83

До 91

преди 3 месеца

Спокойно, Сталин уби 30 милиона руснаци, ти жалиш 900 хиляди, и другите никой не ги чества!

82

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера нито дума в медиите за 80 години от блокадата на Ленинград. Еврофашистите убиха с глад близо 900 хиляди руснаци. В продължение на 872 дни финландци, италианци, норвежци, германци и испанци мориха от глад руснаците. Русия никога няма да забрави.

81

Анонимен

преди 3 месеца

ъншният министър на Литва Ландсбергис : Вижте, никой няма срокове за руската лудост. Не знаем, нали? Много зависи от няколко фактора. На първо място, първият фактор е украинският успех и украинската победа. Ако успеят, ще спечелят време за нас. Украйна ни купува Време с кръвта си, с живота си, с всичко, което имат. И колко време могат да спечелят? Не знаем. Надяваме се, че всичко, което правим тук, ще им помогне да спечелят.

80

До 88

преди 3 месеца

Фалшивите отчети на соца доведоха до фалит, с дълг по номинал, който е отлаган и още не е изплатен на база 1989 година! Те смятаха че икономиката се лъже с отчети!

79

Фашистка Европа

преди 3 месеца

В единна и обединена Европа легализираха нацисткия поздрав.

78

Анонимен

преди 3 месеца

Концернът BMW е блокирал функцията CarPlay за потребители от Русия - руснаците са платили за услугата, но BMW правят мpъсно. Като резултат в офис Great Wall Motors в Пекин повече от 40 души са ранени от тапи за шампанско.

77

до 81

преди 3 месеца

с обиди квалификации и сливесни либерални еквилибристики все на дъното ще седите , но то целта е върхушката да се назоби а папагалите да седите и да им пригласяте, за жалки трошици

76

Анонимен

преди 3 месеца

евроатлантизъм стана като член първи по Тошово време, да не говорим че заприличванме на Германия края на 30 те.

75

при Тодор Живков

преди 3 месеца

При Тодор Живков когато бяхме с Русия, България имаше енергетика и изнасяше ток в цяла Европа, а днес в ЕС и НАТО жалката евporейска България внася ток от Македония. Ако македонците срат тока, българите ще стоят на тъмно и ще студуват.

74

Анонимен

преди 3 месеца

Във Франция фермерите свалиха от пилон знамето на ЕС и го изгориха.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Белорусия е най-устойчивата икономически и политически държава в Европа. Икономиката и така е устроена, че никакви икономически и финансови кризи в Европа могат да и повлияят.

72

Анонимен

преди 3 месеца

Сега съм на Альоша! Няма никаква охрана! Само на една пейка, спи някаква баба...

71

Анонимен

преди 3 месеца

Евроатлантизмът е господстващата идеология. Както комунизмът на времето. И фашизмът преди него. Не е смокинов лист.

70

ЛЪЖА

преди 3 месеца

Много добре си вървеше държавата при ГЕРБ! Верно ,искаше ни се малко по- бързо , но се строеше с пълна сила, в държавата имаше пари , а щатните плювалници твърдят, ме имало даже и за крадене! Влязохме и в Банковия съюз, и в Чакалнята на Еврозоната/преди Хърватия/! Но откакто Радев размаха юмрук и спретна преврат с парите на Черепа ,дълго няма да си измъкнем от блатото което ни заби! Даже и Копейките си повярваха, и взеха да сънуват преврат!

69

Анонимен

преди 3 месеца

76- и кой това

68

Анонимен

преди 3 месеца

БСП няма ли друго лице? Като Тошко в ИТН.....

67

Анонимен

преди 3 месеца

България е окупирана държава. Провежда се пълно заличаване на националната на памет и идентичност.

66

Евроатлантик

преди 3 месеца

Щом няма масови протести по улиците значи народа е много доволен и щастлив от управлението на държавата. Само русофилите и комунистите са недоволни. Но те са толкова малко, че за един протест немогат хора да съберат. Съвсем различни обаче бяха нещата, когато те бяха на власт. Протестите бяха многохилядни.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Трагичното е, че тежестта във властта бавно но сигурно се връща ОТНОВО в ръцете на Герб (Борисов) и ДПС, а ППДБ са в безтегловност. Точно Герб и ДПС са отдавна в тясна колаборация и доведоха страната до пълен колапс последните 15 год. .Обръчи от фирми и т.н. Мафията е пак на власт. Нищо добро не чака тази страна.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо не може да е по-лошо от управление на БСП или Възраждане!