178

Анонимен

преди 4 месеца

При едни избори партия начело с Радев ще спечели повече от 50%

177

Анонимен

преди 4 месеца

Създаването на нова партия има ли връзка с изплатените стотици милиони на пътищарите в края на управлението на последното служебно правителство?

176

мак

преди 4 месеца

До Анонимен182. Явно имате предвид банкянския, деса конституционна, кърджалийска.., слабичкия делянчо, пле.вня и подобни. Те постоянно бълват обиди и критики.

175

Мъдьо

преди 4 месеца

Разделяй и владей, така най-добре се управляват масите.

174

Аноним

преди 4 месеца

Президента на България казва че с неговата партия щял да застраши кого за какво Забрави че и други са се пробвали но са забвение Нали си президент какви ги приказваш Разедени хората скара партиите 3 год саботажи Служебни разруха управляваше еднолично Сега има правителство

173

НЕбългарите

преди 4 месеца

Фигуранта, Копейкин, Нинова и котилата им са символ на упадъка и слугинажа. Национално предателство и идолопоклоничество към чужда държава и лидер , признат за международен престъпник.

172

Анонимен

преди 4 месеца

Ти не си алтернатива на нищо... хеле па на себе си.

171

Анонимен

преди 4 месеца

Не ми харесват политици, който бълват само помия и негативизъм. Това показва, че не са на ниво за такива политики. Такъв човек осен да изпадне в изолация друго не виждам , какво може да постигне. Извън България никой няма да търпи такива проруски речи + постоянно плюене. Това е много ниско поведение и личи, че си политик шанист.

170

хахахаха

преди 4 месеца

страх от кого? хахахахаха кой ще слуша патетични рецитали след после?

169

Герен

преди 4 месеца

И ТИ БРАТО ДА КАЖЕШ НЕЩО СМИСЛЕНО ХУБАВО. ПАРТИЯ СЪЗДАЙ И НАС ЗАРАДВАЙ. ВРЕМЕ Е. И БЕЗ НЕ ИЗПЪЛНИМИ ДУМИ. БЪДИ С НАС БОЛШЕНСТВОТО ОТ ХОРАТА ВСЕ ОЩЕ ТИ ВЯРВАТ.ХВАЩАШ МОЖЕ БИ ПОСЛЕДНИЯТ ПОЛЕТ СЪС ВДИГНАТ ЮМРУК.

168

Анонимен

преди 4 месеца

Двата лагера се обвиняват в едно и също. От обвинението в "кеш" на Президенството разбрах, че куфарчетата с пари споменати от Бойко Рашков са заминавали към Радев.

167

Анонимен

преди 4 месеца

Мая Манолова ще бъди негов активист и даже министър на нещо си- само гледайте!

166

Мивумащ

преди 4 месеца

Нека само посмее льотчика да отиде на избори, да разбере за извора на народна либов. Ще бъде съсипан с мълчание и подминат с презрение. Никой вече не вярва на натовския генерал. . .

165

Ха-ха

преди 4 месеца

Тоя много си е повярвал :)

164

хахахаххахаха

преди 4 месеца

зеленочорапчо много лесно се хвана на въдицата

163

1950

преди 4 месеца

РАДЕФ Е ДОСТА НАСМЕТЕН.

162

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 170 - Ако ти плясна един шамар отляво и един отдясно, баш ще ти наместя чутурата ...

161

Анонимен

преди 4 месеца

Пеевски се уплаши. Вижда, накъде отиват нещата и се оптива, да утрепе това в зародиш, но нека ви кажа - Радев готви това от поне 2 години. ПП-то не беше негов проект. Да, Кирил и Асен ги докара той, но хубавото е, че повялякаха със себе си цялата тиня и сега се видя, кой къде е. Ако Радевне прецака това, има реалния шанс, да бие резултаитте на ГЕРБ преди 15 години.

160

Анонимен

преди 4 месеца

ППДБ трябва да останат тихи по време на гюрултията между Шиши и Радев. Два хИмороида са се вкопчили един в друг, какво по-хубаво от това, минус и минус правят плюс. Проста математика!

159

Кире

преди 4 месеца

В тая държава всичко е сбъркано. В другите, за да си реализираш мераците за бизнес и просперитет хората регистрират ООД-ета, а тука партии. Пари се перат най-лесно с имоти, плащаш с кеша от подкупите 1милион (а по договор си го купил за 25лева). след това го продаваш за 1,1 милиона, плащаш си 10% данък печалба и си имаш чисти средства от продажба на имот. Също става и с бар- като затвориш и почваш да цъкаш на сметалото оборот, плащаш си му 10% данък печалба и хоп, пак си имаш декларирани средств