11

Снежанка

преди 15 години

Всички искат да бъде убит Доган,но никой не прави нищо по въпроса!...Единствената ми надежда е,че все някога ще дойде и неговият край!

10

Д`Ге

преди 15 години

ВМРО ще е балансьорът в следващоо правителство. Поне ще е патриотичен балансьор, а не турски!

9

Nostradamus

преди 15 години

Доган ще бъде убит,когато стане непотребен.Засега все още е,така че не бързайте да пророкувате и се радвате преждевременно на смъртта му!

8

преди 15 години

Тая пък кукумявка се оказа най-компетентния човек в държавата, от всичко разбира. Ами като си толкова печена защо не си стоя прокурорка ами и ти се намърда в народното събрание?Прав беше Р.Петков - тишината в спалнята води до патологични проблеми при жените...

7

X

преди 15 години

Ако съдим по последната Панорама - Доган не беше, шефа на ВМРО беше, май ще са войводите на ВМРО, ако не - винаги има избор Бойко или Атака, нищо не е пропуснато. Може и Бойко, Атака и ВМРО с пояса Мултигруп. Ама както писа някой преди доста години хич не ми се живее вече в МУЛТИ-пликационен филм.

6

любознателен

преди 15 години

"войводите" на МВРо -то ли?

5

ЛОГОСА

преди 15 години

1 защо пак самоубийство - скучно стана - не могат ли да измислят някоя друга почти естествена смърт.И С К А М Е З Р Е Л И Щ А , Х Л Я Б Н Е Н И Т Р Я Б В А !!!защото и без това го няма.Както е казал Радой Ралин :БЕЗ БРАШНО - СТРАШНО !!!

4

ГЛАСОПОДАВАТЕЛ

преди 15 години

БСП,СДС, НДСВ......също!

3

X

преди 15 години

Трудно се убива и самоубива адвокат на Мултигруп...Май Мултигруп дава назад, защото хорицата му бая се оляха и ДПС са хора на Мултигруп. Това е ясен сигнал че ДПС ще си "почива" следващия мандат, решението е взето!

2

-))))

преди 15 години

ПОЧИНЕ БКП(БСП)ДС? Вие си си създадохте ДПС и НДСВ,а сега ДПС не ви е нужно,защото си свърши добре работата,за да сте на власт още - вие бившите комунисти!

1

Оня с коня

преди 15 години

вече е ясен.....Тя какво си мисли, че Доган е като Сергейчо ли...Неееее бърка...Ще я самоубият набързо....