44

Анонимен

преди 3 месеца

33 години бягане от БКП с това назначение е връщане обратно на БКП. Край с демокрацията!

43

можеха

преди 3 месеца

Можеха ППДБ тихо и мирно да гласуват, без никакви изказвания, да поздравят смирено своя избраник и да напуснат залата, без да поздравят Десислава Атанасова. Тогава, криво-ляво, щях да приема, че е някакъв компромис. Нищо подобно - юрнаха се да поздравяват Атанасова, с най-щедри усмивки, пресилена любов и прегръдки, зер, тя вече има голяма власт и знае ли човек! ***!

42

Хаха ха

преди 3 месеца

Ще бьда изключително доволен - баце сьщо да бьде избран за конституционен сьдия след дескаМатряла гласува за това

41

Бай Дрън

преди 3 месеца

А кажете ми сега, как човек да вярва в европейските ценности, след като тук са поругани? Всички говорим за европейски ценности, а реално не сме се отдалечили от ориенталските ценности.

40

Избирател Пп

преди 3 месеца

Промяната продьлжава с - делян ага и баце напред

39

атанасова

преди 3 месеца

С коленопреклонно послушание, стигащо до самоунижение, атанасова стигна до КСъд. Борисов не остави нищо неопетнено в държавата. А Хр. Иванов и онази Надежда сега вече преливат от любов към атанасова. А щяха в затвора да вкарват целия герб. Отвратително, грозно, предателско.

38

Анонимен

преди 3 месеца

До Gripen Платени троооле, никой не ти иска мнението, защото е мнение на лаик и платен драскач по форумите. Има ясни изисквания за конституционните съдии и морални параметри, на които тези две долни личности не отговарят. Набутването им в този съд е подиграфка с правосъдието

37

Анонимен

преди 3 месеца

До Американец Много си глууупав бе, изкарването на площада до сега ставаше, след като посолството отпусне едни яки пари, за да се плаща всеки ден на най-активните "протестиращи". По тази схема се състояха всички уж спонтанни протести до сега. Сега никой не е дал пари, няма протести.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Има ли някакъв начин физиономиите на тези долни личности да се ползват за емблема на този съд за напред?

35

Gripen

преди 3 месеца

За мен пък и двамата са ок за конституционни съдии. Това е положението

34

Стоедин

преди 3 месеца

e, и Янаки Стоилов е там, какво да правиш...

33

Американец

преди 3 месеца

Значи голям български "патриот" се оказва този Копейкин, може да ви изкара на площада против ваксина която да ви защити от "мор", но не иска да ви извади на "мегдана" срещу двамата престъпници Тиквата и Шишкото които ви стъжняват живота ? Какво ви мисли този ваш "герой" злото или доброто ? Не можете да ми отговорите защото Копейкин не ви е казал какво да отговорите малко-умна sган ! ЗАЩО ИЗТРИХТЕ ТОЗИ КОМЕНТАР БЕ КОПЕЙКИН ЛИ ВИ НАРЕДИ ?

32

Анонимен

преди 3 месеца

Това е безобразие. Срам и позор за правната гилдия. Срам и позор за спящия народ.

31

Надали но Уви

преди 3 месеца

ГЕРБ с две номинации в съдът заобикаля Президенството и вкарва държавата в Трета Световна. Защо ли? Понеже загубиха властта и започнаха еднолично като БКП да решават без кворум на парламента в една демократична държава. Това е така понеже забравиха, че освен техния съд им и друг "В ИМЕТО *** НАРОДА" , който явно е в пенсия!!!

30

….

преди 3 месеца

Благодарение на ПП-ДБ, сега да си се радват на Деса.

29

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Наетите дежурни имат опит ти да видиш това ли е обществото живеещо в държавата ни

28

Анонимен

преди 3 месеца

Щом няма протестиращи значи всичко е наред. Народа е доволен от управлението.

27

Киев

преди 3 месеца

Каква е разликата между БАХ и ХЕИ? Отговора журналист и конституционен съдия. Смятах че е шега на "Каналето" но уви ГЕРБ сменя наградите Грами на съдъ с журналтически с цел да минат хранителните добавки на ЦЦ и оръжията на и за Зеленски през митница, а дали са мотивите параван за лично забогатяване ще се види на централна гара. И Като ще обслужват други Държавни органи и частни интереси да идат да ги назначават там. Държавата не е частна институция за да се изживяват като Тръмп.

26

Янко

преди 3 месеца

Защо се гърчите тук бе, нали сте "патриоти", Копейкин нали ви "учи" на бунтовници, площадът празен ? По партизански ли ще оказвате съпротива скрити като ятаци навремето по къщите, днес пред компютрите ? Лаладжии !

25

Правилно,

преди 3 месеца

така се самоунищожава народ-мишка, капанът щракна !