54

Анонимен

преди 4 месеца

А нещо за непоисканите т.нар. маркетингови съобщения на Виваком да напишете? Получаваш ненадейно СМС, че си абониран за нещо, което струва 5-6лв на месец и да го откажеш трябва да отговориш със Стоп!? Без преди това да си искаш или да си се регистрирал където и да е било.

53

Анонимен

преди 4 месеца

Защо трябва да имаме омбудсман, след като няма реална власт? Само с интервюта не става

52

Анонимен

преди 4 месеца

Комунистите разпродадоха България,прибраха си комисионните,и отдавна веригите,енергото,мобилните оператори,и всичко останало,си правят каквото си искат и свалят по няколко кожи от народа,,а ние избираме управници да защитават интересите на народа,а те продължават да базтисват държавата.докога ще мълчиме,или ще сумтиме,цяла европа ври и кипи,само ние търпиме

51

Анонимен

преди 4 месеца

А защо да не са безплатни и лекарствата и за деца и за хр болни така както бяха преди Великата Реформа.Относно длъжността омбудсман за която вземат луди пари и не внасят лични осигуровки щот са държ служители -не виждам полза от тази длъжност няма значими постижения

50

бл.134 в Zап. парк

преди 4 месеца

Бегай си в Брюксел на 50 бона месечна заплата .В евро! И без тебе ще се опрайм

49

Анонимен

преди 4 месеца

ТОВА БКП ИЗЧАДИЕ ЩЕ БЪДЕ ИЗГОНЕНО ОТ ЕСПЧ

48

Анонимен

преди 4 месеца

ТИЯ *** СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ.

47

Анонимен

преди 4 месеца

До 46 Абе к така е и не е. Тогава нямаше къде да си изхарчиш и парите. Нямаше телефони,интернет,кабелни. Коли имаха малко хора. Обзавеждането все едно сега си купуваш нещо евтино. Всичко на конвейр. Дрехите 5 вида в корекома. За храната спор няма,че тогава беше хубава и евтина. Ама дядо ми примерно е правил каменна ограда с глина. Че цимент с връзки се намираше. Просто сега сме консуматорско общество и затова парите ни изглежда,че са малко

46

Анонимен

преди 4 месеца

И правилно възмущавай се отскоро си на нова длъжност

45

Пффф,

преди 4 месеца

празнословията на една безполезна изрусена калинка... Идеална е за брюкСелска сервитьорка йес-менка,поредната п0дл0га на Урсулю Фродолайнен.

44

От силна позиция

преди 4 месеца

Между другото, не си го изкарвайте на служителите, които ви звънят, защото и тях ги мачкат зверски с таргети и постоянен натиск да продават още и по-скъпо, иначе заплатата е смешна. Не, че някой насила ги е назначил там, но имайте предвид, че буквално ги притискат да са толкова активни и настоятелни. Иначе, ако не преподпишете, може да платите само една по-висока такса, но тогава вие ще сте в силна позиция или да си изискате по-подходящо предложение или да им кажете чао и при "конкуренцията".

43

Каква мизерия било

преди 4 месеца

Каква миозерия беше до 1989? Мизерията дойде с демокрацията. Дотогава уж бяхме бедни, уж нямаше нищо по магазините, но не си спомням да сме се лишавали от храна, дрехи или обувки. Някой да е купувал дрехи втора употреба? Моето семейство беше сравнително бедно - работник и служител. Не е имало ден, в който да нямаме гости или ние да не сме били на гости. Софрите бяха отрупани с храна. Никой не е стоял на студено, защото е нямал пари. Дори инвалидите имаха работа.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам кое е основателно,но е факт,пуделчето на банкянския индивид Деси дуловска ,в продължение на 9 години ще получава 11000лв.заплата,плюс останалите добавки към заплатата,и след многото писания,българската поговорка е в действие "всяко чудо за три дена"

41

От силна позиция

преди 4 месеца

Мобилните оператори са като банките в силна позиция. Дразни ме колко са напористи с предложенията за преподписване на договори(за Мтел говоря, но сигурно и другите). Ти сключваш 2 годишен договор на по-висока такса, те след 8-10 месеца вече те атакуват с "още по-добро", но и скъпо предложение и са изключително настоятелни. Като откажеш, след още няколко месеца пак така, а се изхитриха договорите да ги пускат на преференциална цена само за периода, за да може да те притискат да преподписваш.

40

дедо ви

преди 4 месеца

ква повторна матура бе ?! кой удържал издържал , кой колко изкарал изкарал , ами тогава да има и трета , четвърта ,,,,,матура . истината е че не им се учи а фейсо и тик токо са по важни . родителите да си налягат парцалите и да си гледат контрола и задълженията към децата си ! стига с това учителите са виновни а ние не сме доволни !

39

Хихио

преди 4 месеца

Тая безполезница скор ще е уредена в ЕС с ваште пари дето ги свиха тикви, кирчовци, ленки, асановци и т.н.през годините.

38

Анонимен

преди 4 месеца

А1 са мошеници само за интернет плащам 46 лв!

37

По ЖанВиденово време

преди 4 месеца

Един тръгнал да си копува обувки с 100 лв Докъто стигнал до магазина цената им променили на 100 000

36

Анонимен

преди 4 месеца

Само да допълня, че не стана ясно - маратонките можеше да ги купиш само ако имаш връзки в магазина. Аз лично години наред чаках да се появат в Руен и така и не ги видях никога. Свинското, салама, сиренето - по един два вида и само като чакаш на опашка. И то каквото ти даде продавачът. Не можеш да си избираш. Другото какво ще го прави, ако всеки избира - ще го хвърля ли. Аман от лъжливи плачльовци по старото време.

35

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 32: Добре, че има живи хора да помнят каква мизерия беше през 1988г. и на колко долара се равняваха 238 лв. Само за сравнение 1 кг. свинско тогава беше към 2 лв. Маратонки Адидас - произведени в България, бяха 25 лв.