37

Банкеръ

преди 3 месеца

Единствения начин да има честен Съд е Съдиите да се явяват на избори на всеки две години.Така гражданите ще отсеят корумпираните,а тези дето са читави ще се стараят,когато им застане корумпиран да му дадат заслуженото.

36

Корупцията биеше

преди 3 месеца

Българина по площадите с аскерска полиция от КПП-Костенец.

35

Нито 1 от

преди 3 месеца

Различните от Българина да построи нещо полезно за България и народа от корупция,схеми и кражби.Тази власт е пагубна за православна България.

34

Ееее

преди 3 месеца

А ти за кво толкова време си прибира заплатката ве, не ти ли беше това част от работата или викаш държавна политика

33

От 34г. България се

преди 3 месеца

Управлява от Движещ *** на Свобода и каквото докосне умира всичко Българско и родно.За това,а приори да се отстреля и да се изчисти душмана от свещена България.

32

Бай Илийчо

преди 3 месеца

До кът сопа не играе управия няаа има!

31

Анонимен

преди 3 месеца

Как така днес нито един гербав политик не ни е облъчил с умозаключенията си?Странна тишина.Дали пък няма нещо общо с последното убийство?Сал един Гешо смешо ни забавлява в сайта.Пълна скука.

30

а се не праим на луд

преди 3 месеца

Ь па ти , като си толкова отворен ми обясни как така като си във властта корупцията я няма , кък извън нея ненадейно се появява . *** мистър Сенковци , тука има , тука нема

29

Анонимен

преди 3 месеца

А след като според теб не си бил лошия Гешев,защо викаше на Бойко шефе?Защо толкова години мълчеше и вместо от обвинител,се превърна в пудел?

28

Единственото

преди 3 месеца

Му добро дело е чу арестува някакви корумпирани *** дали в президентството е после ги пусна но не е там въпросът.

27

Колкото Плешив

преди 3 месеца

Толкова и корумпиран

26

анонимен

преди 3 месеца

НЕНОРМОЛНОТО БЕШЕ,ЧЕ ТИ БЕШЕ ГЛАВЕН ПРОКУРОР,И ПРИКРИВАШЕ ИЛИ УЧАСТВАШЕ ЗАЕДНО СЪС ТЯХ

25

Анонимен

преди 3 месеца

Гешеф твърдеше преди пет години , че мафия в България няма Всичко е под контрола на държавата...Е?????Как за три години стана това което виждаме С ,,Пепи еврото" и ,,Натариуса'..Ако е бил слаб прокурор , да до го признае Ако е бил час от мафията ,да замълчи.Защито не сме толкоз глупави.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Ако Гешеф беше го казал преди пет години щях да бъда потресен.Сега виждам едно човече нас кръстопът.Изоставен и самотен.

23

България

преди 3 месеца

Не е узряла за демокрация, факти: 1. По медиите най много се дава глас на хора от миналото, наричани .... тиква,череп,гешефт,инпексова,хидроинженера,копейкин. 2.Няма журналистически разследвания и такива предавания по медиите, а само интервюта с предварително зададени въпроси. 3.Обществото не смята,че заподозрени в корупция трябва, сам да си подаде оставката. 4. Българинът. има нова обидна дума Харвард...като 90% от българите не знаят чужд език....и какво е да си студент там. Тъжно ,но вярно.

22

Ех,Гешо,Гешо!

преди 3 месеца

Що не се скриеш!? Нали и ти я оглавяваше за един период от време !?

21

?

преди 3 месеца

А? Това е пак Къскетко? И той ли е чист и свят? Ваййййййй а пък ние обикновенните хора какви сме злобни, мръсни, гадни и затова сме и бедни нали?

20

Анонимен

преди 3 месеца

Какъвто ще да е Гешев но в случая казва истината.Как да бориш корупция след като е на всички нива? И се подкрепя от почти всички хора с власт.Политици, съдии, прокурори, пишман- бизнесмени, всъщност мутри - всички са омешани и то от много години.

19

ХИЧО

преди 3 месеца

Толкова години беше в помията,сега изпълзя,чист като сълза,и откри,че имало корупция.Аз лично не искам да виждам ченгета в политиката....

18

мак

преди 3 месеца

И тоз е като цв.цв. Единия бе в герб, другия го назначи банкянския и тогава всичко бе 6. След като ги изритаха, обърнаха палачинката и започнаха да хвърчат слюнки по доскорошния идол. Как да вярваш на такива сме.шници?