75

Програмист

преди 4 месеца

Абе Будали , краварите , ЦРУ и пропагандата ви плашат.. Забележете , че само журналисти , социолози , и разни хуманитаристи говорещи глави дето никога не са писали един код се иказват по-въпроса с ИИ

74

Анонимен

преди 4 месеца

Администрацията , Счетоводителите е могло преди 20г. да се заненят със съществуващите тогава технологии , Но държавите нямат интерест , Искуствения интелект и софтура данъци не плаща.

73

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 63. Значи нищо не ти е ясно.

72

Кибер

преди 4 месеца

Още не мога да разбера защо наричат " дълбоката статистика" изкуствен интелект??? Още сме много далече от създаването на AI. Ама по-важно е да се надува балона и да капят кинти

71

Angelov, Valve Corp

преди 4 месеца

Сега на много военни глави им настръхнаха косите....като чуха поздрави от колониалните войни. Обичайна практика от Age of empires всяка империя да има приличен запас от хора на врага! И при неправилен отговор на врага съответният запас от маймунииии се връзва за оръдията и изпраща топовен салют!

70

Анонимен

преди 4 месеца

Машините произвеждат машини. Нищо ново, когато firmware произвежда човеци тогава може да пишете за изкуствен интелект. Много програми се крадат и се плагиатства.

69

Angelov, Valve Corp

преди 4 месеца

Момчета налага се да им пратим поздрави от колониалните войни!

68

Наблюдател

преди 4 месеца

Ха, ха, ха ГЕРБ над 10год. усвоиха над милиард и още нямаме електронно правителство, вие пишете за фантастика в България. Това е за притеснение за хора, които работят за чужди компании.

67

Анонимен

преди 4 месеца

Като няма заводи за компютри програмистите ще програмират на .... цър вули и ще пишат на зелени листа?!Като натисна шалтера и няма електричество няма техника ...

66

До 60

преди 4 месеца

Не просто искат, те работят за подобно общество и ще си го създадат. Обикновените хора ще избират между това да се адаптират или да бъдат аутсайдери ("диваците" от "Прекрасния Нов Свят" на Хъксли). Но Матей 24:13 казва: "Който устой до край, той ще бъде спасен."

65

Танас

преди 4 месеца

Само една професия ще бъде защитена от ИИ - програмист на ИИ.

64

Анонимен

преди 4 месеца

Изкуствения интелект сам по себе си нищо не може да защити. Ще има професии които ще ползват този интелект, но без практика в дадена сфера нищо не може да се произвежда и развива в бъдеще.

63

Катя

преди 4 месеца

ЕйЧар, психолог, специалист по етническо и сексуално разнообразие на работното място, имиджмейкър и сватбен агент - това са професиите, които никога не могат да бъдат изместени от изкуствения интелект.

62

Анонимен

преди 4 месеца

Ясно е, че т. Нар. Работническа класа си заминава и дори ден днешен е заменима на 99% от ИИ. Ама дали ще ми е по-евтино ИИ да ми слугува или някой за смешни 3к месечно, примерно?! Ясно е, че ИИ е светлинни години напред по интелект от нашиО, ама...

61

Анонимен

преди 4 месеца

Изкуственият интелект няма да замени важните за оцеляването на човечеството хора, а само разни писатели на кодове, ненужна администрация и други такива маловажни професии.

60

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 59. Е и ? хората които са вършили тая работа не са измрели веднага след като са автоматизирали професиите.

59

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 58. Може да искат много работи...

58

Анонимен

преди 4 месеца

Уволнено айти от работа заради това, че лешппери и нищо не върши. Купил панелката в София дето ще я изплаща 30 години. Учил 2 години в софтунито при Наков, чееп за зеле не става. Накрая или обратно на село, или в Германисстан на опашка за помощи. Тук драска, че има 7 БМВ-та и къща на Хаваите :)

57

Анонимен

преди 4 месеца

В миналато е имало човек който подрежда кеглите, човек който пали уличните лампи ръчно и други професии които в момента са изчезнали поради навлизането на технологиите.Изкуствения интелект лека полека ще доведе до отпадането на още професии. В момента може даже да се генерира инстаграм модел жена чрез изкуствен интелект.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Мъск и останалите технократи искат трансхуманизъм - достигане на безсмъртие чрез машината, като алтернатива на безсмъртието чрез Христос.