22

Анонимен

преди 4 месеца

Кой го е убил? Още ли умуват дали да хващат, или не?

21

Анонимен

преди 4 месеца

Ужас някакъв. Кой е виновен за ужасната държава???

20

Кон с татация

преди 4 месеца

Едно време Костов и Васко Кръпката щях да ни правят демокрация!Направиха я за себе си и себеподобните партийни функционери а за раята -двмокрация от африкански тип!Ама откакто дойдоха американските ПъПове съвсем ни забатачиха у тинята!

19

Анонимен

преди 4 месеца

Бедните в Бг подкрепят такива начинания , нека богатите да намаляват !

18

либералист

преди 4 месеца

Добре, че има такива убииства за да излезе наяве каква тиня работи в държавните органия. После се чудим защо сме такава държава...

17

Анонимен

преди 4 месеца

Мда и защо съда е взел такова решение?Нормално на такава служителка да и се откаже достъп до класифицирана информация - с мъж известен бандит и измамник, но съда я връща на работа в МВР.Значи прозрачност трябва да има - иначе тая държава за никъде няма да е. Да задържал съдиите при такива случаи да излязат пред медиите и да се обосноват защо са взели такова решение.

16

Анонимен

преди 4 месеца

До Явно, Абсолютно никакъв Шенген това е напълно ясно.

15

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 12. Тя не мяза - тя е.

14

Явно,

преди 4 месеца

Нотариусът е ПЛАТИЛ на когото трябва и колкото трябва в съда,за да има такова решение!?!Това обяснява МНОГО,ама МНОГО други неща,които стават в клетата ни държава!?!Удряме дъното ЯКО,ама ЯКО,а после се чудим,че не ни искат в Шенген?!?Каква борба с корупцията,кви пет лева???Отдавна,отдавна рибата се е вмирисала откъм главата,че е останала само опашката!!!Е,не се ли е сраснала държавата с мафията???

13

Анонимен

преди 4 месеца

Ами то и във ВЪНШНОТО министерство , служителите му са само от ДВЕ фамилии !

12

Анонимен

преди 4 месеца

Е да де , инфото го е получавала УСТНО , има ли разлика , важен е резултатът , а той е че ИМА ИНФОРМАЦИЯ КАКВАТО И Е НЕОБХОДИМА !Само че ''прокурорЪ'' много се е разприказвал , и ще засегне доста високи постове , затова :Свидетели няма да има !

11

Анонимен

преди 4 месеца

Поради что се срамите да я покажете? В Блиц й пуснаха снимка, мяза на евтина знаете каква... Как ги взимат на работа такива, не знам.

10

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 9. Кой да го разгледа ? Шуробаджанаците дето са ги назначили ли ? Само и единствено при такива случай като това убийство започва да се размирисва малко, но след 3 дена всичко ще бъде замазано, потулено и забравено.

9

Анонимен

преди 4 месеца

До Позор. Всеки си е уредил родата на държавна службица да се накраде убаво или поне да не прави нищо.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Това са кадрите на МВР! Дано след този случай малко си разгледат статута на служителите!

7

Позор

преди 4 месеца

Застанете пред някоя сграда на МВР и само гледайте какви коли докарват служителите на работа!!!Данев говорим за огромният брой нищо не вършещи чиновници.

6

Ужас

преди 4 месеца

Мъжа бандит и крадец ,а жената в ГДБОП,и това не са единични случай там е пълно с такива.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Революцията на Крадев реално беше под патронажа на БСП. Намериха ония измамници и ги инсталираха просто щото гербавите не ги допускаха в схемите. Как се чувствата сега като променени от СИЛИТЕ НА ДОБРОТО от СИЛИКОНОВАТА ДОЛИНА смешшшковциии. 2021 г. назначена, тва ли е новия морал охохоохохоохохоохох

4

Анонимен

преди 4 месеца

А конкурсът знаел ли е, че го е имало ? Била, но не била, но после била, но някак си не е това, което е ако е съвсем била и нотариуса не е точно нотариус... Накрая ще ги изкарате извънземни бе държавни пропадналяци.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Ееееее как от 2021 са назначавани НАШИТЕ променители. Лично разплетената дамаджана Рашков със скандалите за милиони, градинари и т.н. Пак ли Герб и боко са ви виновни ***..пкиии :)). Разпада на държавата започвал с герб. Да не се връщаме на времената по време на правителствата на БСП, тройната коалиция и НДСВ дето злоупотребите на ония пари бяха милиарди. Хората тогава от зор избраха мутрата ако не помните. Това не променя факта, че отскоро държавата на абсолютен АВТОПИЛОТ