454

Абе като гледам

преди 4 месеца

Откакто сме в ЕС живеем по зле...

453

Българин

преди 4 месеца

Тези ултиматуми за Авдеевка го слушаме от няколко месеца. Забравя ли, защо продължава да се излага Ким Пу Тин?!

452

само факти

преди 4 месеца

До До Анонимен 468 тогава би ли ни обяснил защо НА ДЕН в русия 1900 души се подлагат на тая ценост операцийте по смяма *** пола в русия са с 280 души пове4е на ден от цялото ес

451

До Анонимен 467

преди 4 месеца

Смяната на пола е базисна европейска ценност. Не му се полага на Путин да преживее подобно щастие.

450

Анонимен

преди 4 месеца

путин освен да си смени пола отново друго неможе да направи

449

КОНСТАНТИНОВ

преди 4 месеца

УСПЕХ НА БРАТСКИЯТ РУСКИ НАРОД.

448

Анонимен

преди 4 месеца

путин е некадърник дори войник не е служил след две седници ще са си пак в изходна позиция ако не и по назад

447

Диана

преди 4 месеца

До Диана 457 Тази идея за връщане на СССР показва, че руснаците не осъзнават ситуацията..СССР се разпадна от натрупани много грешни политики като резултат на човешкото безумие - някои неща не могат да се СТРОЯТ, те са продукт на РАЗВИТИЕ...Ние можем само да ПОМАГАМЕ по пътя, но БОГ е този, който РАБОТИ..Плодът трябва да узрее за да даде нов живот!..Според мен, Русия трябва да се насочи към превземане на Киев и да си реши всички проблеми със Зеленски и сие - народът не е виновен!

446

||

преди 4 месеца

Жужето го хвана бяса, време е за евтаназия

445

Диана

преди 4 месеца

До Диана Проблемът е, че и САЩ и Русия смятат че имат нужда от победа на всяка цена - едните вероятно за да посмачкат шовинизма на руснаците, другите защото смятат че са прави в конфликта там...Ето защо според мен е много важно Русия и САЩ да седнат на масата за преговори - те още не са изчистили нещата около края на Студената война и това взаимно подозрение и неразбиране може да продължи до век и веков...Има ли край на Студената война или няма? Демокрация ли е в Русия или тоталитаризъм?

444

Чери00

преди 4 месеца

До Анонимен ПРАВ СИ ЧЕ НЕ РАЗБИРАШ ''СВОБОДАТА''!Не е за теб да мислиш, но се опитваш- дерзай!

443

Чери00

преди 4 месеца

Maмата им такова Русия на "великите" западняци!53 еврипейци срещу една и им разката верицата тая пуста Русия! А ако знаете колко урки са против войната просто за главата ще се хваните! Но от де да знаете кат "нашите" показват само *** на западняците!Ама има време, всичко ще си дойде на мястото. Да не говорим какъв "майтап" става в идиотизирания САШ с двамата кандидати и щатската война между Ващингтон и целия ЮГ!

442

Диана

преди 4 месеца

Фактът, че Путин не прави никакви опити да конфискува на украинската граница всякакви оръжия и др. "помощи", които пристигат отвън за Украйна, ме насочва към мисълта, че не военна победа е нужна на Путин...Това се потвърждава и от отношението на официалните власти и към ситуацията в Молдова, която според тях все повече заприличвала на Украинската - и там се нагнетявали антируски настроения...Има и друга тенденция в Русия - да си върнели СССР! - Туркменистан не били искали да се отделят...

441

народе

преди 4 месеца

известен американски журналист Такер Карлсон взе интервю от Путин. Ще бъде излъчено в 1часа на 9 февруари в полунощ. Надявам се също да го препишите дословно в днес бг. Без да го манипулирате. Да чуем и другата страна. Сами да решим кой крив и кой прав. Не само пропагандни статии.

440

Анонимен

преди 4 месеца

Отново преписана и разкрасена от драскачите на Днес статия. Оригиналното заглавие на статията в другите сайтове е ,, Путин е наредил до две седмици Авдеевка да бъде изравнена със земята ТВЪРДИ военен анализатор '' подзаглавие ,,другата цел е прочистване на левия бряг на Днепър ПРЕДПОЛАГА експертът ''. Май има разлика а?

439

Анонимен

преди 4 месеца

Провокативно насаждане на новини които няма как да видим от първоисточник. Та ако след 2 седмици Авдеевка е все още уселска, ке ни сажат, ясно, руския генералитет не си слуша президента. Същото ще кажат ако утре Авдеевка бъде превзета

438

Анонимен

преди 4 месеца

И рептила Путин като вземе Авдеевка ще се по-добри животът на планктона в московските блата ?

437

Анонимен

преди 4 месеца

Тролска статия. Авдеевка ще бъде сравнена със земята така или иначе. Това е основната цел на украинската армия, укриваща се в големите градоове на западните руски области.Това се е случвало винаги до сега ако украинцитре не се оттеглят навреме.

436

Юлиян до всички...

преди 4 месеца

...дългокраки "евромоми" от"третия пол".Накъде ще тръгне руската армия и кое населено място ще превземе най-напред,питайте Путин,началникът на Генералния щаб на руската армия или най-добре Юрий Подоляка-новости самьйе свежие и последните.

435

Дезинформация

преди 4 месеца

Лъже джуджето . Обратно ще направи. Първо ще превземе малките села и после авдеевка.