141

Анонимен

преди 4 месеца

Израел влиза в Палестина за да накаже лошите палестинци.(взели заложници). Русия влиза в Украйна за да накаже лошите украинци.(тормоз и общества на рускоговорящи, включително деца)Ние подкрепяме обаче Израел и мразим Русия.Израел обстрелва съседни държави защото подкрепяли палестинците.Русия 2 години знае кой и с какво подпомага украинците но нищо не е направила . До сега. На никой ли не му направи впечатление какво казват руснаците за сваления самолет с военнопленници.

140

Склери

преди 4 месеца

И баба Вики - еврейката, родена в украйнскита съветска соц. република я чакат изненади. Ще я вкарат в старчески дом. Деменцията избива в нея.

139

мда

преди 4 месеца

Явно нещата вървят към локални ядрени удари. Как ли ще се развият нещата след това ...

138

Анонимен

преди 4 месеца

Никой в Европа не иска разпарчетосване на Русия. Убеден съм. Само някакви болни мозъци в Щатите могат да го искат, и то хора загубили връзка с реалността или с неизлечими заболявания. На които не им пука от ядрен конфликт. Рано или късно, нещата ще се успокоят. На руснаците им предстоят така или иначе тежки години с ислямистите, с които сами се обградиха. Както и на Европа де.

137

Анонимен

преди 4 месеца

Каза фак ИЮ. Ние българите го казваме поне по 3 пъти на ден, постоянно. Достатъчно е да видиш Меркел, шолц ,макарон, какви ги забъркват и въобще как се отнася ЕС с България. Те са си за фак.

136

Рубладжия Z

преди 4 месеца

След февруарското учение на НАТО, ще направят последен опит в това за разпарчетосат Русия с финална атака. Дано да свърши както и така силно прокламирана украйнска офанзива

135

Христо Христов

преди 4 месеца

Таз чешка еврейка какво каза за ЕС 2014 година?

134

да

преди 4 месеца

като те види каква си годзила, путин ще избяга зад урал...за какви приятни изненади приказваш!

133

Лукчо

преди 4 месеца

Тази е страшно оръжие.Повви ли се на бойното поле руснаците ще побегнат кръстейки се.

132

Алекс

преди 4 месеца

Трoляцитe са се развражукали днес. Чидно дали е заради поредното корито пратено на дъното, разблокирането на евро-помощта за Украйна или новите оръжия за пукане на консерви. :)

131

свиквайте

преди 4 месеца

българите сме с Украйна.

130

Анонимен

преди 4 месеца

На най-големите войнолюбци на този свят им пожелавам някой ден да са на първа линия на фронта. Амин!

129

Анонимен

преди 4 месеца

Мда... Украинските жени и деца обаче, дали ги очакват приятни изненади със сводкитве за убитите на фронта?...

128

Бенедикт Арнолд

преди 4 месеца

Изненадите са GLSDB (Ground-Launched Small Diameter Bomb), F-16 и курабийки (собственоръчно изпечени от бившата посланичка в Киев). Без курабийките другите две изненади са в Украйна от два месеца.

127

Анонимен

преди 4 месеца

Тая мисирка яко е загазила,цялата Маданска простотия тръгна от нея.За избитите укри как да е ама за похарчените без полза милиарди една ревизия на новия президент ще и излезе през носа.

126

Анонимен

преди 4 месеца

До 127 Ели:"ЗАМ ДЪРЖАВЕН СЕКРЕТАР НА САЩ ВИКТОРИЯ НЮЛАНД Хазарка-- -ДЪРЖАВЕН СЕКРЕТАР НА САЩ БЛИНКЕН -ХазаринПРЕЗИДЕНТ НА УКРАЙНА --, Хазарин--СЕГА ЯСНО ЛИ ВИЕ ЗАЩО НАРОДИТЕ МРАЗЯТ Хазарите" Обеснявате но хората в България няма да ви разберат.Права сте и Меделин Олбрайт, Бжежински, Кисегер, Сорос,собствениците на Фед и Най големите Банки в САЩ и ЕС.... . са все такива а искат да сложат свой хора по Етнос във Русия да управляват за я грабят , не стига че половината милярдери в росия са такива....

125

E

преди 4 месеца

Виктория. Виктория слуга на сатаната що народ млади момчета погуби

124

Величко

преди 4 месеца

Оффф ... ! Темата Украйна не е за бабички кото баба Виктория ...

123

Бай Дрън

преди 4 месеца

Добре де, как можахте да сложите такава хубава снимка! Браво!

122

Бай Дрън

преди 4 месеца

Гъци, гъци,гъци...