51

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

ОСТАВКА НА ШАРЛАТАНИТЕ И НОВИ ИЗБОРИ

50

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

Кицке, и да я делите тая власт, стола се клати. Ако не подкрепяш - избори.Както си прецениш.

49

Анонимен

преди 3 месеца

Е бе Кире, на очевидна далавера да викаш, че нищо нямало... абе не сме ***, вижда се коя е кралицата, че и мотив има да си плати жената... не може така да подценявате публиката!

48

Киро Хитреца

преди 3 месеца

Ветвайте ми, плана ми е друг, да победя ДПС и Герб отвътре, Сглобката е капан за тях, само трябва да ми вярвате ! Пак за мен гласувайте, това е план ! Миличките ми мислещи за себеси тарикати, а всьщност бу-да-ли !!!!

47

друс друс на пиците

преди 3 месеца

От фотото е видно , че снощните пици хич не да му понесли на Кирчо , даже клепачите му кръвясали .

46

Киро Умника

преди 3 месеца

Много е лесно да се каже ППДБ и г-е-й !

45

Независтник

преди 3 месеца

Човекът води сериозна битка с инфлацията и цените на всички стоки падат всеки ден! Но завистниците пак не са доволни. Завиждат и на купените евтино и продадени скъпо имоти. Пълни лъжи. Инфлацията е победена и имотите са купени скъпо преди да я преборят и са продадени евтино. Сто пъди ви обясни човекът!

44

Анонимен

преди 3 месеца

Тези от пп/ дб са хем грозни, хем нахални. Дадоха им възможност да управляват, без да са заслужили достатъчно. Сега би трябвало да се оттеглят и да подкрепят ротацията. Явно им се услади властта и не искат да се разделят с нея.

43

опра уинфри

преди 3 месеца

В политиката Киро е най-добрия търговец на микстури и в продаването на микстури най-добрият политик , такава политика ми завъртя с оная корица на списанието ми . Обобщено , измамник и шарлатанин .

42

Киро Шмекера

преди 3 месеца

Всички излъгах, всички надхитрих, станах приятел с мафията ! После съм бил т*п. Хахахаха най-съм хитър и шмекер ! А вие гласувайте за мен щото обещавам ще оправя всичко и никаква КОАЛИЦИЯ с герб и дпс ! Обаче СГЛОБКА, че няма да правя не съм обещавал ! Хахахаха Алабала Алабала ще съм във властта умряла !

41

сто думи речник

преди 3 месеца

Да имаш човек и той същевременно да е свободен са две несъвместими неща бе Кире , ама нещата в твоята глава са много объркани по ред причини .

40

Киро Путкин

преди 3 месеца

Ала бала, ала бала ще държа с властта си цяла, а ви сте будали за мен гласували ! Аз съм Киро мозъка ! Всички надхитрих !

39

Измамата ПП

преди 3 месеца

Точно, кратко и ясно, ПП е измама!

38

Анонимен

преди 3 месеца

А къде е сега другия политик и общественик ицата хазара да обяснява колко са велики двамата анимационери. Как това било единствения избор на страната и как кирчо е спасил бг като се е съюзил с боко и е предал гласоподавателите си. Ама те гласуващите за тях и без тва са с АйКю под 60, каквото и да им кажат правят. Ако им разменят обувките няма и да забележат

37

Анонимен

преди 3 месеца

Кирчо се е объркал сега и вместо "свободен" човек има предвид "свой човек".На записа,който всички чухме той си каза,че трябва да инсталират свои хора,а не свободни хора.Сигурно идеята е от песента на съпартиеца му Ицо Хазрта "Имам човек".На това не му ли се викаше преди м.а.ф.и.я?Или сега е с друго модерно Променено Прозвище?Страшна промяна...няма що!От трън та на глог,че е по-висок!

36

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен, к.20 Та Киро, Асен и еврейчето дойдоха в БГ като маши на САЩ да направят България колония и база за укрепване на източния фланг на НАТО. Излъгаха президента и от негови подопечни станаха негови люти врагове. Щяха да изчегъртат милиционера ББ и ГЕРБ, а станаха негови съюзници в управлението на държавата. Направиха НС чрез мнозинството ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС всевластен орган за управление на МС-Съдебната власт-КС и искат да управляват или импийчмънт последната преграда пред тях - президента.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Дpycaнaтa мyтpa npи бaй Cтaвpи, Oцъkлeнaтa npи cтpинa Cтaвpeвицa!

34

Анонимен

преди 3 месеца

По-наггъззени сте на американците, от колкото комунистите навремето на руснаците. Лошото е, че ние ще го плащаме, а вие ще си купите хубав вазелин и ще ви зашият 3адниците после,

33

Анонимен

преди 3 месеца

В Карлуково лекаря накарал лудите да се правят на бомби. Всички луди бумнали, но Кирчо не бумнал. Лекарят решил, че са е оправил и го пратил да си ходи. Когато си тръгнал в колата казал казал:- Бум - бомба със заксънител!

32

про100

преди 3 месеца

Цитати от Вашия герой, борещ корупцията: Нинова е боец, НИЕ подкрепяме президента Радев, започвам дело за клевета срещу Борисов, Пеевски няма място в политическия живот в страната, НЕ са изнасяни оръжия за Украйна, НЕ е купувана руска газ, не съм говорил с министъра на електронното развитие преди изборите, първата ни работа е да направим правосъдната реформа ... и още и още и ощееееее охоохоохо