78

Урсула защо квичи

преди 7 месеца

от трибуната на Европейския парламент: "Да глобал маркетс са заляти с по-евтини китайски електрически коли. Техните цени са кептнати артифишали лоу заради хюч държавни субсидии. Зис из дистортинг нашия пазар". А ЕС може да субсидира селскостопанските производители, а?

77

Анонимен

преди 7 месеца

ЕС започна разследване на китайски електрически автомобили. Ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен каза, че "излишният капацитет на Китай" в някои отрасли може да подкопае европейската индустриална база.

76

Анонимен

преди 7 месеца

150 млн струва безплатното висше образование на всичките български деца.

75

Анонимен

преди 7 месеца

Леле, много ларж тоя бе! Направо и по едно сапунче да им даде като бонус към примоцията! Малкото проблемче на гениалната му, академик1-процентова мисъл е, че всички знаем, че точно ония с майбасите са все на загуба горките - то като купят на фирмата последния модел майбах, като пратят няколко пъти жената в командировчица до Дубай и то разходите се трупат. Накрая като сметнеш приходи, разходи, ала-бала и то живи са ги ожалиш. А ония малките, дето работят честно, все излизат на мизерна печалбица.

74

Анонимен

преди 7 месеца

Като че ли наистина сме произлезли от маймуните. Някои човешки видове непрекъснато го доказват!

73

българина

преди 7 месеца

значи украинците пуснакт една молба за 50 млрд, и хоп получават ги, а българския бизнес, който е изкарал реално част от тези пари, ще трябв ада докзава, че има нужда от тях! вие си ги избрахте...

72

българина

преди 7 месеца

аз викам да даваме пари на украйна когато докажат, че нямат! по украинските коли в България разбирам, че е не така, освен това още не са продали цялата си държава, имат откъде да вземат.... та в този ред на мисли ДГДХ-те!

71

Анонимен

преди 7 месеца

Измислили са как да раздават парите само на техни фирми. Абсолютни крадци и мошеници!!!!

70

Анонимен

преди 7 месеца

А бай Денков как ще докаже, че живее законно с втората си жена, като не разведен с първата? Голям моралист се извъди.

69

Анонимен

преди 7 месеца

Ето един казус за либераста глобалглист тук. Сащ с 43 трилиона дълг не са ли фалирали? Откъде накъде ще им се позволява кредитиране. Обаче какво става, идва шефа на либерастлъка и казва we are too big to fail. И после тоя,глиста, идва и дриска опорки че малките не трябвало да получават субсидии за да върви американското фалирало гмо.

68

Анонимен

преди 7 месеца

Денков може ли да докаже, че има мозък в главата? Едва ли, но мисли народа си за по-ощетен и от него. Това, което каза означава просто: "лидерите да спрат да се вълнуват, за тях пари ще има, АКО...приберат останалите, за да няма протести". Част от тези, на които ще даде Денков компенсации, изобщо нямат представа какво е полски труд. Те са правителствени и мафиотски наемници. Тази работа с компенсациите няма как да свърши нещо, в корумпирана държава, като нашата. НЕ НА УКРАИНСКОТО ЗЪРНО!

67

Анонимен

преди 7 месеца

Божкее, звучи като, че ли са подсъдими. Но какво ли се чудя щом единствено в България още като се раждаме ни съставят акт?!

66

Хамстера

преди 7 месеца

Така ми наредиха. Преглъщайте!

65

Гражданин

преди 7 месеца

А ние няма да подпомагаме екскурзиантите, както и разхищения на публичен ресурс в най-бедната държава, не желаем пари за земеделци, не желаем да даваме пари за Украйна, също така и нямаме излишни пари за разходки до САЩ!

64

Анонимен

преди 7 месеца

Реформи и закриване на губещите. Това е историята от 1994 г. Който е на печалба ще плати за губещите или закриване.

63

Анонимен

преди 7 месеца

Денков може ли да докаже, че не е мотиka номер 1? Или е мотиka 6 номер?

62

Анонимен

преди 7 месеца

63 а затвор искаш ли за пускане на слухове и клевети?

61

Анонимен

преди 7 месеца

61 на теб трябва производители да ти счупят главата. Защото те произвеждат а ти дрискаш глупости на грант по медиите. НПОтата сте машинки за виртуални изпражнения. За нищо не ставате.

60

Анонимен

преди 7 месеца

Ето Ви картинката "зърнарите"купуваха гласове за тях помощи,пчеларите и градинарите не , зърното от Украйна било отровно а САЩ защо взимат

59

Анонимен

преди 7 месеца

Напротив, в Русия си има държавни фондове за земеделския сектор. Либераста все Русия му в опорките.