17

Анонимен

преди 3 месеца

Ще ти се да вървим по нейният път. Северна Корея удвои населението си от края на войната до сега. Изстрелва спътници, има машиностроене, имат си всичко,а ако нещо им липсва китайците са насреща. Чучхе е категоризарало хората от културата и те са на висота и уважение там, а не като южната част кейпоп бойбандички да приличат на момиченца за да се докарат на американеца, в което няма нищо корейско и така да си заличават културата.

16

Шшш

преди 3 месеца

Защо всеки ден пропаганда срещу най-пропагандната страна в света? Да не би да вървим по нейният път, че да трябва всеки ден да слушаме колко грешни са те и колко хубави сме ние?

15

Анонимен

преди 3 месеца

11 те не само цензурират а статийките си го пишат и по коментарите след като троллът им се провали в опорките. В предната такава, тролът им се изложи с плоската лъжа че нямало корейци навън докато в дойче веле блъскат пропаганди как в полша северно корейците били при лоши условия в магазини хотели и ресторанти щото сякаш берачите на ягоди и портокали от българия и румъния са в прекрасни условия

14

За опоркаджията

преди 3 месеца

13 хората ходят, спазват правилата и се връщат защото имат родина. Ти си номад, жител на "глобалното село" и правиш зулуми навсякъде за пари и наркотици. Фондациийката ако ти преведе пари ще отидеш да цапаш и да плескаш там да се правиш на демократ и няма да се върнеш понеже цру такива жаалкари като теб не вади. Ходят и хора по работа, примерно dj balthazar въпреки че е откъм либералщината ходи там по работа и единственото недостатъчно че в стаята му нямало достатъчно контакти да зарежда всичко

13

Анонимен

преди 3 месеца

Северна Корея не е в близки отношения с Русия , а с Китай. Корейците имат общи заводи с Китай, Китайската армия заедно със северно корейската обръща в бяг американската и "силите на оон" през корейската война. България има общо с Китай, всичко в магазините е китайско. А ти, долният смотльо, имаш общо с азовските просещи нацита.

12

Ким

преди 3 месеца

Северна Корея е в близки отношения с Русия. Някои хора в България искат и ние да сме сателит отново. Хора ли казах?!

11

Хюго Капет

преди 3 месеца

Като е пропаганда и лъжа, що не ходите в Сев. Корея или поне в матучка рус, ами стоите в гнилата фалирала Европа, питам аз.

10

Дали

преди 3 месеца

В другата статия пише, че застрелян човек в Горна Баня. Явно залогът за бизнес в Евробългария също е живота.

9

Анонимен

преди 3 месеца

На хартия е мн страшен, но не му стиска реално да съсипе няколко държави, пък да му дадат Нобел пийс прайз

8

Не го бива тоя лош

преди 3 месеца

Ким Чен Ун е менте злодей.Вместо да вземе да убие няколко стотин хиляди деца в чужда държава, пък после да каже "е, сори, объркахме се", той тръгнал да се ерчи само по телевизора хаха

7

Анонимен

преди 3 месеца

Пари има - пращай Самсунг галакси S24 най новия жиесем :)))

6

Анонимен

преди 3 месеца

Подобна статия е творение само на " Нелката"! Нямам какво повече да коментирам!-:)))

5

Анонимен

преди 3 месеца

Пропаганда!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Колко е тъжно да си далече от роднините си. Така е било и когато разделят БГ... Колко тежки съдби и мъки причиняват глупостите на политиците и борбата за власт!

3

123

преди 3 месеца

*** съчинението

2

Българин

преди 3 месеца

Нелито иска да я ши*ат само европейци .. па макар и само отзад...

1

Анонимен

преди 3 месеца

Думи немам