46

Анонимен

преди 4 месеца

Няма смисъл да си губят времето. Отсега мога да им кажа какъв ще е крайният им резултат от всички разследвания - няма данни за извършено престъпление. По-добре да не се занимават, тъкмо да спестят някой лев на данъкоплатеца. А иначе дали има извършени престъпление е съвсем друг въпрос. Аз имам предвид какво ще е мнението на разследващите, а не какви са фактите, доказателствата и т.н.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Едва ли има някой,който има поне само една сива мозъчна клетка,да е очаквал друг резултат! Тези всичките са преплетени като зловреда паяжина,която задушава и убива ДЪРЖАВАТА ни! Тая работила добре с другите от ГДБОП,където на измислен "ВЪНШЕН" конкурс е назначена булката на мутрата"нотариуса". За него има информация,че също се е занимавал с незаконно ограбване на чужди имоти,около 200 на брой! Същият е бил собственик на таен клуб,посещаван от съдии,прокурори,магистрати,политици! Все отбор юнаци!

44

Анонимен

преди 4 месеца

Шок и изненада!

43

Анонимен

преди 4 месеца

Едно корумпе ще проверява друго корумпе. Такава е идеята на замисъла.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Леле каква <изненада>!!!Ако има и един да е очаквал друго щеше да е чудо.Мафията в Бг разиграва театро за проУстото племе.В Колумбия и Венецуела главния прокурор е по-независим отколкото в Бг.

41

Хаха

преди 4 месеца

Не може да бъде! Каква изненада! Никой не очакваше!

40

Анонимен

преди 4 месеца

Хубава работа, ама Българска...гарантирано от ГЕРБ

39

МУТРОС

преди 4 месеца

Очаквал и някой да бъде осъден,още повече гл.прокурор?Няма как да се случи,защото всичко е в рамките на закона.Герберите така направиха законите, е да се краде

38

Анонимен

преди 4 месеца

другаре, в истинските овинарки сайтове четем,ч е е почнало разлседване и е задържан 1 от ГДБОП за шпионаж за Русия! Стягайте вазелина!@

37

морски

преди 4 месеца

Някой е взел едни пари...а имоти на морето се купуват и съседни такива се уедряват. Всяка прилика с тези герои е случайна !!!

36

2019

преди 4 месеца

Проверка на годините - 2020, 2021, 2022. Предишната проверка - от 2015 до 2018. А имотните сделки на сина му от 2019 някак удобно изпуснати.

35

Анонимен

преди 4 месеца

But of course.

34

Анонимен

преди 4 месеца

В Италия кой беше раследващия прокурор който да проверява и следи Джовани Фалконе, че немога да се сетя..... Ако човека е читав, честен и не е корумпирани подвластен, няма да има нужда да го контролираш. Какъв е смисала да има 10 контролни органа и всичките да са гнили ябълки. Резултата ще е 0!

33

Сега да видим!

преди 4 месеца

А сега г-н.Главния прокурор да ги подведе под наказателна отговорност, че са му накарнили авторитета безпричнинно, да поиска безумно огромно обезщетение, което заслужава с доказаните си до момента доходи и да му ги платиме задружно, като държава? Защото това би било единствения адекватен ход на прокурора, откъде на къде ще го злепоставят безпричнинно? Кой са те?

32

Анонимен

преди 4 месеца

Много тунингована но стар модел.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Тая до вчера си пиеше кафето със Сарафов сега искат да го разследва. За една заплата няма да си разваля добрите отношения с човека. А все пак "Гарван, гарвано око не вади". В един бранш са и двамата.

30

ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ

преди 4 месеца

Не е за всеки байганьовец.

29

Ясна Работата

преди 4 месеца

Да се назначи независим разследващ, а не зависим, като тази.

28

ххх

преди 4 месеца

Излишна проверка Още не започнала се знаеше че е невинен. Поне да сега няма виновен от големите риби. Хората са казали че Дим без огън няма но се оказа че са в грешка.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва да се назначи и някой който да разследва раследващия прокурор на главния прокурор. Защото и разследващия прокурор може да е коромпиран или да е зависим от някого.