91

Смях

преди 4 месеца

Само Българина работи, Народните представители и останалите около тях крадат и се избиват, това е !!!

90

Анонимен

преди 4 месеца

Явно някои хора имат причина , това престъпление да не бъде разплетено ?!?! На всички ни е ясна картинката !!!

89

Чоко

преди 4 месеца

Нищо няма да направите защото всички са вътре в кюпа. Само обещания и празни приказки. Ако искахте нещо да се случи половината прокурори трябваше вече да са вътре на топло а не да се саморазследват. Как не се намери един прокурор да излезе, както в Италия, да удари по масата и да натика в панделата един куп колеги ? Ето защо ще чакаме Шенген вечно.

88

Обективен

преди 4 месеца

Aми как няма да върви " вяло" разследването ,като магистрати от най-висше ниво са заплетени в схемата , а водещата каза,че Делян Свински му бил пръв приятел на Нотариуса.

87

баба Пена

преди 4 месеца

съчки събирам, съчки намирам, целата дръжава е мафия

86

Анонимен

преди 4 месеца

Трябвало пълна проверка и ревизия на прокуратурата, кел файла след като свичко там е купено и продадено. Един подкупен щял да разследва друг подкупен.

85

dfa

преди 4 месеца

стига бе, вече о-хлюв се цензурира хохохохо

84

АЗ

преди 4 месеца

Такива приказки и то от правосъден министър значат само едно, Славов не става за поста, който заема, а думите му са една декларация, която легализира задкулисието и толкоз! Незабавна оставка на некадърният министър!

83

анонимен

преди 4 месеца

Не необходимо да НИ го казваш,това е ОТ ЯСТНО ПО ЯСНО.

82

Анонимен

преди 4 месеца

Я да видим защо не можете да разплетете "знакови" убийства? Защото са знаци, за някого, за вас, нали? А пък вие си знаете после какво да правите след такъв ясен знак.

81

Анонимен

преди 4 месеца

Амчи разпитайте колежката си бе! Тя трябва да знае, нали има и професионални задължения, освен интимни! Ако остане нерзаплетено1?, значи, че сте гръмнали човека ей тъй! Да не разплете случая вашата колежка, че да друсне едно искане за обезщетение в всеизвестното място за обезщетения в България - Страсбург? Щото иначе, държавате не плаща никакви обезщетения на никого - само 20тина заплати преди пенсиниране на някого.

80

Хмм...

преди 4 месеца

Ех Славов, как да се разплете, като всички са овъртолени в тая история като свински черва, как да стане Славов, как?!?! Ама като те слуша човек и теб какви ги приказваш....дрън-дрън, та пляс!

79

Анонимен

преди 4 месеца

Този министър ли е ??? Или се прави на шматка или е шматка

78

Анонимен

преди 4 месеца

Убиецът е невинен още преди да са го хванали. Made in BG

77

Анонимен

преди 4 месеца

Дори ако влезнете в Google street view на ул."22 септември" 7 и видите по стари изображения от 2015 и 2019 година, може да се види полицейска опел астра без надписи, която дежури и охранява "Ес Ес Клуб". Това си е ОПГ с участието на държавата

76

Анонимен

преди 4 месеца

Мафия, ако не се разплете поредното разследване, по-добре я закривайте тая държава.

75

Ангелина

преди 4 месеца

Атанас Славов - хубаво е ,че си напуснал Антикорупционния фонд ,нито гражданските ти позиции ,нито моралът ти са били на неговата висота.Сред съдиите ,макар и единици има честни и почтени хора ,но не случиха на министър - "демократ" ,като теб ,Славов ,който се оказа едно "мекотело" обслужващо "държавното предприятие" . ПЪЛНО ПАДЕНИЕ СИ ТИ ,СЛАВОВ и ХРИСТО ИВАНОВ СЪЩО!

74

Анонимен

преди 4 месеца

Да се пресекат "кражбите на имоти" вече е изключително лесно - трябва да има възможност само всеки да си запише в Агенцията по вписванията парола срещу имота, при което никой нотариус не би могъл да ти продаде имота без да се докопа до нея. Но за мафията на нотариусите това е изключително неизгодно и никога няма да го допуснат.

73

Анонимен

преди 4 месеца

Като не ставаш за нищо ще бъде неразплетено. ПП и ДБ сте част от мафията в България.

72

Милионер, 2024

преди 4 месеца

С министри от тези бременните за 9 месеца, нищо добро не очаква БЪЛГАРИЯТА НИ. С целите ми уважения и презрение към политиците и техните лидери. Но пък, с Г-Н ВАЛЕРКАТА, но не Симеонов, а собственикът на ВАЛЕРУС ЕООД сме си приятели от над 30 г.