106

Анонимен

преди 3 месеца

До 122. А ти какво виждаш напред.? Една Земя със засади перки вместо гори и безкрайни полета фотоволтаици вместо трева?

105

Fool

преди 3 месеца

120 само, че няма как да стане защото сме в Европа, не в Рашка. Няма как таксите да отпаднат, няма как зеления преход да спре и няма как да върви завета назад. Само хора които не виждат напред ще стоят така и ще си плямпат по новините.

104

Анонимен

преди 3 месеца

НямА нищо лошо в перките и фотоволтаичните панели.......но само, като допълващи мощноси. За сега ядрената енергия и енергията от въглеводороди (дизел,бензин,пропан,бутан) нямат алтернатива.Я си представете танк с двигател развиващ 1200 конски сили с перка за производсво на ток куполата или изтребител развиващ 2500 километра в час захранващ се със слънчева батерия монтирана на крилата му

103

Анонимен

преди 3 месеца

106. В момента в който премахнат такса "въглероден отпечатък" ТЕЦовете стават най евтиния и независещ от външни вмешателства източник на енергия в България. Този "въглероден отпечатък" е измислен за да се налагат все повече данъци. До скоро само въздуха ни беше безплатен.

102

Анонимен

преди 3 месеца

Значи естественият т-о-р и паднали листа и тревопасни и хора и др., и нефт и газ замърсяват, нищо че са от естествения кръговрат на природата. Обаче перки и соларки, неразградими или стотици години за да се разградят, не замърсяват, е странна теория. Еми тогава и пластмаси и нефтени продукти не замърсяват, ще се превърнат пак в ***/гориво в природата или гориво за ТЕЦ .:))

101

орнитолог

преди 3 месеца

До Анонимен114 страшно съм притеснен за миграцията на 4ерноморските розови кондори най разпостранените а и като изкл'4им г...ла,,руса единствени птици в басейна

100

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен104 а в русия няма защото там вси4ки те 146 милиона *** правите като вятъра

99

Анонимен

преди 3 месеца

Няма как да стане, най-вече заради защитени видове птици, но аз съм сигурен от ПП не са и чували, те сега искали да превърнат България освен в мигрантско гето и в бунище където всеки си изхвърля ядреното гориво.

98

Анонимен

преди 3 месеца

Единствения проблем с тези перки е че България ще произвежда сама ток и няма да купува газ или ясрено гориво от русия. Не случайно този чротест се организира от про руска партия бсп.

97

Анонимен

преди 3 месеца

До 110 А ядрения *** рециклира ли се? В близките 100х години? И перките и соларките не е нужно да се рециклират. Нищо отровно няма в тях. Заравяш ги в двуметрова дупка да не грозят пейзажа и сееш домати отгоре. А за ядрения *** трябва оогромно железобетонно хранилище на голяма дълбочина.

96

Анонимен

преди 3 месеца

Перки и соларки почти не се рециклират, в YouTube има доста западен материал.:))

95

Анонимен

преди 3 месеца

67. Трябва наистина да са много навътре в морето за да не се виждат. Второ ще пречат на морските течения.

94

Fool

преди 3 месеца

Същата скапана пропаганда като при ТЕЦ-овете ни. Шепа неграмотни набиват в кухата българска тиква колко е зле всичко което искаме да направим. Искам да питам синдикатите и протестиращите енергетици, какъв им е палана сега? Като имаше пари за преструктуриране по зелената сделка, нещяха сега стоят и не работят. Пазара сам ще ги затвори, разликата е, че няма да имат алтернатива и компенсация. Вместо да се адаптираме и да вървим напред ние копаем дъното. *** народ, слаба държава.

93

Анонимен

преди 3 месеца

Перки и соларки се рециклират доста по-лесно от отработено ядрено гориво. Та опорката на копейките не струва. Дори само да заровиш перките и соларките на 2 метра под земята, нито отрови пускат, нито радиация. Върху тях можеш да сееш домати. А върху отработеното АЕЦ гориво не можеш.

92

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС отива на кино. Копейки спасявайте се. Заминавайте за богатата русия.

91

Анонимен

преди 3 месеца

Поне една копейка знаете ли да иска да живее в прекрасната русия? Ми не. На всички децата им са в бедния ЕС и Америка.

90

Анонимен

преди 3 месеца

Истината е че перките че навредят дамо на руснаците от които ще купуваме по малко гориво айо сами си произвеждаме тока с перки. Щялата тази организация е срещу това България сама да си произвежда тока

89

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС отива на кино. Бедни като мишки, нямат нито ресурси, нито енергии, не могат дори да се изхранят. В Европа отново идват "тъмните времена". Ще карат колела, ще ходят пеша и ще ядат насекоми и изкуствена храна.

88

Анонимен

преди 3 месеца

Перки и соларки нямат място нито в морето, нито на полето, нито по хребетите на планините. Това безумие с псевдо екологичните ВЕИ трябва да спре веднъж завинаги!

87

Анонимен

преди 3 месеца

До За Витков, ми то нали затова иде реч за офшорната зона, това извън 12 милната зона, което е поне 22 км., за ПАВЕЦ донякъде си прав, доколкото разбирам в Чайра са направили големо мазало, а иначе излишната може да се ползва за производство на водород