49

Анонимен

преди 4 месеца

До40. Външен Министър на СССР , не на Русия. А е завърши КГБ школа със звание. А Т. Живко го командваха по телефона от Москва избегваше да ходи.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя Андрей Громико не е генерал, нито военен. А е бил само външен министър. Руският Петър Младенов. Няма как бай Тошо да е преговарял с външен министър.

47

Анонимен

преди 4 месеца

Интересно в какво ще се състой този анализ за заплаха за околната среда? С какво един ветрогенератор може да е заплаха за околната среда, знае само зелената НПО мафия.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Какъв е бил тоя генерал Андрей Громоко. Във всеки случай не е бил генерален секретар на КПСС и председател на президиума на върховния съвет на нещо си там, т.е. по-нисш по ранг от бай Тошо. Т.е. не може да са се срещали.

45

e

преди 4 месеца

Какъв анализ ,какви 5 лева ! Ще унищожат и рибарството и останалите аквакултури.

44

Анонимен

преди 4 месеца

До88. Ген. Андрей Громико / мистър НЕТ/ е след Брежнев. Който възпираше всякакви контакти със Запада . Най вече с Рейган от там дойде и прелита Нет . От страх да не ги ограби САЩ

43

Анонимен

преди 4 месеца

До40Зевз. Концесията не е ограбване . А тарикатлък на Централната Власт . Пример на концесия е С вода от Фирма Veolia френска , но не ме ограбва София е ограбват от Общински Дружество Топлофикация. Тя не желае да се даде на концесия

42

До 41

преди 4 месеца

Ти другите държави не ги гледай! Там са по други схеми. Едните са колонизатори и крадат ресурси от колониите, другите са на кредит......ние трябва да си гледаме в нашата паничка! Това което са построили комунистите беше НАША собственост! На народа. Обаче едни предатели го откраднаха и го продадоха. И затова сега сме бедни щото сме прости и позволихме на най големите престъпници да влязат във властта и да се разпореждат с народи пари държавна собственост за собствена облага.

41

Анонимен

преди 4 месеца

До 28 С урана е така . Но за да стане за АЕЦ Козлодуй. Трябва да се направи на пръти 2.6м дълги. И този уран бе по изгодно да се произвежда в СССР . Имаха много затворници . В НРБ затворниците бяха по подръжката на Ж.П клиники, строителство ,пристанища и др. Това е технология на СССР , няма никаква Русия . Дори знамето на СССР Е друго Сърп и Чук химна е друг. Този на РФ е съвсем различен . А сега само Русия е също друг

40

Анонимен

преди 4 месеца

До Зевс Пак искат да те измамят. Ще ползват родния български вятър на евтина концесия. измамници и лъжци.

39

Анонимен

преди 4 месеца

До Селяни прости Дааа. Те другите държави дето не са били народни републики и васали на СССР, още с газени лампи си светят. Дааа. така е.

38

Зевс

преди 4 месеца

В България думата "концесия" е синоним на яко ограбване на народа, бърз пример са концесията за златото и концесиите във ВиК.

37

Евроатлантично

преди 4 месеца

Да се досетим ли кой ще плати разликата в цената на тока и разходите за инфраструктурата...

36

Анонимен

преди 4 месеца

Хрушчов-Брежнев-Черненко-Андропов-Гобачов - така са вождоветеКой е тоя вожд мистър НЕТ.

35

Селяни прости

преди 4 месеца

Ако не беше Бай Тошо и БКП и помощта от СССР още щяхте да си светите с газени лампи! Това което построиха комунистите вие сега не можете дори да го боядисате! Некадърници такива. Потрошихте даже голяма част от съоръженията. Павец Чаира още не могат да оправят вече колко време мина. Ей така някой ден ще потроша и АЕЦ Козлодуй, ще спрат и ТЕЦ-овете и ще се върнете пак на газени лампи и свещи. Щото това заслужавате!

34

Анонимен

преди 4 месеца

До29. И така не е. Версията беше , че въглищата от СССР , от сегашна та територия на Украйна бяха недостатъчни . И това което се произвеждаше от АЕЦ Козлодуй 1981г. бе за износа . Тази енергия е произведена на ишлеме . Москва казва , къде и кога да се изнася ток . Не не е за НРБ. Т. Живков нямаше вечната помощ от Брежнев . На негово место започнаха да се сменят бързо бързо вождовете мистър НЕТ, Черномирдин, Андропов ,

33

Анонимен

преди 4 месеца

Държавата е била СССР, но нали не си правиш илюзията, че ядрената енергетика е била в Таджикистан? РСФСР и Украйна. И то не в широката русия, която включва Чечна, Дегестан и Чукотка.

32

Анонимен

преди 4 месеца

До 29 Преди сме знаели и можели как да поддържаме електросъоръженията и е имало режим на тока 2 на 2 часа. Сеге не знаем и не можем да поддържаме електросъоръженията и няма режим на тока. ЕВАЛА!!!! Това само дърт селски русофил може дая го измисли.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Защото знаеха на къде духа вятъра и продаваха ток за валута да си напълнят джобовете че после да могат да си купят държавата

30

Анонимен

преди 4 месеца

Дори днес, поне в София е много мрачно и облачно, фотоволтаиците произвеждат 1000МВт, перките още 200.