31

Анонимен

преди 3 месеца

Кюмюрът се тачи най-много в Германия. Но идеята на ЕС е да го закрие целия. Соларките са модата . Но в германско няма достатъчно слънчице и внасят ток от френските атомни централи.

30

СалмонЕЛКА

преди 3 месеца

"нещата са сбъркани"Така е,но тези сбъркани неща ни управляват!Бог да пази България!

29

Анонимен

преди 3 месеца

Абе Манолов ти какво точно работиш ?

28

Анонимен

преди 3 месеца

Енергията от въглища отдавна си е изпяла песента. Това което едва започва да се случва в България, Тачър го направи в Ангрия преди 40 години. Синдикатите имат сметка да има огромни и нерентабилни предприяти пълни с бачкатори , в противен случай няма да оцелеят.

27

лъжлив синдикалист

преди 3 месеца

Манолов говори лъжи. Добре е да отвори справката на ЕСО, за да види, че най-много ток се внася от Румъния, нерядко и от Гърция.

26

Анонимен

преди 3 месеца

За рекламации моля позвънете на рецепцията на европейската комисия в Брюксел. Там ще ви пренасочат към съответния отдел и евентуално комисар.

25

българина

преди 3 месеца

само да напомня на матриала, когато БМБ спря ЮП, Ердоган му се изсмя и каза, че не може да повярва на колосалната грешка. След тези нови за закриване на още мощности, Ердоган вече е убеден, че българите са *** и, и вече го поканихме да си вземе Ю България. Всеки роден тук е наказан от Бог, да гледам как българите си унищожават сами държавата

24

Пеевски

преди 3 месеца

Учете турси рая, скоро ако каже г-н ердоган ще седите на тъмно. Ще слагате фесовете

23

БАЧКАТОР

преди 3 месеца

Истината е че ни трябват минимум 2 ядрени реактора, а ние на всяка поляна слагаме фотоволтаици които зиме работят от 9 сутрин до 16 часа следобяд ,после е тъмница .Ама българската ни npостoтuя няма край.

22

До ууу

преди 3 месеца

От 35 години ни управляват американски поDлоги. Нещо не си прочел и разбрал пак. Преди това имахме и енергетика, и промишленост, и селско стопанство. Сега имаме само мек гръбнак и на гол тумбак - чефте пищове. Спразен пълнител. За пръскане с вода.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Ми нормално. Под "вещото" управление на онова посолство вече над 30 години останахме без селско стопанство, тежка и лека промишленост. Ред е да ни бъде унищожена и енергетиката. Бабанова република. С вносни банани.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Много отдавна има нови политически реалности. Те са извън пределите на България. Нищо не може да се направи тук. Има подписани договори и се следват европейски закони. Местният т.нар "политически живот" има по-скоро развлекателен характер. Не очаквайте чудеса от София.

19

Тенгри кан

преди 3 месеца

Манолов, ний гато работийми на къра в ТКЗС-то, вас ви немаше;))) Ний бейми 10 баби и двама товарачи с тракториста. Никой то вас, който плаче днес, за продукцията от къра по времето на социализма, не е бил на полето! Такива като вас, дори лични градини не са гледали! Никога тва нема се върне, защото няма поколение, което да е възпитано да се храни от земята, да я чопли, да я рови, да се бори да вземе от нея насъщният. Самата държава няма бъдеще и то отдавна! Тя липсва, нея я няма!

18

Анонимен

преди 3 месеца

До 20Въглеродни квоти имате предвид. Точно така е.

17

ТУРЧИН

преди 3 месеца

Още преди 10 години се смеехме на българските ни приятели,когато Борисов ги лъжеше че *** ще бъде енергиен център на балканите...няма да ви оставим никога ..построихме нови още 5 аеца...вие сте наши приятели и благодарение на Пеевски и Доган и ДПС ще получавате енергия от нас...колкото и да ви говорят русофилите...Турция и България са единствените партньори на балканите....ние вече сме 86милиона а вие исчезвате..милиони турци ще се върнат майка българия и ще оправим и демогравският срив

16

Анонимен

преди 3 месеца

Наивна заблуда е да продължаваме да вярваме, че като променим избора си тук, ще настъпи някаква промяна. Без абсолютно никакво значение е кой точно ще стои в министерски съвет. Разделили сме се на племена, докато ни бомбандират със законодателство, писано в чужди земи.

15

Зозо

преди 3 месеца

Тоя другар го е страх, че ще остане без работа. Синдикати?!? Свърши тая работа. Мариците правят скъп ток и няма кой да им го купи. Това е положението другари - комунизмът свърши.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Ами те нашите нали затова постоянно висят в Брюксел, мачкат калпаците, пристъпят от крак на крак и все молят за нещо... Какво повече да направят.

13

Анонимен

преди 3 месеца

България дори не е васална държава вече. Васалитетът позволява известна доза автономия. А в случая важното законодателство се пише в чужбина, а тук само се налага. Имаме европейско управление. Това е. Пък ние може да си избираме тук който си искаме....

12

анонимен

преди 3 месеца

Че кога не сме били наведени - преди знаете на кого, а сега дори и на двама господари. Което означава, че все ще сме отррепки и повечето бедняци, и един малък брой богати.