирма трябва да има свобода сама да определя ценовата си политика. Никой не ти е опрял пистолет в главата да плащаш нет на определен доставчик. Ето, и чичо Елон предлага сателитен интернет - плащай на него. Доставяй си сам нет и телевизия и не плащай на никой. Държавата ли е длъжна да ти плаща масрафа, за да гледаш евтино порноо?

11

Охх...

преди 4 месеца

До АнонименА тогава другарЮ ми кажи що ме карат да плащам за всеки телевизор по 5 лв.? Не е е ли това дране на кожи...??? Все едно на енергото да плащам, че имам контакти във всички стаи...за къв комунизъм ми говориш изобщо?! И защо набиват задължително интернет в плановете на пенсиомерите, за да им надуят сметките, когато повечето от тях нямат смартфони.

10

Приятел

преди 4 месеца

С моето уважение към Г-жа Нини Тино-Нинова, мога да подчертая, че СамО Тя, Г-жа Нини Тино-Нинова може да пуска обществен иск срещу съответната страна с такъв ОГРОМЕН Медиа ресурс.Важно е да се говори за нас и да се гледаме довечера по телевизията и да мъдриме новините за три дни напред.Г-жо Тино Нинова , Нини Тино Нинова, вие сте моя гордост, черпя ви едно кафе "Lavazza "

9

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 5, ама разбира се бе... как не се сетихме! Ти не загряваш ли, че точно защото не можем си правят каквото си искат, а? Хайде малко по-реалистични представи да имаш за света! Не всички като теб използваме телефона си за да гледаме ФБ и да лайкваме на Марчето шuндата или на Драганака вечерята!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Не мога да я понасям, но този път е права. Действията ѝ са популистки, зная. Обаче е време КЗП да бъде разтурена и създадена наново! Преди години КЗП работеше, ,но последните години яко са се облажили от лобита и подкупи. Ясно е, че има картел между трите мобилни оператора. Ясно е, че има нелоялни практики. И да, редно е да застанем този път срещу поредното дране на кожи.

7

Анонимен

преди 4 месеца

А някои казват, че комунизма си бил отишъл. Утре госпожата може да призове за национализация на телекомите. Така ще сме си най-добре, ще си говорим безкрайно, а държавата ще плаща. Рай направо ще стане. Кога най-сетне ще спрем да избираме и вярваме на политици олигофреини и популисти. Цени не се борят с държавни декрети а със създаване на условия за свободна конкуренция.

6

Приятел

преди 4 месеца

С моето уважение към Г-жа Нини Тино-Нинова, искам да подчертая, че тя винаги протестира с добри начинания, за доброто и просперитета на България, нО, какво става в действителност питам ??!?!Значи един обвинява някой обществено, този някой е много важен, съда си пие кафето и си мести т Аша ците, и на другия ден, дъ Game Starts Again.Важно е да се гледаме довечера по телевизията.Баси

5

Анонимен

преди 4 месеца

Хора спрете да им купувате и използвате услугите и продуктите няколко месеца и ще има рев до небесата

4

Анонимен

преди 4 месеца

После се чудят защо хората емигрират. То не е само заради това. Примери с различни подобни неща има много.

3

Токмаков

преди 4 месеца

А за кражбата на Булсатком! Ни дума ни стон.!?? 78 години грабителски мафиотски комунизъм.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Нищо не стана пак ги дигнаха

1

Лукчо

преди 4 месеца

Предният път кво стана,че не помня?