12

@17

преди 3 месеца

Абе като гледам снимките на тая ссиганка с мазния чалгар "Коцето" как позират с нурофен и чаши с алкохол и се надсмиват на закона , юай с нурофвна има по-малко проблеми.

11

закона е строг с

преди 3 месеца

наркоманите . Сега за да го лекуват е нужно Метадонова програма . Курсантите са се разхайтили . И други се боцкат и дрогират . Ако е дилър в училищата , може в дранголника да лежи . Николов се дрогираше в германия и в българия . хванаха го след умишлено птп с трупове .

10

Анонимен

преди 3 месеца

Измислиха ли го корумпираните чичковци ? Мелиционерите в тая дупка винаги са ръка за ръка с пияните корумпирани чичковци яхнали спортните организации , а калкнките тръбят ли труюъбят , че имало малко марихуана в джоба ...

9

Анонимен

преди 3 месеца

Типичен представител на стохилядната банда безскрупулни, аморални, алчни, неуки, необразовани, морално разложени шуробадженакорушветчийски младопенсиониращи се киячета. Пак добре че не се е направил на Боб Марли и да гърми сватбарската с пищака по Цариградско,че и такъв екземпляр имаше преди години, сега сигурно е шефчинце.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Полицаите открили стъклена лула с трева и пластмасов гриндер със следи от трева, леле мале каква зрелищна акция похвала на полицията за този "голям" удар!!!

7

Анонимен

преди 3 месеца

Да му направят допинг тест и ако е чист, да му възстановят правата, ако е взимал забранени субстанции, да си носи отговорността.

6

анонимен

преди 3 месеца

Какъв е тоя и какво е изпял ?!

5

Така е ..

преди 3 месеца

Благодарение на канабиса жъне успехи в плуването.

4

Анонимен

преди 3 месеца

уж много чист - пък наркоман

3

Сенеката

преди 3 месеца

Един бъдещ пазител и орган на закона!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Нормално е нашичките като станат известни и богати и веднага да са о.....ерат силно и обилно. Веднага след като го кажат по талавизията и си представя, че е владетеля на Вселената и всичко вече му е позволено и бърза да се покаже колко му е акъла.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Чак пък да го закъсаш с дрога, че си пафкал джонка аре моля. Ама от изостанали комунисти навсякъде.