36

Анонимен

преди 4 месеца

Не е внедрена и няма никаква цел за политически саботаж . Единственото обяснение , че младата е възпитана от социопат майка и Красимира Трифонова. . Която никъде не се пише къде и какъв е бил мъжът и. Бащата на Габриела . Кога се е развела. И как е избрана Красимира за дипломат на 25г. през 1995г от БСП.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Интересно ми е да видя феминистките ще отидат ли на този протест, за да докажат, че се борят срещу насилието, а не само срещу мъжете по принцип!

34

да питам

преди 4 месеца

от - нито една повече - ше присъстват ли ?

33

TwinPeaks

преди 4 месеца

Къде е Пейо Palmer?

32

ТуийнПийкс

преди 4 месеца

Дайте и чаветата на Путин за ги прави каквото иска Че ще станат убийци като майка си и баба си и некой невинен човек ще убият това е лош комунистически ген.

31

Анонимен

преди 4 месеца

До 37 Нищо не ти се разбра. Опитай да се изразиш по-ясно.

30

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 36 Явно и на Вас Ви е ясно, че случилото се няма общо с политическата принадлежност, но го признахте едва, когато посочих истинската им такава :)

29

Анонимен

преди 4 месеца

До 32 "Най-вероятно младата е внедрена в ПП точно за саботажи." Стига бе, пиците с кристали хептен са ти размътили мозъка! Случилото се със сигурност не е саботаж на партия, а проява на личностни качества! А щом приемате хора с такива личностни качества, значи сте лeш! Това е положението.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Който носи риска, той трябва да носи правата! Споделянето се заслужава, не се дава. При спор споразумението за децата трябва да бъде задължително и спазвано. За това трябва специализиран съд.

27

Анонимен

преди 4 месеца

До Споделям само: Аз съм 70 кг. и само с една подходяща тел или по-здрава месина мога с лекота да заколя за гръкляна 120 кг. мъж отзад, ако не очаква. А случаи на насилие на жени над мъже има много. Чел съм статии как в Австралия мъж си е загубил окото след побой от жена му. Случаите на тровене на мъжете от жени по света са неочаквано много. Жените могат, и са, машини за убиване, при това със специални привилегии от закони, конвенции, обществено мнение.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва да се въведе закон ако единият родител използва децата с цел психически тормоз над другия, да бъде наказван със затвор, а децата да се присъждат на жертвата!

25

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 28 И двете жени са силно свързани с гербавите. Най-вероятно младата е внедрена в ПП точно за саботажи. Стига сте плюли!

24

До 29

преди 4 месеца

До АнонименАбе, човек, това истина ли е?Боже, мили!Дъхът ми спря!

23

Споделям само

преди 4 месеца

Една жена/ която няма физическите качества на силов спортист/ няма как да удуши един мъж! При това млад, а инстинга за живот е зверски. То не е само да му увиеш нещо на врата и да дръпнеш, а трябва да го задържиш и то със сила, преодолявайки съпротивата на жертвата!Ако не е бил предварително упоен, със сигурност е имало помагач и то мъж!Може би е следствена тайна, ама тия жени проверени ли са от съдебен медик за някакви наранявания по ръцете, тялото и т н

22

Анонимен

преди 4 месеца

Лудата майка е заснета от охранителна камера във входа им как се качва върху раменете на 5 годишното си босо и голо дете. Как е издържал детският гръбнак толкова килограми незнам, но кадрите са ужасни.

21

Анонимен

преди 4 месеца

До 18 "Не винаги принадлежността към дадена партия означава, че човек изповядва същите ценности." О, моля ти се! Колкото и да се опитвате от ПП да се оправдаете, вече се изложихте! А оправданията ви само показват, че сте си събрали членовете от кол и от вЪже, съвсем безкритично, ей така да има масовка! Преди се подигравахме на Бойко, че неговите ги събира от кръстовищата, ама вие от ПП сте много по-зле!

20

Анонимен

преди 4 месеца

Жалък, две женици да го удушат...

19

Анонимен

преди 4 месеца

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

18

Анонимен

преди 4 месеца

смъртта на Пейо показа истинското "лице" на ОПГ пп-дб

17

Анонимен 8

преди 4 месеца

Само не мога да проумея как така отиваш правиш дете с един мъж веднага и изведнъж решаваш всеки по пътя си после срещаш друг и пак правиш същото е тези деца как растат някой от тези дето правят деца ей тъй мисли ли какви ще бъдат утрешният ден