10

Анонимен

преди 3 месеца

овцата си ти, защото продължаваш да боледуваш, а аз слагам маската и 5 години ни грип, ни ковид, а такива неудовлетворени лелчета като теб, ни надуха главите с конспирациите си - облаци, пръскачки, наноботи, бил гейс, гущери и т.н. и т.н.

9

Анонимен

преди 3 месеца

До 5: на такива като теб и съчинение с картинки и стрепки да им направиш, пак няма да вдянат за какво иде реч. Чакаш ли новата пландемия, за да покажеш каква овца си? Беее, беееееееее

8

Анонимен

преди 3 месеца

До Я, колко бързо И как ще съществуват вашите незадоволени конспиративни мозъчета, когато ковид изчезне напълно? А, да. С трепет ще очаквате новата епидемия "Х". Или някаква друга глупава дъвка, която услужливо ще ви натикат. Няма радост за вас иначе. Така ви минава живота.

7

Анонимен

преди 3 месеца

когато ви пипне дългата ръка на Дългия джон КОВИД друга песен че запеете анваксърчета, ама ся лаете - оредяхте и вече има няма двама-трима в сайта - вземетесе в ръце и сложете маските

6

До 5 анонимен

преди 3 месеца

. . . Така сте устроини, защото не можете да възприемете действителността, такава каквато е - и хубава и лоша.. . . Спирай тези хапчета или прах е? Самогонката, която пиеш има много метилов алкохол и освен, че ослепява те прави напълно неадекватен, като при тебе може би е вродено?

5

Я, колко бързо

преди 3 месеца

спаднаха!!! "....В болница се лекуват 246 души с диагноза КОВИД-19, от които 30 са в интензивно отделение...." просто да не повярваш! А можеше и още!!!

4

Анонимен

преди 3 месеца

До МИЖАВ кромид ИНТЕРЕС Не ви стоплиха квадратните мозъчета, че се отчита обикновена база данни и толкова. Нищо повече. А това се прави със статистическа цел и евентуална превенция в случай, че се увеличат. Но вие във всичко виждате конспирация, включително и в ходенето до тоалетната. Така сте устроини, защото не можете да възприемете действителността, такава каквато е - и хубава и лоша.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Абе, къде са разните рептили и кромиди - копейки? Къде са пиещите белина и напръсканите с кемтрейлс? Не им харесва бройката ли, кво ли?

2

Анонимен

преди 3 месеца

Общата бройка на "загубилите" битката с кромида си я пляскате както ви дойде на акъла. То не само тази бройка де....хора без работа.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Нема курона що лъжете - Путин я утрепа :)))