253

Ненормалник

преди 4 месеца

До 238 Анонимен Кой е луд да умира за крадливи ли...ли..п..ти. България отдавна е продадена от гнусните комунисти. . . . . . . . . . . . . Освен, че си *** тука бъркаш! Не, комунистите изградиха тази България от, която крадат такива като тебе до ден днешен, не че комунистите бяха ангели, де! Колко язовира бяха построени последните 30-ина години напр. - нула! Освен безмозъчен и ***, а и нагъл!

252

toti

преди 4 месеца

Младите разбраха че ИМАТ САМО ЕДИН ЖИВОТ и не искат млади и зелени да си идат ,като виждат колко е прекрасен живота и света е голям да ти стигне всичко да видиш..на 80г мечтата на баща ми беше да види магистралата на бойко кога режеше лентички и я сбъдна,даже и на к.к К.и Елена го закарах на санаториум/е издържа една седмица/но на др.год.си отиде с кеф...ако за Руснаци и Украинци тая война е КЕФ да продължават н,нас нормалните ни се живее!!

251

Анонимен

преди 4 месеца

"Не може с калашникова кашимерия да се бориш с дронове, крилати балистични ракети, умни бомби, високотехнологични оръжия" - Не знам брат, пропснал съм го това, защото гледах псоелдните 2 години война в Украйна.

250

Анонимен

преди 4 месеца

Те искат, но вие ги изкарвате някакви "псвевдо патриоти", фашисти и прочие ...

249

Xa-xa

преди 4 месеца

Каква армия. Те не стига, че са неграмотни, ами и обувките си не могат да връзват. Но едни задължителни строителни войски за неграмотните не са излишни

248

Анонимен

преди 4 месеца

Как да се включат като виждат че дори тези които ги смятаме за жертви децата на власт имащите до един избягаха от украйна войната е за бедните навсякъде

247

Анонимен

преди 4 месеца

От мобилизиране сега файдата е нулева! Не може с калашникова кашимерия да се бориш с дронове, крилати балистични ракети, умни бомби, високотехнологични оръжия и т.н. Просто ти е спукана работата и военните това много добре го знаят!

246

Анонимен

преди 4 месеца

Щото иде война и ще се мре !

245

Христо Христов

преди 4 месеца

британците от няколко години не са в ЕС, но в редакцията на днес още не са го научили....

244

Добре

преди 4 месеца

До Анонимен 247 И като ги мобилизират, какво ще ги правят? Като им раздадат оръжие, те ще са опасни за самите себеси.

243

Анонимен

преди 4 месеца

не бре защото и фашагите онея разсипани алкохолици са решили че е на мода да се пролива кръвта на обикновените хора, а те си трупат пачката докато гледат цирка, как няколко стотин хиляди промити и други под заплаха от затвор отиват и се трепят като кучета за парче земя от което даже да оцелеят няма да видят нищо. нещо като колозеума тва е просто забавление за изтрещелите милиардери.

242

Анонимен

преди 4 месеца

Те елитите не искат армии, щот ще им бутнете схемата, ама следващото поколение деца ще са с казарма вече

241

Анонимен

преди 4 месеца

С една дума, кат не искать в армията , край с лесният живот и забавата в интерне, пьк и като не служат ги набодоха по не да не им хабят ресурсите, гадно ама тва е, обрьча се затяга давно, но сигурно, кофти. Да

240

Анонимен

преди 4 месеца

Преди век и повече хората са били ОБЩНОСТ. Затова за част от тази общност - най-способните, най-силните е било въпрос на чест да защитят своята общност. Сега глобал-либералите избиха от главите на хората съзнанието за общност. За държава, народ, семейство. Хората бяха превърнати във индивиди-егоисти. Обаче глобал-либералите искат все пак другите да ходят на война и да се бият за тях. Е как? Нали вече сме всеки за себе си. Къде е тук смайващото, че никой не ще да мре за елитите.

239

Анонимен

преди 4 месеца

При реална война няма "не искам", всичко живо се мобилизира и се праща в месомелачката, възможност за бягство също няма, защото преди мобилизацията границите се затварят, а дезертьорите ги съдят или разстрелват. Военният закон отменя гражданския, а единственият неотменим е законът на джунглата.

238

Спасов

преди 4 месеца

В нашата армия - само *** като Радев които от нищо не могат да ни опазят.

237

Пена

преди 4 месеца

БГ армията е една пародия в която генералите са повече от редниците. ха ха ха!

236

Джо

преди 4 месеца

то това не е армия. нито пари дават, нито знаят за НАТО ли са, за Русия ли са...

235

Анонимен

преди 4 месеца

Мммм да.... Явно пробват со кротце , со благо. И щото не става ще започнат да ги събират от улицата като в Украйна.

234

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 238 - Родените между 97-*** и 2007-***.