25

Ивелин Михайлов

преди 3 месеца

Студентите ще изшмъркат парите в чалготеките браво на вас

24

Преподавател

преди 3 месеца

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

23

Кире харвардо

преди 3 месеца

Скоро ще направим университетите повече от училищата хехе

22

Учител

преди 3 месеца

Вие първо закрийте университетите.. няма държава в света с 5 милиона население да има 57 университета!

21

Анонимен

преди 3 месеца

То по добре да върнат парите за втора пенсия, защото вече трета поредна година внесените пари на работещите в тези пенсионни фондове намаляват с 50 на сто. Или внесъл си през годината 500 лева, 250 лева ти ги открадват без да им мигне окото, като го оправдават с преструкториране на дяловете вследствие на което даже ти казват, че сега един дял ти струвало повече отколкото 2020година. Така и ще ни откраднат парите една шайка пишмян брокери, които си взимат големите заплати и се забавляват да ни губят парите изцяло за наша сметка, като ги инвестират в губещи позиции за акции и опции.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Фирмите трябва да плащат на студенти да учат а не обратно. Но дори и им плащат като няма работа и не дават заплати полсе високи заплати, кой е лут да се затрие 5 г. от живота да се бъхти за нищо. Сбъркана е политиката след 1989 г.

19

Васко Тръпката!

преди 3 месеца

Социализмът се завръщааа....

18

ХХХ

преди 3 месеца

Пускайте ги по някоя от сметките на Зеленски ! Направо и студентите на фронта да бранят майка Украйна !

17

Анонимен

преди 3 месеца

Е и как ще стане по държавна поръчка като сички искат да учат политика примерно за да стане дупетат а са само 5 места. Ако искаш да учиш и нема место, плащаш пак и само богати ще влезнаъ..

16

хаха

преди 3 месеца

и след два месеца като почне едно учене ,,,,,, чалга , чалга ,,,,, и още нещо :)

15

Анонимен

преди 3 месеца

Явно не сте гледали отблизо последния студентски празник, там напрраво пъхат пари в гащите на ромите певачи чалгаджии :)))

14

Анонимен

преди 3 месеца

Според данни от Рейтинговата система средният доход на завършилите висше образование е 2200 лв. Ето я лъжата лъсва от министъра след като учител зима 1000 лева.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Вишето не е проблем и свършва но после почват проблемите че няма работа и са ниски заплати.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Само за държавна поръчка а ако искаш да учиш не става и трябва да оплащаш. Много по-зле е от комунизма където имаше и места след завършване и няма нужда от конкурси за 1 место да чакащ 20-30 г.

11

Георги Илиев Митев

преди 3 месеца

От " деца на социализма " е логично да се " излюпват " отново " деца на социализма " . Отново ще си сблъскате интересите с моите . Аз съм с нулев доход и не образован , но ще ви гледам саира на умствено изостаналите ви деца по рождение и след възпитанието им до средното им образование включително . Парите няма да ви решат проблемите с вашите " деца на социализма " , които употребяват и злоупотребяват с алкохол и наркотици .

10

Анонимен

преди 3 месеца

От всички коментари по всички теми ми става ясно защо българинът е най-бедното живУотно. Защото толкова му е акъла! Безплатното образУвание няма да го спаси!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Това пак ще да е наша българска простотия. Скоро и пари ще им дават, за да учат. И като не плащат такси, ще цъфнат и вържат и те и цялата система на образование.

8

вечния студент

преди 3 месеца

Връщайте ги ве, белото и леките жени да не са без пари????

7

Анонимен

преди 3 месеца

Ако утре отпадне предложението, искам тези който нацВЪкаха минуси на номер 1 да му направят свиирка!

6

123Ц

преди 3 месеца

Ще теглят заем пак. Ефекта ще е нулев!