50

Едно е сигурно!

преди 3 месеца

Това чувалче е Обединителят български! Обичаме го всички!

49

Ех

преди 3 месеца

Как му мяза фуражката. Трибунал!!!

48

до 56

преди 3 месеца

Така е, В момента в Германия се води следствие И срещу аптеки по повод злоупотребата в огромни размери с лекарства за ковид.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Няма лошо да има апаратура. Но е полезно да се отбележи и да се информира по-подробно, че във възка с мащабните военни действия в Русия военната медицина И създаването на помощни средства е с количества и качества, които не се постигат в изкуствена среда. Техните студети по военна медицина имат практика на открито, и в снегам и при всякакво врене в полеви условия. Даваха по телевизията. А спрения достъп до германски протези се обърна в независимо от чужбина висококачествено произвоство.

46

Ангел

преди 3 месеца

Преди години ме върнаха от оня свят. Поклон и благодарност.

45

malgiorno a tutti

преди 3 месеца

"Генерале, не така! Не го барай за ...!" както се пееше :). По-добре да почнат от сега да си отглеждат инфекционисти, че ерата на биологичните агенти вече настъпи. Да не стане така, че да пращат в зоните на военни действия хирурзи срещу инфекции като за BSL-3 и нагоре :). Хеле па в комбинация с химически агенти и радиоактивно "замърсяване" :). На практика военните (и всякакви други) лекари стават безполезни, няма смисъл от борба с неща, които по дизайн са направени да не остане нищо след тях :).

44

Аргатин

преди 3 месеца

Лаборатория на НАТО работи добре. Това се подразбира от хвалбите на Мутафчийски. Много болни, много материал за експерименти...

43

Брей,

преди 3 месеца

...Копейките полудяват, като чуят някоя добра новина за България!

42

Абе и нашенската

преди 3 месеца

Бяла мафия се напечели от ковида обаче си е нищо в сравнение с печалбите на Пфайзера и комисионите на Урсула.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Това, българинът, много просто нещо. А, като добави и: "...през соца..." направо ти идва да закриваш. Тая мантра трябва да се избие от слабите ви мозъчета.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Ошишкавил се е спрямо преди 2 години. Следователно вече е много по-податлив към заболявания :)

39

Топчо

преди 3 месеца

Влизаш с кашлица във ВМА и за 1-2 дни те довършват.. Силно се надявам да има карма за всички не-хора

38

Анонимен

преди 3 месеца

Плешивият "генерал" е човек с его без покритие. Очевидно е! Постоянно ни облъчва с надменността си, високомерието си. Не помня да съм го виждал да говори и да не съска все едно плюе отрова. Не стига, че ВМА под негово ръководство стана най-лошата болница в България, ами и болница която гълтa супер много пари на данъкоплатците. Потресаваща некадърност и алчност! И все ги слага там в болницата бащи и децата им да работят само, че като окeндзaт пейзажа да се покриват.

37

Весо

преди 3 месеца

Генерале,нема вече какво да се краде, само планово,яко надписване на процедури и душици за лечение с операции и каквото се сети доктора! При соца,здравеопазване за над 9 млн. и половина-безплатно,сега за 5 млн. се дерат и кожите на умрелите!Добре,че тандема с Буда се прецака от войната в Украйна,иначе нямаше да стигнат чувалите!Крадци на животи за пари!

36

Who Cares

преди 3 месеца

Интереса клати феса. И едно време доста студенти се главяваха за военни лекари - стипендията им надхвърляше двойно заплатата на лекари. Днес парадоксът е пълен - армия няма, обаче шапкари и мераклии, като този на снимката дал господ.

35

rambaldievskievich

преди 3 месеца

И да не спират, 6, че като ги гледам другите...

34

Да,

преди 3 месеца

Вървете на м.айн. Жалки копейки. А и си вярвате.

33

Теодоро

преди 3 месеца

Съд и затвор,за муфтата!

32

Анонимен

преди 3 месеца

*** мазньоч! Ама бавно и мъчително!

31

Анонимен

преди 3 месеца

17 млн жертви на ковид отровите досега. Предстои Трибунал за всички участници в геноцида! Знаеш ли каква е присъдата за геноцид, майтапчийски?