83

Наблюдател

преди 3 месеца

Не ми пука! Научихте хората, че е безмислено да се работи в България и е така да са ви честити милионерите, които се увеличават всеки с един !

82

Анонимен

преди 3 месеца

"Мога да уволня който поискам" - Хаха. Опитай се да уволниш, този който ти плаща заплатата тогава. Или сина му, или жена му :)

81

Анонимен

преди 3 месеца

Тия НR все с едно такова голямо самочувствие, ще кажеш, че са хванали Господ за оная работа, ама гледайте ги като опрат нещата до инспекцията на труда и им дойдат на проверка, навеждат глави и са по-долни и от джудже тогава.

80

Анонимен

преди 3 месеца

Робството в света отпадна, когато робовладелците осъзнаха, че им излиза много по-евтино да наемат роби на заплата, вместо да си купуват истински роби, коите трябва сами да хранят, обличат, лекуват, образоват, охраняват за да не избагат и т.н и по този начин им излиза много скъпо, а е по евтино, просто да им дадат някакви мизерни пари и да ги оставят да се опрвят сами с живота си с тези подаяния.

79

ха ха

преди 3 месеца

като HRките ви питат колко пари искате вие нали не казвате? Или те да кажат или баста и негативен коментар за фирмата в нета.

78

HR лидер до 70

преди 3 месеца

Мога да уволня който поискам. Да, трябва да има провинения, които лесно се намират и документират, за да не може да оспорва уволнението. Винаги може да се хванел за уплътняване на работното време. Оп, отворил някакъв сайт, който не е свързан с работата - предупреждение. Хоп закъснял един път, последно предупреждение за уволнение.

77

ха ха

преди 3 месеца

HR ката е напугана плебейте да не й искат повече пари.

76

Анонимен

преди 3 месеца

До HR лидер до 51, криминалния психолог Тодор Тодоров познаваш ли го? Ако не, запознай се! ХР-ктие сте му любими. Още по-големи любимки стему тези с психологията! Много леко ви слага на мястото ви! А вие му се възхищавате :) С други думи се връщате от намайната си със сувенири! Та, той казва, че в България ХР-ри няма. Още по-малко разбирате от психология. Дори и да сте я звършили... сте една кръгла нула. Гледай в Ютуюб!

75

Анонимен

преди 3 месеца

Ще ви наемат, ако кажете- ще работя за под минималната, на 12-часови смени, по възможност без отпуска и болнични.

74

Анонимен

преди 3 месеца

Секи сам си преценя.

73

Анонимен

преди 3 месеца

А какви са "ценностите на компанията" ? От личен опит ви казвам, че ценностите на шефовете са всички под тях да им робуват за минимално пари, да работят извънредно без заплащене, да не плащат данъци на държавата и да карадат от осигуровките на подчинените си роби.

72

Анонимен

преди 3 месеца

HR-ка с тоооолкова власт в ръцете седи да трака в днес-а...майкооууу :D:D:D

71

Анонимен

преди 3 месеца

Тролингените зеха да наблягат на минусоването, че пак не им излиза. Как самички се издават. Много са глупави горките.

70

Анонимен

преди 3 месеца

Не можеш да уволниш служител или работник, без разрешението на главния счетоводител. Той трябва да ти завери трудовата книжка след Уволнението, ако прецени, че е незаконно и неоснователно, ще откажеш да ти завери книжката, това означава, че не може да те освободят от работното ти място.

69

Анонимен

преди 3 месеца

До HR лидер до 61. Я изброй ценностите на вашата компания ?

68

Анонимен

преди 3 месеца

Не само нереализрали се психоложки, ами съм виждал и собственици на фирми да се изявяват като Яйчарки. Клюките, раздорите и двуличието са им любимо занимание. После се оправдават като виновни ученички, ако някой каже истината за жалката им фирма в някой форум.

67

Анонимен

преди 3 месеца

До HR лидер до 61. И хи хи хи хи хи хи "дали споделя ценностите на компанията" а ха ха ха ха ха ха ха ха. Ше *** умориш от смях с твойте глупости.

66

Анонимен

преди 3 месеца

До HR лидер до 59. Верно и ся си сЕда затапИн шъ знайш. Всички тролингени сте такива недопраени - изведнъж обявявате че сте победили но какво никой не знае ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха. Ади бегай към обора че зе да мръква.

65

HR лидер до 61

преди 3 месеца

Първо се казва компания или корпорация. Тя или има собственик или борд на директорите. Борда на директорите се назначава от инвеститорите, управители няма, това не ти е бакалия да има управител. Има директори на отдел, директор на офиса, който ние интервюираме и назначаваме като решаваме дали ще се впише в екипа и дали споделя ценностите на компанията.

64

Анонимен

преди 3 месеца

До HR лидер до 59, не си ме захапала за нищо :) Говориш с повече от един човек. С мен не си си говорила :) Но си обслужващ персонал. Виж си манталитета :)