25

Анонимен

преди 4 месеца

Гърците така, а как живеят рашките- заплати 300/900лв а цени същите като в Гърция- магазини пълни със стоки, ама малко хора- помните ли служебните и внезапно надутите цени- 1 л мляко 5.60лв, моето сирене беш 29лв- не го забравяйте и повече никога Рундел юмруков и слугите му.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Когато гърците започнат да прииждат тук да слугуват на българските пенсионери и да берат череши по българското поле, тогава ще ги съжаля, че са много закъсали.

23

Анонимен

преди 4 месеца

А ние пък българите все по -лесно си плащаме разходите. Да завиждат гърчолята.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Трудно ама плащат - а у РъБъ хич не плащат :)))

21

ПУТИН Е ВИНОВЕН

преди 4 месеца

ВОЙНАТА НА РУСИЯ ИЗСМУКВА ПАРИТЕ НА ХОРАТА ЗА РАКЕТИ И БОМБИ.... СПРЕТЕ ПУТИН, ЗА ДА СЕ НАХРАНЯТ ХОРАТА ПО СВЕТА....

20

КОРУПЦИЯ В ГЪРЦИЯ..

преди 4 месеца

СТАТУКВОТО В ГЪРЦИЯ........ ДА СИ ВЪРНАТ СИРИЗА, ДА ФАЛИРАТ ОКОНЧАТЕЛНО...

19

Анонимен

преди 4 месеца

Ами кога най-сетне гърците ще схванат, че богатството на една нация идва от частния сектор, предприемачеството и производства за износ Не може да си с над 30% работещи в държавния сектор, на които постоянно се чудиш какви още привилегии да измислиш. Не може нон стоп да вдигаш данъците на частния сектор и да се чудиш що си затънал в дългове. Нали все пак някой трябва да бачка, за да изкара парите за данъци. Германците веднъж им платиха масрафа, но нашите хора не си взеха поука и още са иху аху.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Да, ама пък се отърваха от руската зависимост от горивата! Сега е скъпо, наистина, но пък нали на Путин му е гадно...

17

Анонимен

преди 4 месеца

Виж ти как благоденстват гърците в еврозоната...

16

Анонимен

преди 4 месеца

ТЕЗИ ДОРИ РУМЪНЦИТЕ ГИ НАДМИНАХА ПО ДОХОДИ...СЕГА НА ДЪНОТО НА ЕС СА БЪЛГАРИЯ И ГЪРЦИЯ...ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЧЕХИЯ,УНГАРИЯ,ПОЛША И ХЪРВАТСКА...

15

Анонимен

преди 4 месеца

Дрън -дрън ,сега за гърците ли да заплачем,щото ние сме много добре и успявамее да си платим всичко и дори да преядем! Ктига сте ни занимавали с другите които са в пъти по добре от нас!

14

Анонимен

преди 4 месеца

Ми не им стига за храна щото сутрин са на кафенце, вечер искат да си пийнат узо и да хапнат в таверната. Като не им стигат, да се изнасят на село и да садят зеленчуци или да ходят да ловят риба. В морето рибата едва ли е свършила и не струва почти нищо да си наловиш и сготвиш! Ние БГ пенсионерите дето сме добре си отглеждаме сами храната и пенсията ни стига и даже остава за внуците по нещо.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Гърците са много по бедни от българите! Гърция в много аспекти е в пъти по изостанала от България. Нямат почти никакви технологични производства и машиностроене. Нямат атомна електроцентрала. Нямат академия на науките. Инфраструктурата им е много стара. Електропреносната им мрежа е още на дървени стълбове! Няма много язовири и водни ресурси. Нямат много земеделска земя. Имат ограничена територия с висока гъстота на населението. Високи данъци, скъпи горива и ел енергия и почти никакви ресурси.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Е то и в България е така пък разни тролеи от някакви НПО-та да обясняват,че трябвало и украинците да ги храним

11

Пенсионер БГ

преди 4 месеца

Уважаеми колеги , пенсионери , това с гръцките пенсионери ще е показателно какво ще стане с нас - българските пенсионери - гърците вземат огромни пенсии в сравнение с нас . Щом те трудно ще плащат за храна, то ние НЯМА да можем да си купим храна. Но пък има много кофо за отпадъци ! Това е нашето "светло, променено" бъдеще !

10

Анонимен

преди 4 месеца

Тези хрантутници 40+ години бяха гледани от ЕС в най-хубавите му години. После задлъжняха като за световно, но бяха спасени, защото потъваше еврото с тях. Толкова големи некадърници няма. Чехи, поляци, румънци, хървати, всички влезли след тях в ЕС, ги подминаха по бвп на глава. Само ние сме по-зле, но при нас причините са по-различни.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Така гладуват западняците, който е умен е с Русия и Северна Корея за да не го грабят евроатлантиците. Време е президента Радев да зададе твърд курс към братска Русия.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Само руснаците живеят добре с велик лидер като Путин. Слава Путину

7

Анонимен

преди 4 месеца

Нека не плачем на чужд гроб, при положение, че у нас сме отворили гробище!

6

Анонимен

преди 4 месеца

Тия тъпотии ги пишете от поне 10 години насам, а като отида в Гърция и местните не излизат от таверните и си щракат с пръсти. И как точно минималната им заплата от 1500 лв "не им стига дори за храна" при положение, че цените на някои неща са дори по-ниски от тук?!