20

Уличните кучета

преди 3 месеца

Като навреме не ги кастираш и прибереш в кучкарник - стават хищници от които рано или късно ще страдаш.... Същото е и с руските собаки....

19

Абе

преди 3 месеца

До Самоук социолог. Ходил е на училище само да се знае, че е ходил, какво е научил е отделен въпрос. Пък и защо да учи, като Бог/ за С.К. е такъв/ знае всичко, каквото е научил от другите богове Ким. Малките богчета Ким ги водят навсякъде, за да заучават фрази и това им е училището!

18

Анонимен

преди 3 месеца

Е АЙДЕ, ДЕ. То през седмица вече я виждаме тая военна мощ. Да им пратим на ония от юга слънчогледови семки? да има да люпят нешо. Че си простъргаха вече мандаринките от чакане нещо да стане.

17

Анонимен

преди 3 месеца

На Ким постоянно му се привиждат някакви армии и ракети които не съществуват на кой му е притрябвало да завзема държавата му какво да прави после 30 млн. гладника с промити мозъци или там колкото са че не ги знам, те са още в средните векове.

16

...

преди 3 месеца

значи за северна корея се знае че путинофилията тука я мисли за рая на земята, но пък няма ни един путинофил дето да иска да иде там да живее!? Знае се, че десетки милиони гладуват и умират от глад, ноо важното е, че имат, какво бомби! Знае се, че се умира от болести които в африка дори са излекувани преди 200г Но важното е, че имат бомби! Ех само да можеше цялая путинофилия да иде в тоя рай! :))))))))))))) Па ние да се "мъчим" тука!!!

15

Анонимен

преди 3 месеца

Вече е трудно да се определи С. Корея или Русия са по-неадекватни като държави и управа, надпреварата е бясна разбира се.

14

Шеф Кимчев

преди 3 месеца

А хората в селата на 100 километра от Пхенян какво ще вечерят днес? Защото е студено, тревите и корените все още не стават за ядене.

13

Самоук социолог.

преди 3 месеца

До Анонимен 14 Завършил , но файда няма. Остава си същия наследствен комунистически дръвник. Никой не мисли да го напада , но той си търси врагове. Нещо като Путин.

12

!!

преди 3 месеца

Най-забавното е, че никой не иска да го напада него. Единственото, което искат другите държави е той да си кротува в кочинката с овчиците - да ядат тревицата и да не се бъркат в работите на другите.

11

Манипулатор

преди 3 месеца

До интервюто с Путин слагам статия за Ким, да си правите асоциации, че са еднакви.

10

Бах мама му.

преди 3 месеца

Кимчо , приятел на Тръмп , и после го нарече с какви ли не обидни думи. С тоя и Путин не може да се преговаря.Тояга трябва , американска.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Най-интересно е че Ким е завършил в Швейцария не в Русия или Китай.

8

История

преди 3 месеца

До Анонимен 6...скоро ходил ли си на лекар...не си нали...вижда се....Вземи направление и пълен скенер на главата да ти направят че там ти е проблема...

7

хаха

преди 3 месеца

абе , на тоя откачалник не му ли омръзна да му ръкопляскат ?

6

Анонимен

преди 3 месеца

Кой ли му е Учителя на това тлъсто сви.............не......

5

до 6

преди 3 месеца

И как ще стане това да не ти е електронна игра?

4

До 6

преди 3 месеца

Ама ти ако искаш винаги можеш да емигрираш в СК. Лошите кравари няма да те спрат. Виж полсе връщане - няма!

3

Хм?

преди 3 месеца

Ето го и другия психопат!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Хубавото ,че тоя изтрещел диктатор е куче което много лае но не хапе.

1

карачанаков

преди 3 месеца

Още един откачалник!!