22

Колдрекс

преди 3 месеца

Тоя е ясен.

21

у БГ е така

преди 3 месеца

навремето покровителстваха Самоковеца и Жоро Илиев , Поли пАНТЕВ и тн играчи ....сега играчите са други но пак тези 1- 2 цигарки горят защото са дребни риби и не си плащат където трявба !

20

Анонимен

преди 3 месеца

Охохохоохох ми като е дрога що в Германия ще я легализират след няколко месеца. Защо в Нидерландия и Уругвай примерно е позволена. Защо в някои щати е позволена. Тук въпроса е защо някой се очерня за една цигара, а разните там кирчовци, боковции т.н. покровителстват истински нарко канали. Това вече е опасното и скандалното

19

Бау

преди 3 месеца

Намерих я на пътя, турих я във джоба, насреща патрулка, ах, че зла прокоба, врътнах се насам, врътнах се натам, как в ареста озовах се, дори и аз не знам....!?? Мътни глави на дрогирани отпадаци!

18

Анонимен

преди 3 месеца

Само некоя бедна изостанала копейка си мисли, че тревата е дрога, докато лочи ракия и бие жена си.

17

Тенгри кан

преди 3 месеца

"Имахме намерение, но не го направихме";))) Да бехте го направили, модерно е, хейхуйхайропску йе;))) никой немаше ви упрекне в тва и без тва, жените вече не дават, как едно време;)))

16

.

преди 3 месеца

Марихуаната се добива по естестввн път , успокоява сетивата и не може да се сравнява със синтетично получени наркотици , които могат да побъркат човек , пък как я класифицират учените у БАН оставям на тебе заллупеняк.

15

здрасти

преди 3 месеца

разкайва се, че са го хванали.. не за друго.. имаш наркотици ама нямало да ги ползва хахахахахахаха

14

Анонимен

преди 3 месеца

Те всички се разкайват. Благодаря.

13

Невинен содомист

преди 3 месеца

И аз си нося дилдоTo в джоба но само за разкош.

12

с един адвокат и

преди 3 месеца

ще се оправи . Клюките го направиха рисков човек . щом наркоманства като диона и лоренцо , не е за спортист . Здраве, честност , дисциплина и режим . слаба психика, пиене и дрога, допинг с тестостерон и ефедрин . канабис на ръцете . Такъв ни е спорта . Ижо смърчеше и караше кану . щангиста и той пристрастен .

11

Анонимен

преди 3 месеца

Споко, колдрекс са открили, няма проблеми..

10

Перниканец

преди 3 месеца

Пушачите са по-големи наркомани от тези с марихуаната. Просто не го осъзнават, докато не решат да ги откажат.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Българи излагат българия насякъде по света.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Не разбирам как заради един коз му спират правата. Това не е допинг. Тия повечето в щатите си пушат. Това прави ли ги наркомани. Вижте дилърите пред училищата дето продават и МВР ги покровителства. Тва момче сега ще го съсипят

7

Сенеката

преди 3 месеца

Тоя е много глупава явно ...въобще не схваща къде е проблема....

6

Akai

преди 3 месеца

Да наречеш тревата "дрога" е горе долу като да четеш статия на днес.бг и да казваш ,че четеш CNN. Иначе милицията е навита от някой ядосан дърт комунега от плувната организация по плуване , щото тоя малкия яко ги трови и ги изобличава какви нагли и корумпирани пояници са.

5

Болярин

преди 3 месеца

Като цяло - голям праз. Да я направят легална до 5 грама и да не се занимават с хората. Ако в спортът е забранена субстанция и е доказано, че я взема с допинг тест - да си го наказват по техните правила. Абе от мухата слон правите. За една смотана цигара - и то марихуана, а не нещо наистина сериозно

4

Анонимен

преди 3 месеца

"Имало намерение, но нямало употреба". Исках да гласувам, но нямах желание!

3

Аха

преди 3 месеца

Значи все пак е наркоман. Това не е постановка.