23

Тукмаков

преди 3 месеца

Да не се правят на "дръж ми шапката", а да си оправят Конституцията, защото там над 50% са българи, а останалите сърби, албанци и гърци.

22

das

преди 3 месеца

картината е ясна и това е. Македония си заминава към Албания не Сърбия Албания. Дали ще са в ЕС или не е без никакво значение. Има ясни правила какво трябва да направят и това е. Всичко останало е просто приказки. Има ясни критерий ако желаят да започнат преговори за ЕС.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Е, как може да се месят в делата на друга държава? Вие представяте ли си какво щеше да стане, ако Русия кажеше нещо подобно? Къде е диктатурата сега, обяснете на нас извънземните?

20

Анонимен

преди 3 месеца

Макетата защо ги допуснахме да влезнат в НАТО, мейби защото сме добри душички, ама за ЕС ще чакат дълго сърбетата макета :)))

19

Цитат

преди 3 месеца

САЩ налагат на Европа своята икономическа линия, опитват се да заменят законите с някакви правила, това са "някакви глупости" и "безсмислици". "През цялото време звучи: "Вие трябва, вие сте длъжни, сериозно ви предупреждаваме". Кои изобщо сте вие? Какво право имате да предупреждавате? Избършете си очите, епохата на колониалното управление отдавна е приключила"..... Путин

18

Анонимен

преди 3 месеца

ЗАМЕРИСА НА ПАТРИОТИЧНИ НАПЪНИ

17

Аз

преди 3 месеца

Ако имахме нормални политици сега посланника на ФАЩ в София щеше да дава обяснения, вместо това премиера отива на екскурзия зад океана за да получи нови заповеди

16

Анонимен

преди 3 месеца

Педниците на Тиквата да ходят да пишат за нотариуса си, тази тема е сложна за тях.

15

Анонимен

преди 3 месеца

КУКУ БЪЛГАРЕТАТА ПАК СЕ РАЗМИСИРАХА ОТ ЕНТУСИАЗЪМ

14

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 месеца

НЯКОЙ ПЛАТЕН ЖУРНАЛИСТ ПАК Е ЗАДАВАЛ ПРОВОКАТИВНИ ВЪПРОСИ НА АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАННИК. ПОЗИЦИЯТА Е ЯСНА: ЗА САЩ Е ВАЖНО ЧЕ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ Е В НАТО. ДА МОЖЕ ДА ПРОМЕНЯТ КОНСТИТУЦИЯТА ЗАЩОТО ТАКА ИСКАЛА ФРАНЦИЯ, НО.... АКО НЕ ГО НАПРАВЯТ - ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА БЪДАТ СТРАТЕГИЧЕСКИ ПАРТНЬОР НА САЩ.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Хвърлете им и по една бомбичка на сърбеещите се макета ако требва, браво на янките :))

12

Анонимен

преди 3 месеца

От посолствоТО ще дърпат ушите на бюрмаджиите...

11

До Анонимен 4,

преди 3 месеца

"Посланникът на САЩ ще започне да казва какви промени в Конституцията трябва да направи България" хххх Той отдавна го е заръчал на марионетките си и те работят по негова заповед. Киртака вече го обяви на всеослушание. Дип ако някой се е съмнявал до тогава - да си е наясно вече.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Ау, колко е важно колониите да не разочароват колонизатора! Това ние, от ЕС, най-добре го знаем. Време е и останалите да го научат.

9

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Някой случайно да е видял поне десетина от стотиците хиляди македонци с двойно българо-македонско гражданство да направят. нещо като комитски протест срещу антибългарската политика в Скопие? Не! Хайде сега на всички сърби ,албанци и татари,на който Доган,Сакса и Борисов раздадоха Български лични документи да бъдат лишени от същите.Абсолютно безобразие е да се дава Българско гражданство на македонци. Да,някога имаше българи там,сега няма нито един !

8

Анонимен

преди 3 месеца

До Факттова значи че ако БГ не се подчини ще им спретнат революция и сглобка

7

Да се инатят още

преди 3 месеца

Дано не променят нищо. След 10-15 години направо да приемат шериата под албанско ръководство. И без това, откакто Джафери е премиер всичките им брифинги започват на албански.

6

Факт

преди 3 месеца

Това значи че ако РСМ не се подчини ще им спретнат революция и сглобка.

5

Анонимен

преди 3 месеца

ЧАКАМЕ ФРЕНСКОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ КОГО ДА ВПИШЕ БЪЛГАРИЯ В КОНСТИТУЦИЯТА СИ ЗА ДА ВЛЕЗЕ В ШЕНГЕН.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Посланникът на САЩ ще започне да казва какви промени в Конституцията трябва да направи България