288

Анонимен

преди 3 месеца

Деса храсавица си намери най-после хура, где да седне и се клатушка!

287

Деса простакеса,

преди 3 месеца

Утайката на обществото е каймака в народното събрание.

286

От преврат

преди 3 месеца

На разврат стана,оруспията.

285

Анонимен

преди 3 месеца

Гади ми се, повдига ми се ..от всички нас!

284

ама радевия не става

преди 3 месеца

До оооф .......... Та той коги е ставал?

283

оооф

преди 3 месеца

Нито Деса, нито оная безцветна зелка ме кефят!

282

Анонимен

преди 3 месеца

Хора дайте да излизаме всички и да протестираме , като свалим правителството и поискаме реални съдебни реформи - това е просто подигравка. Надявам се да не мислите, че това е протест на изкукалите от възраждане или проруски групи - това е протест за България. Това управление е пагубно

281

изнервен

преди 3 месеца

До кога ще го търпим този резидент? Той не само е безполезен, той е вреден за обществото. При това взема държавна заплата.

280

КОНСТАНТИНОВ

преди 3 месеца

ПО ВАЖНА Е ДРУГАТА КЛЕТВА ,ВЕРНИ ДО ГРОБ НА САЩ

279

БЛАГОДАРЯ

преди 3 месеца

Прекрасно е, че живеем в България! Чудесно място да се научим да приемаме нещата и да се смиряваме! Чудесно място да трениране и каляване на търпението! Говоря СЕРИОЗНО! Без ирония.

278

Анонимен

преди 3 месеца

Този дърт комунист е пенсионер и получава пенсия-3000лв.сега и заплата 11000лв.ето затова понеже обществото няма никакви реакции никога няма да има справедливост,този ще продължава да ги пази уважаеми българи,тези крадци винаги излизат сухи и кражбите ще продължат

277

Стефан

преди 3 месеца

Не около човек. Напред да си вземем съдбините в наши ръце.

276

Стефан

преди 3 месеца

Слушайте българи. Че сте уфси уфси сте. Но ако се съберете в повечко ще започнат да се съобразяват с вас. Напред днес в 2часа пред посолството. С мънкане по форумите няма да стане. Свобода не се дава. Свобода се взема. Има вече достатъчно известни личности които ще ни поведат. Да бяхте дошли на протеста на 10 Януари. Един свещеник размаха кръста и пръсна 20 полицай като пилци. Кръста трябва да е нашето обединение. И една нова формация: Бог, Отечество,Семейство. БОС. Партия се прави около идея,

275

ЬЬЬ

преди 3 месеца

президентът радев,който нееднократно наруши конституцията,сега е "загрижен" за нейното ненарушаване.Той е човекът,който изправи институциите и партиите една срещу друга,обяви война на правителството и на решенията на НС.Той и неговата администрация одобряват само решения обслужващи диктатора путин и са в полза на русия.Той не е българският президент и не е натовски генерал.Той е ни що то в най-новата история на България.

274

Идеалист

преди 3 месеца

Очакваите, на първо време, промяна на решението за Истанбулската конвенция. После прокарване на на решения, които ще са в защита на неолиберални измишльотини и пълна зависимост на страна на САЩ.

273

Анонимен

преди 3 месеца

И Деса и Радев са срам за България!

272

наблюдател

преди 3 месеца

Очевидно ИЗ е намерила повод да мобилизирала демоните от тролетариата за да замърсят българския политически живот. Аз като българин осъзнавам че този избор е бил най-правилния.

271

Анонимен

преди 3 месеца

Да си плюеш на репутацията, заради един висок пост, за който не отговаряш, и изпадаш в дълбок конфликт на интересивъпрос на ценности. Нека психиатрите обяснят на какво се дължи тази мания за величие.

270

Анонимен

преди 3 месеца

До Един БългаринПрав сте. Тъжна картинка. Пълна девалвация.

269

Анонимен

преди 3 месеца

Всички, които познаваме Белазелков, знаем че е мека китка! До скоро мачкаше чаршафите с Тошко (един дъpтак като него) , но от скоро го засичам с един по младичък..