20

Ооо! Ами да!

преди 7 месеца

Пуснете кравeшкия поглед, да се плоди още и да трови хората с горещ шоколад.

19

Анонимен

преди 7 месеца

В тяхното семейство няма мъже в картинката. Нито баща, нито дядо се споменават. Само баба, майка и дъщеря. Тия са, като някакви богомолки. Женската убива самеца щом я заплоди. Младото депутатче трябва свещ да запали, че отърва кожата на косъм.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Дъртата е овършала бая женени дядки и ги държи с доста информация. Много дебела ще стане работата, но този път едва ли ще се измъкнат сухи, каквито и трикове да се опитат да се приложат.Рано или късно винаги идва GAME OVER и всеки си плаща за греховете!

17

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя криминален психолог, трябва да усети стягането на примката около вратлето му.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Кой е бащата на Габенцето с кравешкият поглед и увисналата ци ц а?Там е разковничето. Да затворят посослтво заради някой и той да си остане зачислен към външно министерство?Ква е там хавата? Нещо наркотици, оръжие, проституция, рекетче? А?

15

тъй.....тъй

преди 7 месеца

Не точно!Единственото нещо е, че Габито е наследило цялото количество шкембе чорба от глупавицата на мама Краса......

14

Анонимен

преди 7 месеца

Ми не е виновна и майката, очевидно е виновна майката на майка и. Но като се замисля може да е и майката на майката на майка и!?

13

Анонимен

преди 7 месеца

Майката е от СДС, а после премина към ГЕРБ. Дъщерята пък беше от ГЕРБ преди да премине към ПП. Всички в Бургас го знаем. Типични кариеристки.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Аааа,неее,едната жертва вече е на оня свят.Другата потенциална жертва/другия мъж/засега се е отървал.Но най-големите жертви са децата,които трябва да бъдат далече от тази убийца.Иначе не се знае какво може да се случи с тях.

11

ГРАЖДАНИН 101

преди 7 месеца

УДУШВАЧКИ! ЩОМ СА ГО ТРОВИЛИ, ТО СА СЕ СГОВОРИЛИ И ПОДГОТВЯЛИ ПЪКЛЕНИЯ СИ ПЛАН ОТПРЕДИ! ДОЖИВОТ В ЗАТВОРА!

10

Анонимен

преди 7 месеца

Има много примери с такива хора с манипулативен ум, лишени от емпатия. Дори в Днесбг. Вероятно причината е в майката. Конкретно за случая, какво събитие е събудило в майката на момичето такова отношение към съпруга на дъщеря си, който пък ги защитава съдебно срещу друг кандидат? Може би лекарката трябва да се запита и да проведе беседа с престъпниците.

9

До 1

преди 7 месеца

Отговаря перфектно на качествата които трябва да има един държавен служител в България.

8

Уреждат се с връзки

преди 7 месеца

До Анонимен 1 Не знам каква степен на образование имаш. Аз завърших моето в Софийския университет и мога да те уверя, че в моята специалност във всеки един от четирите курса имаше по 1-2 деца или племенници на преподаватели, които не бяха добре психически. Знам още няколко подобни случая в други факултети от времето на моето следване. После известно време работих в БАН. И в моя институт, и в още няколко сродни пак имаше по 1-2 роднини на професори и академици, които бяха с диагноза от психиатър.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Сега ще ги изкарат шашави и двете и няма да носят наказателна отговорност.

6

баба мара

преди 7 месеца

за мен това е дефектен ген в родата на убии-цата децата не трябва да се предаватна маика си защото в злобата си към бащите може да ги убие не чухме нищо засъпруга на убии-цата тои къде се е покрил и има ли изобщо такъв в таиланд ского е била там

5

Анонимен

преди 7 месеца

А ако и върнат децата,те ще бъдат жертва на нея.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Е, то е ясно, че младата жена не е в ред с главата. Нали е от ПП, там всички са такива. Какво има да питаме разни психиатри.

3

ГРАЖДАНИН

преди 7 месеца

И ДВЕТЕ СА УБИЙЦИ-УДУШВАЧКИ! ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБАВЯТ МАЛКИТЕ ОТ ТОЗИ КОШМАР! В ЗАТВОРА ДОЖИВОТ!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Габриела е жена на 33 г., с висше образование, получено в престижен западноевропейски университет. Ако не може сама да отговаря за постъпките си и е като кукла на конци в нечии ръце, тогава следва да бъде поставена под запрещение, а децата й да бъдат дадени за отглеждане на бащите им или на семействата на бащите им (имам предвид родителите на убития Пейо).

1

Анонимен

преди 7 месеца

Е като е психопатична майката, как я държат толкова време на работа във Външно министерство?!