113

Коцето

преди 4 месеца

Орбан остана единственият здравомислещ в васална Европа.Явно цяла Европа се управлява от посолствата на САЩ.

112

Анонимен

преди 4 месеца

туй ес много заприличва на ткзс...

111

Анонимен

преди 4 месеца

Ха честита демокрация..

110

Анонимен

преди 4 месеца

Преди това фермерите ще им разкажат играта!

109

Йок

преди 4 месеца

Т.е. не може една страна да упражнява вето?За един Шенген питам.

108

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС си прави сметките без кръчмар.

107

Анонимен

преди 4 месеца

При това Унгария е технологично свързана с Австрия и води координирана политика! А за инфлацията - ако имат собствена валута, инфлацията поддържа конкурентен износа на стоки! Никоя компания няма да избяга!

106

Анонимен

преди 4 месеца

Евро съюза използва комунистически приоми , нагли, дори не си правят труда да се прикриват, налагат диктатура и не им пука

105

Анонимен

преди 4 месеца

Няма да им дават пари за магистрали и мостове, за жп линия и гари и речни пристанища. Но танковата на НАТО откъде ще минават?

104

Демокрация

преди 4 месеца

Хахахахахахахах,тоя филм сме го играли 45 години..ЕС=***

103

Мартин

преди 4 месеца

В ЕС най скоро време ще има навесени по дърветата. А за психодесния пламнктон в нас, и по лоши времена идват, разбирам отворилите Белене, в случай че там са лежали подобни. Май ще има второ Белене. Времето на подскачащите изтича..

102

До Ghffh

преди 4 месеца

Днес сутринта казаха , че унгарците официално са пуснали Швеция в НАТО , и тия тия ще отблокират и 50млрд. помощ за Украйна , "тя танцува едно лято " . Като ви казах че никой няма да им пусне аванта "маджарите " вие не вярвате " това не значи че ще им се размине .Унгария е с най голямата инфлация в ЕС , и най малкия финансов вятър ще накара инвеститорите да избягат с двеста , ей ти каквото почукало такова отговорило.

101

Анонимен

преди 4 месеца

Че то има ли вече ЕС?Питам съвсем сериозно.Когато е основана тази общност се знае, че това е селскостопански съюз с 54 % пари за земеделие.Днес някакви кози и предатели пускат на европазара меркосур, а всички земеделски производители в Евросъюза са на протест.Има ли такъв съюз и докога?

100

Дядо поп

преди 4 месеца

Като гледам харесванията, повечето хора са на моето мнение - това е подмолно изнудване и никаква демокрация. Браво на Унгария, срам за ЕС.

99

КОМУНДРУСАН ЯДЕГЪВНА

преди 4 месеца

ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ПАЗИ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ ДА НЕ ПАДНЕ Е НАДЕЖДАТА, ЧЕ ТРЪМП ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ А ПРЕЗИДЕНТ В ФАЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА!

98

АнонимеН

преди 4 месеца

БРАВО!!! УНГАРИЯ И БЕЗ ТОВА СМУЧЕ ОТ ЕС МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ДАВА!! ДА СИ СЪБИРАТ ПАРТАКЕШИТЕ И ДА СИ ПРАВЯТ НОВ СЪЮЗ С БРИКС :D

97

Анализатор

преди 4 месеца

Но май и ние Българите ставаме като тях Унгарците-СССР през 1945 ни Обевява Война-влиза в България-избива много Българи заедно с Комунистите и затова им Издигаме Пеметници за Победата им над нас.

96

Анализатор

преди 4 месеца

забравиха унгарците 1956 когато съветската армия размаза с танковете унгарското въстание~срам за унгарците

95

Ghffh

преди 4 месеца

ЕС и фон Лай... каква беше, имали недемократично и нацистко отношение виждаш ли към такива "свободно" справедливи и защитаващи интересите на нацията си правителства ! Никой не те е трепал да влизаш насила в ЕС , подписал си договор, има си и правила които трябва да изпълняваш , като не ти изнася предприемаш постъпки и в трийсет дневен срок и си с двата крака в бленувания БРИКС ...да ама ние искаме да цоцаме , и да си правиме нашите игрички , никой не те насилва .

94

Ghffh

преди 4 месеца

А не бе , стой та гледай как ще му резнат зелката , до сега не са се занимавали с него защото са имали друга работа и за това не е имало резултат. Богатият не е свикнал някакъв тарикат да му бърка в джоба .А този е популист та дрънка, с чужди пари помен прави , от рода на тиквата но много по умен и хитър , а нашия уцели времето, уцели средата и настройките на обществото, в друго време щеше да си продължава да отговаря за автомивката.