122

Радослав

преди 4 месеца

До 114:това,че е една идея по умен от Болен Сидеровоглу и не си направи публично харакири,а работи през бушони е едно,но иначе когато е необходимо Възраждане гласува под командата на ДПС и ГЕРБ!Тези театрални циркове с изключването на този или онзи сме го гледали стотици пъти!Щом членовете на партията са гласували в СОС по даден начин, значи Костя Копейкин им е наредил, пък после да прави каквито си иска чалъми и пози! Същата работа като с изнасилените преди 50+ години актриси, но сега се сещат!

121

Цомчо сплюнката

преди 4 месеца

Парите са само за нас великият фюрер! Заплатите се определят еднолично от Костя Копейкин късия, всичко останало е саботаж. Хахахаха

120

Костя Копейкин

преди 4 месеца

Субсидията за мене. Който пита за субсидия излита. Трима вече излетяха, някой друг ше пита ли за субсидията?!

119

Анонимен

преди 4 месеца

Тия не са редовни с главата и най-вече Къстадинката. Тръгнаха по пътя на Атака. Когато използваш понятия, като "предатели" под и над път, те губят напълно смисъла си, а тоя който ги употребява, става за посмешище. Ако искате да видите резултата, пуснете си Волен Сидеров по Алфа.

118

До123

преди 4 месеца

Че той си е "швед" от добруджанските села! Живееше при братчедите в максуда преди да пипне народната пара!

117

Анонимен

преди 4 месеца

Говорете си каквото искате копейки, но истината говори сама - хората напускат Възраждане, защото партията е една купчина тор. Това е псевдопатриотична партия с психично болен лидер. Да ви напомня на някой?! Атака може би Най-добрия индикатор за бъдещето е миналото, каквото стана с Атака, ще стане и с тези. Надвикване с чалга певици и транссексуални в зуум

116

Варненец

преди 4 месеца

Кирчо и коце копейката са от една порода: много крадливи и много лъжливи! Коце от съборетина в максуда се сдоби с къща и апартамент във Варна! И всичко това с партийната субсидия!

115

До 122

преди 4 месеца

А бе мижитурко,преди изборите Костя каза,че в София ще са на балотаж.И се провалиха.

114

Баче Кико

преди 4 месеца

Много *** тоя Костя бре, да не е от братЧедите?

113

Анонимен

преди 4 месеца

До117 Е на теб май ти свършиха,украинска копейко щото ти се иска някой да е длъжен да те храни и ,ако има такъв който мисли за България,а не за Урколандия значи Русия му плаща ,е няма така уркопска глупост

112

Тенгри кан

преди 4 месеца

Kоста, трупа на Тслака още не е заплувал в реката;)))) А Дрянката е с доста противен фейс;))) Ни си види феса;))) ми ръгнал на гюме съдбините на България да решава. Аз лично, не съм видел красив мъж политик, сичките са едни се едно Таслака с тслата ги е делал;))) Само мъжа на Лена е красив;))) Това води до красива ревност от нейна страна и затва тя често са фата за парапетите!

111

Копейкин:

преди 4 месеца

"В София сме на балотаж'".Той сега защо не поеме политическата отговорност за провала?Нали Деян беше негова лична номинация.

110

Анонимен

преди 4 месеца

по лицата им познавам, че ще напуснат още. Истината е, че 100% от депутатите ни са там за парите, няма свестен нито един и нито един принципен човек. Но Възраждане е както те обичат да казват - разграден двор. Съставена набързо, събрани от улиците едва ли не и то с 300 зора, без кариера, добро образование и без постижения

109

Варненец

преди 4 месеца

На коце му свършиха копейките! Копейка продай си къщата край Варна и върни парите които открадна от партията! Връщай се в максуда!

108

Анонимен

преди 4 месеца

Коце започна да се лъзга по пътя на Атака. Изключва, заклеймява, громи предателите. Щом на собствените ти хора им е писнало от проостотии и не те слушат, пишем я бегала тая партия.

107

Danilo

преди 4 месеца

Радослав, прав си! Това е идеята, парата са я взели и ще се дели. Костя няма хората, с които да управлява обградил се е с хора, които са там, за да се налапат. Дренчев дължи данъци за половин милион, а трябва да се платят.

106

Анонемен

преди 4 месеца

До РадославИ кога Костадинов се продаде на мутрата или ПП а смотаняко? Ако се беше продавал служебни кабинети на Радев нямаше да има а мнозинство с него. Но не стана.

105

Анонимен

преди 4 месеца

Нормално е да бъдат изключени щото София има нужда от работеща община,а не от хаос на Боко щото.му е селска далаверата

104

Радослав

преди 4 месеца

Това с изключването от партията като форма на политическо замитане под килима сме го гледали стотици пъти! Това са бушони, изиграха си ролята, всички си взеха рушвета, накрая уж изгонени от партията, а те просто ще отидат в друга и ще заемат пак същата функция бушон! Възраждане всеки ден доказват, че е просто пребоядисано Атака, а Костя Копейкин е просто китайска реплика на Болен Сидеровоглу! Принципите на възрожденците рязко падат като им замирише на пари! По това си приличат с леките жени!

103

Хасан Генов

преди 4 месеца

Днес тия тримата утре тая измислена партийна. Днес е страхотен ден за българската демокрация! Ревете yШaHKu :))) Костя Копейкин Рубладжиев или още както е известен късия е тръгнал по пътя на бялата Златка и атака. Само псевдо патриоти! Разцепление му е майката.