39

ПЛАТЕНА РЕКЛАМА

преди 3 месеца

Матраци Нани са особено подходящи за такива фльорци, защото са здрави и държат на яко тупане, лашкане, мандръсънье и поеточни беседи.

38

Анонимен

преди 3 месеца

в ден днешен не знаеш една такава тунингована дали е хубава, като роди едно дете ще има да се чуди мъжа и детето на кого се е метнало с тоя клюн вместо нос примерно

37

Анонимен

преди 3 месеца

милата... толкова го е закъсала с рейтинга, че и наркоманка да я изкарат пак ще се радва, тоя силикон в джуките и джуджките требе да се презарежда, че спихва

36

до 34 европееца

преди 3 месеца

че е млада е млада , красива заради тунинга , а за успешна ,,,,, къде па да е успешна , върху матраци нани със сигурност .

35

До Европеец с главно

преди 3 месеца

Младите, красиви и успешни жени са умни. Не парадират със силикони, не си афишират простотиите, имат навика да се извиняват, когато сгазят лука, а не да наглеят. Та не знам къде ти е главното Е на европеец, ама и въпросната е толкова европейка. И не ти пиша от панел, нито пърцуца използвам, но, дори и така да е, тези хора от панела са с повече морал от въпросната Ивропейка и имат пълното право да си напишат мнението.

34

мдааа

преди 3 месеца

вдигнал и се е рейтингът ,,,,,, ама между тия дето и пълнят орал А и Ваг и нал А :)

33

Полина

преди 3 месеца

Отвратително е мъже да говорят такива гнусотии по адрес на една дама! Не ви е срам!

32

Европеец с главно Е!

преди 3 месеца

Българинът разбира се, че само чака удобен момент да оплюе една млада, красива и успешна жена! Щом не гледа 2 деца, не се върти на пета в кухнята и не чака бачкера със салата и ракия вечер - никаква жена не е! Има си съд, който ще отсъди дали е виновна или не и до тогава по закон тя е невинна! А вие си плюйте от панелката между преглъщанията на евтината парцуца!

31

Калоян

преди 3 месеца

До 15 - псевдоефедринов хидрохлорид е от средно до силно болкоуспокояващо и го дават предимно по болниците. Това дори за болка не се изписва ей така... Та това е болкоуспокояващо, а не лекарство .. Не ги знам простотиите, които е писала и не ме интересуват. Но понеже съм пил такова и затова се включих.

30

Striker

преди 3 месеца

А коя е тази Дидона, Бидона ли е?

29

Анонимен

преди 3 месеца

Те тия имат готови клишета за всеки случай от живота. Къф рейтинг ? Кога, къде, какво ? Кой та знае пък тебе ? Чета за тебе във вестника и те гледам като неодушевен предмет. Щом затворя статията и тезабравям.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Щом има статии като тази , реално е така

27

Програмис европеец

преди 3 месеца

Топ е. Оникална.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Рома

25

анонимен

преди 3 месеца

Егати рейтинга, тая па изобщо не я знаех!

24

Цола Драгойчева

преди 3 месеца

Хора, не се хващайте на тази ниска топка; на това моме тези 38% ще и стигнат за още някоя и друга песничка крадена от гръцко и някое и друго концертче и после какво? Гледайте си живота и не се занимавайте с еднодневки. След 10 години ще гледа сама две деца и ще се е развела два пъти и покрай това ще е изяла стабилно пердах.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Пукнаха я от базик, щото е проста като аммеба .

22

тТт

преди 3 месеца

Тази в нормален свят вече щеше да е натирена от журналисти и фенове в 10-та глуха. Тук, в Чалгаристан, ви се смее най-нагло в лицата, а денс.бг продължава да бълва новини за нея!!! Права е, лоша реклама няма!

21

IT пенсионер

преди 3 месеца

Тая кафявата кожа смесица на какво е - жълто и черно? Или жълто и червено? А може би светло черно и червено?

20

Прилича на

преди 3 месеца

избеления Майкъл Джаксън. Ама не по популярност, само по формата на нослето след пластичните операции.