16

24,

преди 3 месеца

Мен не могат да ме "хванат", защото не карам пиян и дрогиран. Всеки престъпник да си носи санкцците по закон!

15

До 1

преди 3 месеца

Така е, но и теб да те хванат и за теб ще а така и за всеки сулю, който пише тук. Оня шефа лежа, защото беше в изпитателния срок на условна.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Отвратително. Управление на МПС с 2,5 промила е сериозно престъпление. Надявам се съдът да е безкомпромисен във всеки такъв случай, независимо кой е извършителят му.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Точно щото е от ДБ вината му двойно по - голяма и няма да го спасят.

12

смешна глоба

преди 3 месеца

"Ако вината му се докаже в съда....глоба от 200 до 1000лв." Та това е направо смехотворно. Каква е тази мизерна глоба. Направете глобата да например от 5000лв.

11

Теле зрител

преди 3 месеца

Отвратителна постъпка на отратитечен човек с отвратително име говорещ отвратително от телевизора!Аман от такива дразнещи отвратителни непоносими типове!

10

От Нова Загора

преди 3 месеца

Така и не разбрах какво се случва когато ушево корумпе се овъргаля с патрулката пияно- дрогирано в нивата. Конфискуват ли я,плаща ли я,уволняват ли го, шеф ли го правят?

9

Анонимен

преди 3 месеца

Ще стане следното - делото ще де точи около година, година и половина. След това, като първо провинение, ще му дадат годинка условно и всичко е пито платено. Бай Андре Токев поне има доблеста да си полежи малко и да си избистри главата.

8

българка

преди 3 месеца

Ти да видиш - Не му се било случвало ! И на Белослава, и на Диончето, и на другите пияни "звезди", и не него - все и им е за първи път да се натряскат до козирката и да сядат зад волана. И за какво съжаляват? Всъщност съжалявт единствено за това, че са ги хванали ! Жалко, че не ги вкарват в затвора, където им е мястото. Единственото хубаво в случая е, че няма пострадали невинни хора !

7

...

преди 3 месеца

Какво означава ако се докаже в съда? Нали пробата вече е ясна.

6

Лена Картечарката

преди 3 месеца

Гербаджии забавляват се.

5

Токо

преди 3 месеца

Тоз е роден на 29 февруари. Тази годинаима рожден ден.

4

Реалист

преди 3 месеца

В друга държава влиза в пандела, но да не се окажа пророк, у нас ще му дадат условна с 1 година изпитателен или някаква подобна смешна присъда! Скоро ще разберем дали ще позная... всъщност няма да е много скоро - така към 2035! Нашата съдебна система трябва да се закрие, нямаме нужда нито от министерство на правосъдието, нито пък от външно министерство - там всичко се диктува от посолството/посолствата, така че няма смисъл да продължава тая агония + харчене на пари за заплати и бонуси.

3

ds

преди 3 месеца

Ей го, ако не бяха чушнали "посредника", сега щеше да го оправи. Ама на', имала глава да пати.

2

Cpt. William Lynch

преди 3 месеца

Престъпника наркоман и алкохолик в затвора! Мара пъпчивата да му ходи на свиждания!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Що изобщо се пише по случая, историята е с предизвестен край - макс условна.