368

Юлиян

преди 7 месеца

А бе,нали купихме от САЩ Ф-16.Къдя са?От Турция заедно със самолетите да ни пратят и техния Наказателно-процесуален кодекс.Видно е, че европейските закони у нас работа не вършат.За полу-ориенталци като нас са нужни закони като турските.Каушите им също.Родните "евро-г-е-й-ц-и" няма да излизат от тях.Ще се редят на опашка с вазелинчета под мишница.

367

До 401

преди 7 месеца

Розия, както и турция да не се занимават с България вече! Нито едните, нито другите са добре дошли тук! Те са тук със тяхна си собствена цел

366

Анонимен

преди 7 месеца

Споко, Русия ще ни освободи за трети път, но трябва да почне с денков.

365

абе

преди 7 месеца

колелото на истоията се върти -новата османска империя си връща земите без бой ,а раят -........

364

Анонимен

преди 7 месеца

Турските изтребители да си стоят в турското въздушно пространство!!!!! Така е турци! Като не ви харесва се разкарайте обратно в турция! И без друго не принадлежите в България и не ви е мястото тук и никога не е било!

363

Анонимен

преди 7 месеца

ОСТА ФФ KA ПРЕДАТЕЛИ !!!

362

Анонимен

преди 7 месеца

честито още да ги траете вие щастливитв европейци защитници на евроатлантически те ценности американците взеха парите за самолети и сега ви казват кой ще ви пази

361

Анонимен

преди 7 месеца

Значи, защо сте толкова емоционални, не знам. През ПСВ сме съюзници с Османската империя и османски войски воюват на наша страна през 1916г. на Добруджанския фронт. Който не вярва да иде в на военното гробище в Добрич и да им види гробовете. Сега сме съюзници с Турция в НАТО. Като нямаме наши самолети, ще ни пазят чужди.

360

Анонимен

преди 7 месеца

ПОП КРЪСТЮ С Ф ЕС Е ТОЯ МУШМУ РОК !!!

359

Анонимен

преди 7 месеца

С.м.ъ.р.т. за националните предатели!

358

Анонимен

преди 7 месеца

Пълна гавра не с държавата ни, защото ние такава имаме само формално, а с паметта ни! Тези *** няма да се успокоят, докато ни продадат и мозъчните клетки

357

Анонимен

преди 7 месеца

Този Денков е толкова проссссст, че дори му личи по тъпата физиономия! Не знам какъв учен е, вероятно също толкова посредствен, колкото и като политик. Елементарно джудже

356

до хм 378

преди 7 месеца

Точно това тръгнах да пиша преди няколко часа, но сайтът беше забил! Да не би Турция да пази небето Гърция???! Къде се е чуло и видяло подобно нещо - поробител, колонизатор, наречето го както искате, да "охранява" държава, към която продължава да има претенции? Всеки път, когато може, казва по нещо за Родопите. При първа възможност би нахлул и би ни изтрепал. Значи, много ни боли от 45 години тоталитарен режим, ама хим от 500 години турска колониална диктатура, което си е точно робство!

355

ШЕЙХ

преди 7 месеца

АФЕРИМ, МАШАЛЛАХ, БЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛИИИИИ!

354

Анонимен

преди 7 месеца

До Българин Нито сме бедни, нито мизерни, и сме добри съседи с Турция и така ще остане- всеки месец там ходят стотици българи- всичко е хубаво, храната, хотелите, отношението към нас- нси- месец ноември пътували Българи в Турция- 185 220.

353

Българин

преди 7 месеца

Войводиии, Левскииии, Ботеееев, за нищо умряхте!!!Пак българи предадоха Майка България, пак под турско иго падна народа, башибозука пак ни коли - днес финансово и културно, утре под ножа ислямистки. Честит ти Евро-Халифат, Българийо бедна, гладна, мизерна, обезлюдена, нечовечна и продажна. Хак да ти е!

352

топ гън

преди 7 месеца

що бе? нали си купихме Ф16..оффф забравих, те са хартиени...

351

българина

преди 7 месеца

газ ток храни и дрехи от там, вече и охрана. Партия си имат Ние сме си част от вилаета, и всичко това се случи, защото вие си ги избрахте.

350

Ха-ха

преди 7 месеца

Това звучи все едно вълк да пази стадото или лисица-кокошарника! Видяхме колко поразии направи "нашето" си ДПС, какво остава за хас читаците.

349

Дзивко

преди 7 месеца

Миналия парламент прие поправка в закона, която дава право на чужди офицери да командват български войски на наша територия в рамките на операция или учение, чисто теоретично, френски офицер може да заповяда на българска зентика или офицер да свали руски или друг самолет... а относно турските самолети, нямаме избор щото нашите миг са на края на ресурса, части няма а ф16 най рано след 3 години