355

Малко за политика

преди 4 месеца

Медведев казва това, което всички поитици на Запад би трябвало да знаят: Война между НАТО и Русия е невъзможна, защото това ще бъде ядрена война, война на взаимно унищожение. Нещо неясно?

354

Пак по опорката?

преди 4 месеца

До Кравар Евроатлантик: Интервюто На Карлсон с Путин го има на запис по първи канал на руската телевизия. Който иска може да го гледа.

353

100%

преди 4 месеца

Всички европейски лидери цинично лъжат своите граждани

352

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Червените близачи изгледахте ли интервюто на вожда си? Разбрахте ли, че според Путин, всъщност Полша е виновна за Втората Световна Война, като е принудила Хитлер да ги атакува!!! Тоя по-зле от Байдън излезе, ама такъв си го заслужавате, радвайте му се.

351

Картошки

преди 4 месеца

Те па понеже руснаците само истината казват...от 90 години насам само лъжи излизат от Кремъл. Тука и децата знаят за Чернобил, как ни лъгаха че нищо не се е случило, а радиоактивния облак мина през цяла Европа.

350

Прав е!

преди 4 месеца

Лъжат и искат да ни вкарат във войната. Защото за богатите и политиците това са много пари!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

349

Анонимен

преди 4 месеца

Много е яко да гледаш как копейките се мъчат да оправдават безмислените пиянски брътвежи на тоя колхозник.

348

Куку

преди 4 месеца

Объркан човек!!!Един ден,като паднете от власт,народа ще ви беси по улиците!

347

Анонимен

преди 4 месеца

Ко стана с пролива Сталин между Канада и Мексико ? Да свържем двата океана . Спестява се много път .

346

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

А какво стана с интервюто на Карлсън? Руските бот ферми набързо го забравиха. Толкова ли се изложи Путин с монолозите за измислената си руска история?

345

Анонимен

преди 4 месеца

Коцето да му изпрати една бутилка хубава българска ракия. Качествен алкохол , не спирт.

344

Анонимен

преди 4 месеца

"Русия неведнъж е заявявала" - я да проверим какво заявяваше Русия преди да започне война с Украйна ?!?! По - добре да сме подготвени за война

343

Факти

преди 4 месеца

ЕС се превръща в СССР.

342

Анонимен

преди 4 месеца

Държава, която заплашва света с ядрен апокалипсис, няма право да съществува. Десетки държави имат ядрено оръжие, но никоя друга освен Русия не си позволява да шантажира хората с него. Че те утре ще поискат всичко от всеки, ако днес се подадем на заплахите им. Започнат ли ядрена война, ще си я получат, но по-добре да бъдет заличени преди това.

341

Анонимен

преди 4 месеца

Това пиянде се загрижило за нас ха ха. Сякаш ЕС разправя на гражданите си, че крайцера Москва още плава. Мен ЕС не помня да ме е лъгал за Украйна. Напротив, всичко което предвиждаха се оказа вярно и Русия действително започна война.

340

Анонимен

преди 4 месеца

До 389 5 пъти повтори едно и също ... толкова си елементарен , че ми е трудно да опиша. Първо САЩ не е в ЕС? Дали щен ти махне визите си е тяхно лично решение. При наличието на толкова объркани копейки и шпиони в нашата бивша соц *** - честно казано и аз НЕ бих махнал режима за пропускане до САЩ. Шенген е същото абсолютно всеки знае , колко струва нашето мвр и гранични :)) хората само ни натискат да станем по добри. Което се случва успешно.

339

Прав е

преди 4 месеца

Медведев!

338

Анонимен

преди 4 месеца

Много отчаян вид има Медведев. Изглежда като човек загубил всичко и готов да хвърли бомбата и да погуби и света и Русия. Трябва да се лекува .

337

Точно!

преди 4 месеца

А къде как се влиза - имаш пресен пример- Шенген!!! И тези демократични свободи са само за такива като тебе! Спомни си как демократично ЕС лиши населението на Европа да се лекува от ковид извън това, което смятат за добре! И как свободно влизаш в демократичните САЩ! Доброволец!

336

Анонимен

преди 4 месеца

До 384 Щи викам , какво си искам ПИНКО. Първо в Европа има към 1 милион Българи и си живеят добре , не ги мисли. Явно не си излизал от селото. ЕС предлага много удобства, които никога не е имало в света - свободно пътува, свободна работа, свободно живеене, евтини самолетни линии, евтини мобилни тарифи в роуминг, лесно минаване на граници и тн. Изобщо неща, които ти нямаш грам идея. Говориш някакви наредени глупости и си мислиш, че на някой му дреме ли пинкоо:)) Що не си в русия?