19

Наглост безпределна

преди 3 месеца

Трябва да се чувствам виновен че едвам свързвам двата края защото съм в "преразход" на ток, вода, храна, алкохол, цигари, защото ползвам автомобил?! А не защото цената на горивата е х3, заради акцизите, че цигарите струват х5, че на колата й плащам 4-5 данъка за едно и също, или че продуктите в магазина са х3 от борсата до щанда.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Българин не може да изкара 4 дена, да не говорим за цял месец без алкохол. Тва е по-малко вероятно от това да удариш тотото. Пие се ежедневно и по-много, казана работи нон-стоп и се мъкнат тубите с домашнярка към града. Черния дроб е с размерите на Рила, Пирин и Родопи заедно.

17

До 8

преди 3 месеца

Говориш за себе си и кръга си. В България само няколко пъти в живота си съм виждал пияни хора. В Англия е достатъчно да излезеш петък вечер за да ти се налага да прескаш върната им храна по улиците ,а гледката на млади пияни хора по метрото в центъра е шокираща . Такова нещо не съм видял в нито една Европейска страна. Затова се и опитват да ограничават със сила, закони и подобни статии явлението

16

анонимен

преди 3 месеца

Прощавайте, като написах не се връзвайте.....излезе, че съм се отклонил от темата, всъщност исках да кажа, че изискват да не пием, да не пушим и пр. и да се съсредоточим върху работене всъщност без нормално заплащане.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Кой нормален българин ще ти ходи по курортите за да пие ментак алкохол, това беше преди 15-20 години другарю :)))

14

анонимен

преди 3 месеца

Не се връзвайте, всички е направено така, че обикновеният човечец да блъска до живот за хлебеца и да му се обяснява, че си е виновен за това. Не че няма и такива, но са повече изключения. Богатите знаят как да станат по-богати, и със зъби и нокти поддържат тая система и принуждават нормалните да се размножават, но тук удариха на камък, знаете много добре кой прави това. И накрая да ти заявят - както гласуваш, тъй ще живееш. По-голяма гллллупост от това няма.

13

морски

преди 3 месеца

Пият ментетата на олинклузив по хотелите. В ресторант навън - бира за 2-мa=

12

Айде стига с тия

преди 3 месеца

Айде стига с тия Английски простотии. Не само през Януари - алкохола за алкохолици и англичани трябва да забранен през цялата година. Нормалните хора има култура и на хранене и на пиене.

11

Анонимен

преди 3 месеца

До до7. Бе знаем нали си от висшата класа.

10

морски

преди 3 месеца

Пият ментетата на олинклузив по хотелите. В ресторант - бира за 2-***.

9

до7

преди 3 месеца

Явно се движим в различни кръгове. В моя кръг хората се хранят здравословно и уикенда се спортува със семейството и се ходи сред природа.

8

С2Н5ОН течна ДИЕТА

преди 3 месеца

- проблеми нямаш с питиета.

7

Анонимен

преди 3 месеца

До До 1. Виждал е Англия само на географската карта.

6

До 1

преди 3 месеца

Средният англичанин хич не пие . Само веднъж на седмица докато се напие до безпаметност. Не средният поне 3 пъти се търкаля по улицата. Но това е в Кралството където навсякъде по улиците висят табели, че е забранен алкохола по улиците.А като отидат в чужбина- там всичко е позволено

5

Англохолик

преди 3 месеца

Без хич мога - ама с 2 питиета седмично не мога :)))

4

Анонимен

преди 3 месеца

Забранете пиенето и всички ще са пестеливи.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Кой е казал, че Януари е без алкохол, некоя мисирка ли :)))

2

Анонимен

преди 3 месеца

Че колко са 118 паунда за месец ? 5 бутилки евтино уиски и то да си го пиеш дома защото в кръчмата е 5 пъти по-скъпо. В изследването са участвували само пълни трезвеници.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Само в България си мислят, че в Англия се пие много. Пият много ниската класа като дойдат на Слънчака, иначе смея да кажа, че нормалния англичанин не пие повече от 2 питиета седмично. Което е стандартна обедна почивка за един нашенец.