10

Анонимен

преди 3 месеца

Като чуя кредитни милионери и се сещам за големите банкрути на България при Беров създаването на Мултигруп сик вис ипон на бойко 777 и други беше първия , а при виденов там помниме 3000 лева един долар

9

Анонимен

преди 3 месеца

"С 45% е нараснал броя на кредитните милионери, с 22.4% на депозитните" - това трябва да се чете така: С 45% е нараснало богатството в броя на кредитните комунисти и с 22.4% на депозититте им.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Това са въздушни работи, просто им дават шанс да се почувстват малко богати, само да не сгафят после, че кредита трябва да се връща :))) Ако не беше американското правителство да спонсорира Илон, щеше да е никой :))

7

Анонимен

преди 3 месеца

По времето на трето Българско Царство Българският лев е бил една от най - стабилните европейски валути покрит със злато!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Значи да очакваме след няколко години повишаване на самоубийствата.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Златото е основата и стабилността на парите в дадена държава! Някой задавал ли си е въпроса: "Защо Щвайцария не иска да влиза в Еврозоната", понеже там под Алпите се намира златото на света и там под Планината се намират подземни летища, за отбрана на златото! А ние какво? Ми след освобождението от турско плащахме на Русия репарации! На СССР през 60 год дадохме да ни варди 32 тона злато. Сега некакви си фирми тъндъри ни обработват златото.... Но и по кошовете за отпадъци няма веке злато!

4

Инквизицията в БГ

преди 3 месеца

Кога ще спре практиката МВР да убиват хора в РПУ-тата и на улицата с честоти от 3до 30 Херца!?

3

Анонимен

преди 3 месеца

Отивам в коша за отпадъци, а там пари, пари, пари, много пари! Взех малко от тях и отидох на магазина да си купя нещо. Купих си нещо и "Оооо не става за ядене" и го изхвърлих в коша за отпадъци. После си помислих: Сигурно някой милионер, дето е собственик на този магазин си е изхвърля парите в кошовете за да има оборот!

2

Петко

преди 3 месеца

Ами работим и имаме парички.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Това за хвалба ли е?!