44

ами

преди 3 месеца

Големи умници всички тука...В конкретният случай какво значение има как изглеждат полицаите или пък 'защо не можели да глобяват"??!?Каквито и да са некадърници,те си изпълняват закона,който ги спира да глобяват по видео материал.Това може да се промени САМО И ЕДИНСТВЕНО от 240-те "умници" като гласуват промени в закона за глобите или както се нарича...Сещате ли се за милиардера от Германия,който си беше направил подобен клип с бугатито си? Глобиха го с много хиляди,защото ТАКА Е ЗАПИСАНО-МОЖЕ

43

МВР се реформира

преди 3 месеца

МВР изнасят убийствата на хора извън РПУ-тата, вече ще убиват с честоти от 7 до 30 Херца без доказателства! В Бобов дол и Перник вече използват тази практика!

42

До Иван

преди 3 месеца

Ами такива са. Каквато политиката, такива и шефовете, такива и подчинените, такава и работата. Айде ти отиди да работиш в тая система и покажи как трябва да изглеждат и какво трябва да праявт пътните полицаи. Сигурно да са като Роки?

41

Анонимен

преди 3 месеца

Може да ги вкарвате в ареста за 24ч. на общо основание до изясняване на безсилието...

40

Иван

преди 3 месеца

Само ги вижте тези тримцата на снимката. Увиснали кореми, премрежен поглед.

39

Xx

преди 3 месеца

Клизма

38

Анонимен

преди 3 месеца

Като гледам полицаите от снимката не си правя извод че полицията е безсилна, изключително силна е,на масата с кифтета.

37

Тримата чичаци

преди 3 месеца

Вързали колани да не паднат коремите на пътя.Да......хубава снимка.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Ами то никъде по света не може. Безсмислена статия.

35

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

Пращим от афроатлатнтизъм! Според мен по-големи афроатлантици от нас няма! Туй не можем, онуй не можем, обаче като дойде датата за заплатката знаем как да харчим.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Пародия на полицаи...иметнати като букова дъска или задължителните ръце в джобовете...ако има и *** на дрехата...бонус...На Запад са не по малко от 1,80 и стройно телосложение...тези ако пробягат 100 метра и ще получат инфаркт...жалка картинка...

33

Фотограф

преди 3 месеца

До Ти пък 16. Бре колко ги ,, разбираш " тези неща....Аз пък ще ти кажа ,че има и др. страна на монетата, но нашите закони са калпави.

32

Аз

преди 3 месеца

Да ти пикам за законите!

31

Демокрация,сър!

преди 3 месеца

Неолибера3ия до шия,полицията била безсилна... Има ли смисъл тогава от съществуването на тази "институция",чиято единствена функция е да осигури чадър над кримките,да пази дYпедатите и политYтките от народната любов?!?

30

Анонимен

преди 3 месеца

Каква изненада, разбира се че не може.

29

анонимен келеш

преди 3 месеца

200:):):)Тва го могат и бедните *** с барутниците от 2000Г:):):)Аре някой да се снима с 300?:):):)Аз мога но не искам защото не съм ***:):):)

28

маалатъ

преди 3 месеца

Туй ако съ полицаи, аз съм Космонавт!!! Наштъ Пътна Полиция е сборище от Рекетчии отколкото полицаи, вижте ги само на фотото... -))))))))

27

Анонимен

преди 3 месеца

МВР зеха високи заплати и си траят.

26

Анонимен

преди 3 месеца

До Народен съдия - Да, особено при пложение, че полвоианта са деца на мутри, депутати и прокурори, ако го запознаеш с "епик стоматолози", другата семдица някой ще запознае семейството ти с това, че окрили "останки". Стига глупсоит. Не живееш в някакъв филм а в Бъглария

25

Народен съдия

преди 3 месеца

Един такъв джигит след такова видео се запозна с екип стоматолози. Все още не може да произнася някои съгласни от българската азбука.