100

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 102 Оххх... тъъъпако тъъъпи, много разбираш ти от ядрени отпадъци, нали? Пък и много мразел руснаците заради това, че има план кои отпадъци кога се извозват, съобразно с подписаните договори. А защо обичаш американците, които хич не ги интересуват ядрените отпадъци и ще ни ги хвърлят тука, заедно с други такива от Европа? Такива кресливи глуууупаци като тебе се събраха в СДС, после в ДСБ, после в ОПГ ГРОБ и сега в сглобката - все на хранилка на посолството, все във вреда на България

99

Анонимен

преди 4 месеца

"Подземно хранилище за ядрени отпадъци у нас ще има" - тоест, тройно по-скъпата АЕЦ на посолството ще стане четворно и петорно по-скъпа, защото ще се наложи да плащаме за проучване, проектиране, изграждане и управление на това хранилище, а също и защото ще си складираме бомба със закъснител на територията ни. Не мога да разбера за какъв просперитет плампате, когато енергията от АЕЦ-а на посолството ще бъде четворно по-скъпа от тази, произвеждана от съседите ни. Съответно ще сме по-бедни от тях.

98

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 105 Питай Бобокови.

97

Анонимен

преди 4 месеца

До Чии ще са Какво търпиш бе плюнчо?

96

Анонимен

преди 4 месеца

И много други хранилища ще се построят у нас. Това е само началото. Колко страни си карат отnaдъците при нас?

95

Чии ще са

преди 4 месеца

Отпадъците? От Козлодуй или от европата? Не става ясно от статията. Иначе си знаем. Ама защо търпим???

94

Анонимен

преди 4 месеца

Около София също има дълбоки рудници. И това е вариант.

93

Анонимен

преди 4 месеца

До Im Стига лъга бе копейка. Руснаците доставяха гориво до 2023, а за последно си взеха отработеното през 2001. Затова мразя русия - само лъжа и манипулации от там идва.

92

Вуйчо

преди 4 месеца

Не че нещо, ама.... Ти си мислиш, че ще има референдум ли?Естествено че хората ще го разберат в последствие....

91

ъ

преди 4 месеца

Наистина под София е идеалната локация. Няма сеизмична активност, ще се използват изкопите за метрото с цел поевтиняване на проекта, туризъм там няма много, земеделие никак. А няма съмнение, че софийските евроатлантици с радост ще приемат отработеното гориво, за да не се върне то в гадната Русия. За всеки случай да е някъде под центъра, там са най-големите евроатлантици.

90

I’m

преди 4 месеца

На времето, когато АЕЦ Козлодуй купуваше Уран от злите руснаци, руснаците си взимаха отработеното гориво обратно. В България ядрени отпадъци нямаше. Сега с новите ни благодетели партньори от САЩ, ще си купуваме от тях и ще си го копаем по дворовете. България има много подпочвени води и минерални включително. Сега ще ги обогатим с чудесен коктейл от радоактивни изотопи.

89

смешник

преди 4 месеца

Много са ми интересни разни такива "анализатори" като този незнаен юнак! Коя "местна общност" си мисли, че ще даде съгласие под носа си да има хранилище на ядрени отпадъци!? Дрънканици и безсмислени локуми. Такова нещо в БГ-то може да бъде изградено само тайно и без знанието на хората.

88

Анонимен

преди 4 месеца

В София са ископали вече метрото и лесно ще слезнат оше 100 метра надолу за да ги закопат.

87

Анонимен

преди 4 месеца

До malgiorno a tutti Туй не е ли някъде около руската камчия?

86

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 92 Моля те гнусна копейке, не се прави на жена и не се притеснявай за мене. Ти си една гнусна руска минетчийка. Дядо ти ако беше жив собствено щеше да те заплюе. И аз плюя на тебе. Руска ***.

85

Анонимен

преди 4 месеца

Уж копейките бяха много за ядрената енергетика, пък нещо взеха да дават заден.

84

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 88 Щото се вижда какъв си копейка.

83

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 87 Границите са отворени. Не е като в НРБ да си първа ръка заключено канарче. Можеш да се изселиш кеф ти в Куба, кеф ти в Турция, кеф ти в русия, кеф ти в Башкортистан или Тувашия. Там няма да си пушечно месо на путин. Нали?

82

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 84 Ти пък щом си мислиш , че съм за "копейкин" значи си по-зле и от него...

81

Анонимен

преди 4 месеца

Толкова е разочароващо да си част от ЕС - 2 ръка хора, ядрени отпадъци, мигранти, пушично месо за интересите на САЩ.... Да си бяхме останали под турско робство - поне Ердоган има топки и си гледа само неговия интерес