13

Пешо

преди 3 месеца

До Веселинъ 7112136860Нема ти го виделото веке

12

Анонимен

преди 3 месеца

Путин се поти сега в бункера че и неговия ред идва

11

Анонимен

преди 3 месеца

Къдя е видеото на командоси джипита :)))

10

Анонимен

преди 3 месеца

Гошка и мене също ме мъчи този въпрос. Бяха на 50 км. от израелската граница.

9

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

ИЗРАЕЛ Е ЕДИНСТВЕННАТА НОРМАЛНА И ИСТИНСКА ДЪРЖАВА В ТОЗИ МОМЕНТ ! ДА ЖИВЕЕ АШКЕНАЗКИ ИЗРАЕЛ! ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКИЯТ ДЪРЖАВНИК И БЪЛГАРОЛЮБЕЦ ГОСПОДИН БЕНЯМИН НЕТАНЯХУ !

8

гошка

преди 3 месеца

До АнонименОт много време един въпрос ме мъчи.Защо досега ДАЕШ не е нападала Исраел или ***??????

7

Анонимен

преди 3 месеца

Тези 3000, които са "арестувани", много от които са деца, всъщност са взети за заложници, без съд и присъда. Това те го вършат десетилетия преди 07.10 23г. Когато това го извърши Хамас е тероризъм, но Излаел може.

6

gogo

преди 3 месеца

Дорон и компания в действие...аре бегайте от тука

5

Анонимен

преди 3 месеца

В Турция заловиха ислямисти от ДАЕШ които са агенти на Мосад влезли от Сирия като бежанци. При разпита сириеца "арабин" призна,че е евреин и агент на тайните служби на Израел. Интересното е че поведението му е било като религиозен мюсюлманин. Един от агентите на Мосад дори проповядвал на арабски в джамия като ползвал преводач на турски.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Изтрепали са персонала и болните

3

Бах мама му.

преди 3 месеца

Този израелски номер с обличането в женски дрехи е много стар и ефективен.Терористите умират с отворена уста , зяпнали от изненада.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Браво на Израел. Отдавна трябваше и те да се преоблекат в цивилни дрехи, както правят Хамас. И да ги подпукат на място. В момента, терористите са скрити сред цивилни и военните кой е такъв едва след като е стрелял по тях. Тъкмо ще намалят цивилните жертви така.

1

Осама Бен Гурион

преди 3 месеца

Американски журналист: Израел остана единственият приятел на САЩ в близкия изток. Ако не беше Израел, САЩ щеше да има и други приятели. Израелски спец. части, преоблечени, като лекари са нахлули в болница в Западния бряг и са разстреляли няколко човека. Щом казват терористи са, те не лъжат. Там няма Хамас, но за 2м. са убити над 350 палестинци. 30 000 цивилни убити в Газа. Нещо санкции срещу Израел, помощи за палестинците, по една заплата? Шегувам се, Израел са от добрите терористи, наши хора с